Registracija Prijava preko FB

Tema: Skupština

 • Grb Grada (foto: Đorđe Đoković)
  Skupština grada

  Imenovana Komisija za godišnje nagrade Grada

  Nakon što je Komisiji za dodelu godišnje nagrade grada Valjeva istekao dvogodišnji mandat, Skupština grada je imenovala novu Komisiju od 11 članova na mandat od dve godine, među kojima je osam članova prethodne komisije.

 • Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Smene na čelu Centra za kulturu i CZNTK Abrašević

  "Perfektne refernece" kratkog trajanja

  Voljom vladajuće većine promenjeni su čelni ljudi Centra za kulturu i CZNTK Abrašević. I ove smene su bile bez valjanog razloga i bez objašnjenja. "Kao da su važni razlozi. Nije nam prvi put da nam se servira neko rešenje bez objašnjenja", rekao je za Kolubarske.rs odbornik vladajuće koalicije.

 • Gradonačelnik Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Nije ovo druga galaksija, ovo je Srbija

  Gvozdenović i Milutinović sa 3600 dinara iz svog džepa pomogli ženi

  "Da li mislite da je lako otkupiti zemljište i izvršiti eksproprijaciju? Pa ja, gospodin Milutinović i Mire Ivanović smo imali komične scene", rekao je za skupštinskom govornicom gradonačelnik Slobodan Gvozdenović i prepričao tu "komičnu scenu".

 • Gradonačelnik sa saradnicima na sednici Skupštine grada (foto: Đorđe Đoković)
  Odbornici usvojili budžet, koji je među "pet najboljih u Srbiji"

  Gvozdenović: "Sa puno optimizma gledam u 2019. godinu"

  Usvojen budžet za 2019. godinu. Prema predlogu Odluke o budžetu ukupna javna sredstva iznose 3,481 milijardu dinara. "Ovo je najbolji budžet u zadanje tri godine", rekao gradonačelnik. Opozicija smatra da je budžet nerealan i spisak lepih želja.

 • Milan Marković (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon što je isključen iz SNS

  Milan Marković nije više odbornik naprednjaka

  Nakon što je isključen iz stranke, pre skoro mesec dana, dr Milan Marković nije više odbornik Srpske napredne stranke u Skupštini grada, saopšteno je danas na sednici. Da li će vratiti ili zadržati mandat tek će odlučiti, a odluku će doneti tek kada bude

 • Skupština Valjeva (foto: Đorđe Đoković)
  Sednica Skupštine grada

  Odbornici o budžetu Valjeva za 2019. godinu

  Odbornici Skupštine Valjeva na današnjoj sednici razmatraće predlog Odluke o budžetu grada za 2019. godinu, prema kojoj palnirana raspoloživa sredstva u gradskoj kasi iznose 3.375.000.000 dinara.

 • Milorad Ilić (foto: Đorđe Đoković)
  Odbornici usvojili izveštaj o izvršenju budžeta za devet meseci

  Ilić: "Budžet je politička, a ne knjigovodstvena kategorija"

  "Budžet je politička, a ne knjigovodstvena kategorija", izjavio je Milorad Ilić. On je rekao da je njihova želja bila da prodaju imovinu za 500 miliona dinara, ali su znali da se želja neće ispuniti.

 • Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Gradonačelnik baš poštuje odbornike, a naročito svoje

  "Budale, svinje, uštirkani mozak i Mika Jokić u raskoraku"

  Na sednici Skupštine grada, održanoj u petak, odgovarajući odbornicima na primedbe o lošem i nerealno planiranom budžetu, što pokazuje i izveštaj o izvršenju budžeta za prvih devet meseci,[...]

 • Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon konkursa

  Umesto vršioca dužnosti imenovani direktori

  Skupština grada imenovala je na period od četiri godine direktore Centra za socijalni rad, Doma zdravlja Valjevo i Apoteke "Valjevo". Na konkurse se prijavio po jedan kandidat, pa su dosadašnji v. d. direktora postali direktori, dok je aktuelni direktor Apoteke ponovo izabran.

 • Sednica Skupštine grada (foto: Đorđe Đoković)
  Problem aerozagađenja na dnevnom redu krajem januara

  Skupština prihvatila javnu raspravu o kvalitetu vazduha

  Skupština grada usvojila je predlog da se u decembru organizuje javna rasprava o kvalitetu vazduha, a da u januaru donese odluku o rešavanju problema aerozagađenja u gradu. Gradonačelnik nema informacija da je vazduh u Valjevu zagađen.