Registracija Prijava preko FB
Mionički izbori 2015. (foto: Đorđe Đoković)
Mionički izbori 2015. (foto: Đorđe Đoković)
15.11.2017, 07:58

Novi izbori – ili, betoniranje kaldrme

č: | fb:

Samo što je Naša statistika objavila da imamo najbolje rezultate u istoriji, Naše rukovodstvo preti da može i bolje. Dakle i elem, Vučić gospodin, na svoje pitanje, da li će, zajedno sa beogradskim, biti vanrednih parlamentarnih izbora, mada "ne zna kakva će odluka biti doneta", dao znani odgovor: Jedan od razloga za objedinjene izbore u februaru je da bismo imali četiri godine potpunog mira i daljeg razvoja!

 

Zar ste sumnjali braćo i gospođe, pa jedino što Vučićeva vlast, odnosno Vučić gospodin, radi, je da ide iz izbora u izbore, i cementira propast Srbije. Svi naši rezultati i uspesi, koji su prazna stastistička priča, su u funkciji obmanjivanja javnosti i istorijskih izbornih pobeda, koje se obezbeđuju dodatnim pritiscima i svakojakom otimačinom.

 

Već je počela artiljerijska priprema za još jednu Vučićevu pobedu, tabloidi rade prekovremeno, Vučić je za Nikoljdan kod Putina, donosi rakete S-300, na Vučića se spremaju atentati, domaći izdajnici belosvetski hohštapleri još jednom 'oću ubiju Vučića, spremaju se krvavi izbori... I Alijin Bakir nam radi o glavi, čak nam podriva tzeritorijalni integritet... Ne treba sumnjati da će i Tači, Zajev, uvek spremni Hrvati, dati svoj doprinos stabilizaciji i još jednoj historijskoj pobedi Vučića.

 

Kao priprema za veliku pobedu, biće nekoliko malih pobeda. Naime, po izbornom recopisu, predsednici opština u Preševu, Negotinu, Pećincima i Mionici, iako SNS tamo ima ubedljivu većinu, podneli ostavke, "zbog što bolje političke stabilnosti, kako bi se održao kontinuitet razvoja". Dakle, sledi opsada u ova četiri mesta, pred prethodne lokalne izbore, a Mionica blizu, su i tukli i maltretirali da bi postigli istorijske  rezultate. Paketi se već dele, uslikano, litar ulja, kilo soli, dve kile šećera, "Danubius" testenine, "JOŠ" ribice, dve konzerve. Ne treba sumnjati da će biti postignute četiri male rekordne pobede, koje će pogurati veliku pobedu u Beogradu i Republici. Tako će Vučić gospodin imati još četiri godine mira. I ne samo on, nego silesija njegovih ništaka, koji se montiranim izbornim pobedama, zasnovanim na svojevrsnom teroru i lažima, nadiru odasvud. Oni se ne razmnožavaju, oni već postoje.

 

Sve to košta, debelo, i ne samo u parama. Vučić je za predsedničku kampanju potrošio 800 miliona dinara, koliko će za ove izbore, njemu je najmanje bitno, jer to ga ne košta ništa. Ali košta i što on "veruje u sposobnosti" onog slučaja od Nebojše iz Beograda, koga je postavio za šefa Biroa za koordinaciju službi bezbednosti. Kao što košta što svaka budala, kojoj ne bi uzeli orah iz ruke, inokosno rukovodi u firmama i institucijama o kojima nema pojma, i tek će te budale da rukovode, i još primaju debele pare, svuda gde nemaju pojma. A mogućnosti su zaista velike, jer oni niočemu nemaju pojma. Sad kad su asvaltirali Skadarliju, a ozgo će, vele, da stave kaldrmu, tako će i Srbiju da zaliju betonom, a ozgo će stave kaldrmu, i poliraju, sa svojom  glupošću i pripadajućeom nezasitošću.

 

Još da se veli da Vučić gospodin, pitan od sebe, glede zahteva opozicije da na izborima bude prisutan OEBS, rek'o da će, ako opozicija nema ljudi za brojanje glasova, Oni dati ljude i logistiku, i obeć'o da neće uzeti nijedan glas, isto kao na predsedničkim izborima. Ne bi čudilo da ovo što se zove opozicija, ili bar većinski deo onoga što je uzelo tapiju, i nepušta, da se tako zove, to i prihvati, jer to bi im garant obezbedilo cenzus, i pravo da budu konstruktivni za svoj račun.

Blogovi

 • Sretenje – Vučić, sa svojim narodom, u Orašcu

  Već desetak godina, pa i više, država, vlast, u Marićevića jaruzi, Orašac, obeležava početak Prvog srpskog ustanka. U Jarugu su, očekivano, ko [...] dalje | blog

  Trupni portret Pre 3 dana 15 sati u Trupni portret

 • Živi glista, a živi i lav

  "Za život nije važno da čovek baš bude osobito hrabar; svetom se može proći i pomoću puzanja i lukavosti", Gete.     ****** Aforizmi A. Dž. [...] dalje | blog

  Zlatno doba Pre 5 dana 21 sati u Zlatno doba

 • San

  Kakvi su drugi, on ja Zlatan. Ne snalazim se u prostoru. Deset puta me vodi istim tragom – ne garantujem za jedanaesti. Miša Žabac kaže da [...] dalje | blog

  3put odjedanput Pre 6 dana 19 sati u 3put odjedanput

 • Ni mesečni bilans firme, ne pravi se "odokativno"

  Promena vlasti, pogotovu partija sa u suštini sličnim programom, ne znači društvenu promenu. Isto važi za promenu na vlasti partija sa [...] dalje | blog

  Bez kraja Pre 7 dana 20 sati u Bez kraja