Registracija Prijava preko FB

Tema: Akcije

 • Korpa ljubavi u apoteci Zegin (foto: Đorđe Đoković)
  Humane akcije apoteke "Zegin" i Kola srpskih sestara

  "Čep za hendikep" i "Korpa ljubavi"

  Rukovodstvo apoteke "Zegin" u Valjevu, na predlog zaposlenih a uz podršku Kola srpskih sestara Eparhije valjevske, uključilo se u organizaciju dve humanitarne akcije. "Korpa ljubavi" je akcija prikupljanja sredstava lične higijene, čajeva i sokovo za siromašne sugrađane i druga "Čep za hendikep", sakupljanje plastičnih čepova.

 • Nagrađeni mališani (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevo

  "Europrom" nagradio 120 radova valjevskih osnovaca

  Poslednjeg dana SPREG-a izloženo je i nagrađeno više od 120 radova valjevskih osnovaca i mališana, koji su učestvovali na konkursu "Volim domaće", kompanije "Europrom".

 • Vožnja Karađorđevom (foto: Đorđe Đoković)
  Akcija i druženje u Valjevu

  Humani motociklisti

  Motociklisti, članovi kluba MC Srbi Srbija iz nekoliko gradova, okupili su se juče u Valjevu, gde su zajedno sa svojim domaćinima učestvovali u humanoj akciji dobrovoljnog davanja krvi.

 • Pregkled bebe u inkubatoru (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Za neonatologiju Opšte bolnice

  "Europrom" i "Podgorina Frucht" donirali inkubatore

  Neonatologija Opšte bolnice dobiće dva nova inkubatora, najnovije generacije, vredna oko 2,2 miliona dinara, zahvaljujući donaciji kompanija "Europrom" i "Podgorina Frucht", saopštnoje iz opšte bolnice. PR menadžer "Europrom"- a Bojana Perić kaže da društvena odgovornost ne treba da bude samo stvar izbora, nego imperativ.

 • Humanitarni koncert (foto: VIPOS)
  Na humanitarnom koncertu VIPOS benda

  Studenti prikupili 40.000 dinara za Anu

  Na humanitarnom koncertu "Za Anu" studenata i profesora Visoke poslovne škole strukovnih studija prikupljeno je preko 40.000 dinara i taj novac biće uručen studentkinji Ani Marković, za nastavak njenog uspešnog lečenja i oporavka.

 • Prikupljena odeća u holu Centra za kulturu (foto: DjDjokovic)
  U holu Centra za kulturu do 10. februara

  Humanitarna akcija "Donesi odnesi"

  Grupa mladih, volonteri Crvenog krsta, uz podršku te organizacije, Centra za kulturu i Grada, organizovala je humanitarnu akciju "Ako imaš donesi, ako nemaš odnesi", koja će trajati do 10. februara.

 • Crkva Svetog Kozme i Damjana (foto: Kolubarske.rs)
  Hram Svetih Vrača i Bolnica za Božić

  Prikupljanje darova

  Hram Svetih Kozme i Damjana u krugu bolnice i Valjevska bolnica i ove godine organizuje milosrdno delo Božićnog darivanja pacijenata, koji se nalaze na lečenju u bolnici. Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da i ove godine učestvuju u zajedničkom milosrdnom delu.

 • Market Žinasa (foto: Kolubarske.rs)
  Rotaract klub i Žinasa organizuju

  Humanitarna akcija “Korpa solidarnosti”

  Pred Novogodišnje i Božićne praznike novoformirani Rotaract klub Valjevo, u saradnji sa marketom ,"Žinasa", organizuje svoju prvu humanitarnu akciju ,"Korpa solidarnosti" namenjenu socijalo ugroženim porodicama valjevskog kraja.

 • Humanitarna izložba (foto: Mateja Manojlović)
  Novogodišnja izložba

  Kreativnost i humanost daju rezultat

  Kupovinom novogodišnjih ukrasa i čestitki, koje su izradila maštovita i talentovana deca polaznici likovnog ATELJEA i radionice Centra za kulturu, Valjevci koji su sinoć posetili humanutarnu izložbu, pomogli su Odeljenju psihijatrije.

 • Hol Centra za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Večeras u holu Centra za kulturu

  Humanitarna modna revija "Poslovne žene"

  Humanitarna modna revija "Poslovne žene", u organizaciji Udruženja za ekonomsko osnaživanje žena, biće održana večeras u 18.00 časova u holu Centra za kulturu. Cena ulaznice je 100 dinara, a prikupljena novčana sredstva biće uplaćena na račun Udruženja roditelja dece sa posebnim potrebama "Zagrljaj".