Registracija Prijava preko FB

Tema: Gradonačelnik

 • Parking Gradske uprave (foto: Kolubarske.rs)
  Neverovatna potrošnja dacie daster

  Gradonačelniče, da li je bušan rezervoar ili kradete gorivo?

  Dva automobila, koja koristi gradonačelnik Slobodan Gvozdenović, potrošila su 620.000 dinara goriva za sedam meseci pretežno u "lokalu" i do Beograda. Neverovatno, gradonačelnik je uspeo da potroši 86 litara goriva za 32 pređena kilometra!

 • Gvozdenović na Festivalu duvan čvaraka (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  U ovoj godini više novca za kulturu

  Gvozdenović: "Čvarkijada je kulturna manifestacija"

  Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović je za "Vujić" televiziju izjavio da su za kulturne manifestacije ove godine povećana sredstva. Za Tešnjarske večeri biće tri miliona više. U kulturne manifestacije svrstao je Festival duvan čvaraka.

 • Zdanje na Desankinom vencu ( januar 2018.) (foto: Đorđe Đoković)
  Nova ideja gradskog rukovodstva

  Muzej fantastike u zdanju na Desankinom vencu

  Zdanje na Desankinom vencu niti će biti gradska kuća niti će biti prodato, što su bile prve ideje gradske vlasti, nego će biti Muzej fantastike. To je predlog gradskog rukovodstva u dogovoru sa rukovodstvom Moderne galerije, a o tome treba da se izjasne i odbornici Skupštine grada.

 • Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Mir Božji, Hristos se rodi

  Božićna čestitka gradonačelnika Valjeva

  "Nadam se da će godina koja je pred nama, doneti mir, zdravlje, napredak i razumevanje na opštu radost svih nas, a zarad dobrobiti našeg grada i naše države", kaže u božićnoj čestitki gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović.

 • Slobodan Gvozdenović i Zoran Majdak (foto: Đorđe Đoković)
  Omiljeni gradonačelnikovi mediji o trošku građana Valjeva

  Povezana lica

  Gradonačlnik Valjeva je prošle godine ukinuo PR službu, a danas privatnoj firmi za tekstove na sajtu Grada plaća 50.000 dinara mesečno. Gvozdenović iz budžeta redovno plaća četiri medija preko dve beogradske firme.

 • Gradonačelnik otvorio Dane sremuša u Donjem Taoru 2017. (foto: www.valjevo.rs)
  Isti broj, isti potpis, različiti sadržina i datum

  Gradonačelniče, koja odluka je važeća?

  Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović potpisao je dve odluke o raspodeli novca za privredno-turističke manifestacije, imaju isti broj, a različite datume i različite iznose... Još jedan primer kako funkcioniše valjevska vlast.

 • Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Veliki "uspesi" valjevske vlasti, ali za slavskim stolom

  Gvozdenović planove predstavlja kao uspešno završene poslove

  Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović, predsednik valjevskih naprednjaka, je čak i u danu stranačke slave o planovima i idejama govorio kao o već urađenom. Govoreći o problemima smatra da su "problem ljudi, koji su neažurni i lenji".

 • Majdak i Gvozdenović napuštaju skupštinsku salu (foto: Đorđe Đoković)
  Poslovanje pod sumnjivim okolnostima

  Radio Valjevo u službi gradonačelnika ili "izvlačenje" novca iz budžeta?

  Grad Valjevo plaća skupštinske prenose i informisanje na Radio Valjevu koje je u stečaju. Novac ne uplaćuje na račun Radio Valjeva nego na račun preduzeća In Network Solution. Stečajni upravnik nije odgovorio na pitanja Kolubarskih.rs nego ih je prosledio Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika.

 • Saša Simić (foto: Đorđe Đoković)
  Rešenjem gradonačelnika

  Razrešen Saša Simić pomoćnik gradonačelnika

  Pomoćnik gradonačelnika Valjeva Saša Simić je razrešen sa te funkcije na koju je postavljen 2016. godine, potvrđeno je Kolubarskim.rs u Gradskoj upravi. Nezvanično saznajemo da je Simić, koji je bio zadužen za održivi razvoj i urbanizam, razrešen uz obrazloženje da "nije stručan za urbanizam".

 • Igre bez granica u Petnici (foto: www.valjevo.rs)
  Za City games milion dinara iz tekuće budžetske rezerve

  "Igre bez granica" sa budžetom Valjeva

  Grad Valjevo je raspisao drugi konkurs za privredno-turističke manifestacije, a za to je novac obezbeđen iz tekuće budžetske rezerve. "Pobedile" su, ne privredno turističke, već sportsko zabavne "Igre bez granica", koje su dobile milion dinara.