Registracija Prijava preko FB

Tema: Kolubarski okrug

 • Nagrađeni sa članovima žirija (foto: Miroslava Kojić)
  U ljiškoj biblioteci

  Smotra recitatora

  Ovogodišnja Opštinska smotra recitatora "Pesniče, naroda mog" okupila je u ljiškoj biblioteci pedesetak učenika iz dve osnovne škole i učenike ljiške Srednje škole.

 • Dogradnja prostorija KC Mionica (foto: Željko Maksić)
  Iz Fonda za lokalne samouprave

  Mionici četiri miliona dinara za proširenje objekta Kulturnog centra

  Mionica je dobila četiri miliona dinara za projekat dogradnje i završetka radova na pomoćnom objektu Kulturnog centra Mionica. Na konkursu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, pored Mionice iz Kolubarskog okruga novac je dobila i Osečina, dok na spisku nema Valjeva.

 • Mionica (foto: Đorđe Đoković)
  58. Međunarodno takmičenje

  Mionica domaćin biciklističke trke "Kroz Srbiju"

  Međunarodna biciklistička trka "Kroz Srbiju" krenuće 7. juna iz Mionice. "To je odlična prilika da se biciklizam afirmiše među mioničkom decom", rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković koji je razgovarao sa predsednikom Biciklističkog saveza Srbije.

 • Uskršnje radovanje u Mionici (foto: Ana Perić)
  Za mališane i njihove roditelje

  “Uskršnje radovanje” u Mionici

  Na Trgu vojvode Živojina Mišića u Mionici održana je nova manifestacija pod pokroviteljstvom opštine Mionica "Uskršnje radovanje". Mališani i njihovi roditelji uživali su u bogatom zabavnom programu koji su pripremili recitatori i pevači iz mioničkih osnovnih škola,

 • Odbojkašice sa čelnicima kluba i opštine (foto: ŽOK Spartak Ljig)
  Najveći uspeh ljiške ženske odbojke

  Dosanjana Prva liga Srbije

  Odbojkašice ljiškog "Spartaka" ostvarile su najveći uspeh u istoriji kluba. "Ovo je veliki uspeh za naš klub i naš grad. Ostvarili smo cilj koji smo postavili pre tri godine a to je da devojčice iz našeg Ljiga dobiju priliku da se takmiče u višem rangu. Angažovali smo devojke sa strane, a one su dosta doprinele uspehu našeg kluba i napretku naših devojaka".

 • Učesnici radionice (foto: Dragana Nedeljković)
  Kreativna radionica u Banjanskoj školi

  Vaskršnje čarolije sa Bojanom Marovićem

  Tradicinalno učenici OŠ "Rajko Mihailović" su sa šaralicama u rukama najavili dolazak velikog hrišćanskog praznika. Učesnike 14. po redu manifestacije "U susret Vaskrsu", pozdravio je specijalni gost Bojan Marović.

 • Izložba likovne kolonije Kolut Mandić (foto: Željko)
  “Istočnik” u galeriji Kulturnog centra Mionica

  Izložba likovne kolonije “Kolut Mandić”

  U Kulturnom centru Mionica do 10. aprila biće otvorena izložba slika likovne kolonije "Kolut Mandić", koja je okupila značajna imena srpskog i crnogorskog slikarstva, kao i vrhunske umetnike iz Rusije.

 • Izgradnja sportske hale u Mionici (foto: Ana Perić)
  Ministar Udovičić obišao radove i najavio

  Hala sportova u Mionici biće završena do jula

  Radovi na izgradnji sportske hale u Mionici biće završeni najkasnije za tri meseca, najavio je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić. Mionica će izgradnjom sportske hale dobiti Nacionalni trening centar za rukomet.

 • Aleksandar Vučić (foto: Kolubarske.rs)
  Predsednik Vučić u Ljigu

  Probijena druga strana tunela u Brančiću

  Autoput od Obrenovca do Čačka biće završen pre kraja ove godine, sledeće će biti okončana i deonica od Surčina do Obrenovca, a potom i put od Preljine do Požege, rekao predsednik Aleksandar Vučić u Brančiću kod Ljiga.

 • Novoizgrađena ulica, Ulica Nemanje Matića (foto: Dragana Nedeljković)
  Odlukom Skupštine opštine

  Nemanja Matić dobio ulicu na Ubu

  Odlukom svih odbornika Skupštine opštine Ub, novoizgrađena ulica u naselju Vašarište nazvana je po Nemanji Matiću, fudbalskom reprezentativcu Srbije i prvotimcu Mančester Junajteda. Na taj način sugrađani su mu izrazili zahvalnost i priznanje za sve što je učinio za svoj zavičaj.