Registracija Prijava preko FB
Mionički izbori 2015. (foto: Đorđe Đoković)
Mionički izbori 2015. (foto: Đorđe Đoković)
15.11.2017, 07:58

Novi izbori – ili, betoniranje kaldrme

č: | fb:

Samo što je Naša statistika objavila da imamo najbolje rezultate u istoriji, Naše rukovodstvo preti da može i bolje. Dakle i elem, Vučić gospodin, na svoje pitanje, da li će, zajedno sa beogradskim, biti vanrednih parlamentarnih izbora, mada "ne zna kakva će odluka biti doneta", dao znani odgovor: Jedan od razloga za objedinjene izbore u februaru je da bismo imali četiri godine potpunog mira i daljeg razvoja!

 

Zar ste sumnjali braćo i gospođe, pa jedino što Vučićeva vlast, odnosno Vučić gospodin, radi, je da ide iz izbora u izbore, i cementira propast Srbije. Svi naši rezultati i uspesi, koji su prazna stastistička priča, su u funkciji obmanjivanja javnosti i istorijskih izbornih pobeda, koje se obezbeđuju dodatnim pritiscima i svakojakom otimačinom.

 

Već je počela artiljerijska priprema za još jednu Vučićevu pobedu, tabloidi rade prekovremeno, Vučić je za Nikoljdan kod Putina, donosi rakete S-300, na Vučića se spremaju atentati, domaći izdajnici belosvetski hohštapleri još jednom 'oću ubiju Vučića, spremaju se krvavi izbori... I Alijin Bakir nam radi o glavi, čak nam podriva tzeritorijalni integritet... Ne treba sumnjati da će i Tači, Zajev, uvek spremni Hrvati, dati svoj doprinos stabilizaciji i još jednoj historijskoj pobedi Vučića.

 

Kao priprema za veliku pobedu, biće nekoliko malih pobeda. Naime, po izbornom recopisu, predsednici opština u Preševu, Negotinu, Pećincima i Mionici, iako SNS tamo ima ubedljivu većinu, podneli ostavke, "zbog što bolje političke stabilnosti, kako bi se održao kontinuitet razvoja". Dakle, sledi opsada u ova četiri mesta, pred prethodne lokalne izbore, a Mionica blizu, su i tukli i maltretirali da bi postigli istorijske  rezultate. Paketi se već dele, uslikano, litar ulja, kilo soli, dve kile šećera, "Danubius" testenine, "JOŠ" ribice, dve konzerve. Ne treba sumnjati da će biti postignute četiri male rekordne pobede, koje će pogurati veliku pobedu u Beogradu i Republici. Tako će Vučić gospodin imati još četiri godine mira. I ne samo on, nego silesija njegovih ništaka, koji se montiranim izbornim pobedama, zasnovanim na svojevrsnom teroru i lažima, nadiru odasvud. Oni se ne razmnožavaju, oni već postoje.

 

Sve to košta, debelo, i ne samo u parama. Vučić je za predsedničku kampanju potrošio 800 miliona dinara, koliko će za ove izbore, njemu je najmanje bitno, jer to ga ne košta ništa. Ali košta i što on "veruje u sposobnosti" onog slučaja od Nebojše iz Beograda, koga je postavio za šefa Biroa za koordinaciju službi bezbednosti. Kao što košta što svaka budala, kojoj ne bi uzeli orah iz ruke, inokosno rukovodi u firmama i institucijama o kojima nema pojma, i tek će te budale da rukovode, i još primaju debele pare, svuda gde nemaju pojma. A mogućnosti su zaista velike, jer oni niočemu nemaju pojma. Sad kad su asvaltirali Skadarliju, a ozgo će, vele, da stave kaldrmu, tako će i Srbiju da zaliju betonom, a ozgo će stave kaldrmu, i poliraju, sa svojom  glupošću i pripadajućeom nezasitošću.

 

Još da se veli da Vučić gospodin, pitan od sebe, glede zahteva opozicije da na izborima bude prisutan OEBS, rek'o da će, ako opozicija nema ljudi za brojanje glasova, Oni dati ljude i logistiku, i obeć'o da neće uzeti nijedan glas, isto kao na predsedničkim izborima. Ne bi čudilo da ovo što se zove opozicija, ili bar većinski deo onoga što je uzelo tapiju, i nepušta, da se tako zove, to i prihvati, jer to bi im garant obezbedilo cenzus, i pravo da budu konstruktivni za svoj račun.

Blogovi

 • Krađa, lopov…? Mož’ da bidne, al ne mora da znači...

  "Druže Tito, ti si krao, ali si i nama dao!", prilično je poznato. I mnogima simpatično, što mnogo govori. Ne o Titu koji je takvima garantovano [...] dalje | blog

  Bez kraja Pre 2 dana 8 sati u Bez kraja

 • Barbara i drugi brabonjci

  Izveštaj Studija B "novinarke" Barbare, sa protesta opozicije "Stop krvavim košuljama", zasluženo je postao regionalni hit. No, kako se Studio [...] dalje | blog

  Trupni portret Pre 4 dana 8 sati u Trupni portret

 • BIĆE RATA NEĆE

  "Toliko su nas ubeđivali da mobilizacija ne znači rat, da smo najzad poverovali da veridba ne znači venčanje", Gi de Mopasan. [...] dalje | blog

  Zlatno doba Pre 5 dana 10 sati u Zlatno doba

 • A od kuma, svi televizori za Vučića

  "Saterani smo u ćošak", saopštio je u gospodin Vučić, u svom 1121. ovomesečnom direktnom obraćanju na televizijama sa nacionalnom frekfencijom, [...] dalje | blog

  Trupni portret Pre 10 dana 6 sati u Trupni portret