Registracija Prijava preko FB

Tema: Skupština

 • Mihailo Milutinović (foto: Đorđe Đokovć)
  Povišica za odbornike, šefove, zamenika predsednika

  Milutinoviću 60.000 dinara mesečno iz budžeta grada

  Odborbnici Skupštine grada, šefovi odborničkih grupa i zamenik predsednika Skupštine grada od 1. januara sledeće godine dobijaju povišicu, uz obrazloženje da je "nakanda odbornika ispod svakog nivoa i da je značajno manja nego što imaju kolege u drugim gradovima".

 • Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
  Skupština grada

  Imenovani v.d. direktora u "Vidraku" i "Poletu"

  Skupština grada danas je imenovala Kseniju Badem za v.d. direktora JKP "Vidrak" i Slobodana Andrića za v.d. direktora JKP "Polet". Konkurs o izboru direktora u JKP "Vidrak" raspisan je 23. juna, vladajuća većina nije bila zadovoljna prvorangiranim kandidatom, a to je dosadašnja v.d. direktora Slađana Marković, tako da je Skupština grada donela odluku da se poništi konkurs i imenuje v.d. direktora JKP "Vidrak".

 • Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
  Odluka Skupštine grada

  U sistemu Grada maksimalno 1305 zaposlenih

  U ovoj godini u sistemu grada Valjeva, koji čine organi Grada, javne službe, javna preduzeća i ustanove, može biti maksimalno zaposleno 1305 radnika na neodređeno vreme, precizirano je u Odluci koju su usvojili odbornici Skupštine grada.

 • Slobodan Gvozdenović u Skupštini (foto: Đorđe Đoković)
  Vređanje i za skupštinskom govornicom

  Gvozdenović: "To je salata od reči"

  Gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović (SNS) uvredio je za skupštinskom govornicom odbornika dr Milana Markovića (SNS), rekavši da je njegova diskusija "salata od reči".

 • Zoran Mitrović (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevo

  Preduzetnik v. d. direktora JP Stubo-Rovni "Kolubara"

  Preduzetnik Zoran Mitrović (SNS), vlasnik SZTR "M-gradnja", imenovan je za v. d. direktora JP Stubo-Rovni "Kolubara". Da li imenvani v. d. direktora ispunjava uslove u skladu sa Zakonom o javnim preduzećima, pitanje za sekretara Skupštine grada?

 • Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
  Nedemokratska atmosfera u Skupštini grada

  Odbornicima uskraćeno pravo da diskutuju

  Odbornici DS i nezavisni odbornik Ljubomir Radović održali su konferenciju za novinare, nakon jučerašnje sednice Skupštine grada, zbog nedemokratskog i diskriminatornog odnosa predsednika lokalnog parlamenta Milorada Ilića prema odbornicima opozicije.

 • Sednica Skupštine grada (foto: Đorđe Đoković)
  Skupština usvojila izveštaj o izvršenju budžeta za šest meseci

  Nervozna vlast na kritike odgovara uvredama

  Odbornici Skupštine grada su većinom glasova usvojili izveštaj o izvršenju budžeta u prvih šest meseci u kome su prihodi realizovani oko 47 posto, rashodi 36 posto, a budžetski suficit iznosi oko dva posto.

 • Skupština Grada (foto: Đorđe Đoković)
  Skupština odlučuje

  Stari direktori ili novi konkursi?

  Komisija za izbor direktora javnih preduzeća dostavila je Gradskom veću listu kandidata za direktore u tri javna preduzeća (Toplana, Vodovod i Vidrak) na čijem čelu su još uvek v. d. direktora, iako im je mandat istekao 22. jula.

 • Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
  Pušten u rad veliki kotao, biomasa umesto mazuta

  Odbornici usvojili izveštaj Toplane

  Odbornici Skupštine grada usvojili su izveštaj o poslovanju u 2016. godini JKP "Toplana Valjevo" koje je, kako je rekao v. d. direktora Zoran Stepanović, "i pored brojnih problema obezbedilo kvalitetno grejanje". Posebno je skrenuo pažnju na činjenicu da je veliki kotao tek ove grejne sezone pušten u rad.

 • Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
  Danas sednica Skupštine grada

  Odbornici o radu javnih preduzeća

  Na današnjoj sednici Skupštine grada na dnevnom redu su izveštaji o radu javnih preduzeća u 2016. godini. Odbornici će razmatrati izveštaje Vodovoda, Vidraka, Toplane, JP “Kolubara”.