Iz redakcije (foto: Ljuba Ranković)
Iz redakcije (foto: Ljuba Ranković)
17.09.2014, 20:23

Komentari za debatu su zaključani

č: | fb:

Ups! A što?

Zato što dva debatnika igraju prljavo. Zato što jedan preti. I zato što debata nije mesto za psovke, uvrede, neistine, klevete…

Debata Vanredni izbori u Valjevu, bila je u stanju mirovanja, sa samo jednim komentarom, do 15. septembra. A onda kreću komentari i doguraše do broja 65! Više od polovine, čak 39, napisao je jedan isti debatnik sa različitim imenima, tuđim fotografijama i, pretpostavljam, svojim mišljenjem.

Raspisani, neumorni debatnik, koga ni noć nije sprečila u misiji odbrane voljene stranke, potpisao se prvo kao Ivan grof od Valjeva, sa sve, pretpostavljam, svojom fotografijom. Potom reši da bude Milan Ilić, vidovnjak, sa tuđom fotografijom, a onda ga ambicija odvede i do Miloša, pa još Velikoga! I žurka kreće... Ja pišem pod svojim imenom, i ja pišem pod svojim imenom, evo ja, na primer, pišem pod svojim imenom, poručuju Ivan, Milan i Miloš, grdeći lažnjake. A onda Ivan grof od Valjeva jedan komentar otpoče rečenicom – Važi, Miloše i Milane, nema frke, razumeli smo se! (Pa, sa kim ćeš se Ivane razumeti, ako ne sam sa sobom?) Miloš oduševljeno povika iz sveg glasa -  bravo Ivane!!!!!

Jedan drugi debatnik bio je Conte Mario Marko del Tintoreto, Petar Popara i Ilija Zivkovic ex Bircanin, vozač Golfa dvojke. Najagresivniji od njih trojice bio je Petar Popara, koji u svom komentaru malo i zapreti. Tek da se zna šta može da strefi ljigavce!

Mmmmmmmmmmmm slusaj me dobro ti mali ljigavi administratorcicu jos samo jedan komentar mi cenzurisi i zavrsices sa rupom u glavi u nekom jendeku JASNOO???

Popari ne bi to dovoljno, pa zapreti i velikim slovima.

ZNACI JAKO SI BEZOBRAZAN ADMINISTRATORCICU,NECES DA SLUSAS STA TI SE KAZE,HAJDE LEPO PRIZNAJ STA TI JE DJOKICA OBECAO KAD TAKO CENZURISES NAS POSTENE LJUDE PA SE ONDA I PREDOMISLIM SA ONIM JENDEKOM?

Priznajem. Priznajem da će proći još mnogo, mnogo, dok Ivan, Milan, Miloš, Popara, Ilija, Mario Marko...Šćepan i Gunđalo, ne prihvate i ne shvate da uvreda i psovka nisu argument, da laž nije istina, da napad nije odbrana. Da “rupa u glavi“ nije rešenje.

Od ovog trenutka komentari za debatu su ponovo otključani. 

Blogovi