Registracija Prijava preko FB

Tema: KK Metalac

 • KK Metalac u Kini (foto: KK Metalac)
  KK Metalac u Kini

  Nova pobeda valjevskih košarkaša

  U trećoj utakmici na turneji u Kini valjevski košarkaši pobedili su ekipu Pekinga sa 79:78 (14:20, 22:18, 27:19, 16:21). To je jedini podatak, koji je iz klupske kancelarije stigao do Kolubarskih.rs. Do 30. septembra ostale su još dve utakmice.

 • KK Metalac u Kini (foto: KK Metalac)
  KK Metalac u Kini

  Pobeda u drugoj utakmici

  KK Metalac je pobedio profi ligaša Peking sa 80:72 (20:18, 27:20, 14:21, 19:13) na drugoj utakmici turneje u Kini. Meč je posmatralo oko 2.500 gledalaca, a Valjevci su igrali bez povređenih Krstovića (istegnuće mišića lista noge na treningu) i Mikulića (lom nosnih kostiju na prvoj utakmici).

 • Metalac u Kini (arhiva) (foto: facebook)
  KK Metalac ponovo u Kini

  Prvi poraz Valjevaca na Dalekom istoku

  Košrkaši Metalca, koji su preko Dohe otputovali na novu turneju u Kini, izgubili su od profi ligaša iz Pekinga prvu od pet ugovorenih utakmica sa 83:86 iako su do pred finiš vodili sa nekoliko poena prednosti.

 • Vraneš ispod koša OKK Begrada (foto: Đorđe Đoković)
  Prijateljska košarkaška utakmica

  Metalac bolji od OKK Beograda

  U poslednjoj proveri pred novu turneju u Kini košarkaši Metalca pobedili su večeras u Hali sportova OKK Beograd sa 95:74 (21:26, 29:23, 19:17, 26:8). Po igri u prvom poluvremenu nije izgledalo da će valjevski košarkaši stare znance iz "Žućkove avlije" ostaviti na - 21 poen.

 • Mihailo Poček (KK Metalac) (foto: Đorđe Đoković)
  Košarka: Pripreme KK Metalac

  Poraz u Lazarevcu, pobeda u Užicu

  Posle kontrolnih mečeva sa Goraždom i Igmanom, tokom priprema u Istočnom Sarajevu (BiH), košarkaši Metalca imali su još dve trening utakmice. U Lazarevcu, u susretu sa srpskoligašem Kolubarom, Valjevci su poraženi rezultatom 81:87, dok je u Užicu pobeđena Sloboda sa 85:79.

 • Metalac - Sloga (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Košarka: Žreba za KLS

  Na startu Zlatibor - Metalac

  Na Skupštini Udruženja klubova Košarkaške lige Srbije (KLS) doneta je odluka da u KLS učestvuje 12 klubova i da klubovi koji igraju Drugu ABA ligu ne igraju KLS. Izvučeni su takmičarski brojevi, pa Metalac u 1. kolu, 14. oktobra, igra sa Zlatiborom u Čajetini. Potom gostuje Sloga iz Kraljeva, a onda slede dva gostovanja - Radničkom u Kragujevcu, koji je zamenio kruševački Napredak, i Spartaku u Subotici.

 • Trening KK Metalac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Pripreme KK Metalca

  Dve pobede Valjevaca

  Na pripremama u Istočnom Sarajevu košarkaši Metalca zabeležili su dve pobede u kontrolim utakmicama - Igman je savladan sa 70:52, a Goražde rezultatom 93:54. Trener Mika Poček u sms poruci kaže da je protiv Igmana do izražaja došao umor od trčanja (po livadama i proplancima te planine) te da je ekipa u boljem ritmu igrala protiv Goražda.

 • Košarkaši putuju na Jahorinu (foto: Đorđe Đoković)
  Pripreme KK Metalac

  Košarkaši otputovali na Jahorinu

  Posle turneje po Kini, pauze, pa uvodnog dela priprema za novu sezonu u KLS, KK Metalac je otputovao na sedmodnevne pripreme na Jahorinu (BiH).

 • Konferencija za novinare KK Metalac (foto: Kolubarske.rs)
  KK Metalac počinje pripreme

  Sezona novih iskušenja

  Po povratku sa turneje u Kini, a pred početak priprema za novu sezonu, u KK Metalac su pres konferenciju održali predsednik Duško Đukanović i trener Mihailo Poček naglašavajući da ni nova sezona neće biti lakša od prethodne na putu kompletne stabilizacije kluba.

 • Metalac u Kini (foto: KK Metalac)
  KK Metalac u Kini

  Četvrta pobeda valjevskih košarkaša

  Metalac je na turneji po Kini zabeležio četvrtu pobedu u četiri utakmice, ovoga puta sa 91:76. U poruci, koju vođstvo puta šalje klupskoj kancelariji u Valjevu nema drugih detalja. O njima će, pretpostavljamo, biti reči po povratku ekipe u Valjevo.