Registracija Prijava preko FB

Tema: Akcije

 • Kampanja JA u centru pažnje (foto: Đorđe Đoković)
  Kampanja "JA u centru pažnje"

  Građanima smetaju čekanje, neljubaznost, partijsko zapošljavanje...

  Građani se najviše žale na dužinu čekanja na neku uslugu ili na komplikovanu birokratsku proceduru, takođe smatraju da su službenici neljubazni, postoje primedbe na nekompetentnost administracije i na partijsko zapošljavanje.

 • Akcija na Ilindan u Novom Naselju (arhiva 2015.) (foto: Đorđe Đoković)
  U porti crkve u Novom Naselju

  Akcija dobrovoljnog davanja krvi na Ilindan

  Tradicionalno, u okviru Ilindanskog vašara danas će biti organizovana velika akcija dobrovoljnog davanja krvi za potrebe Opšte bolnice Valjevo, saopšteno je iz Crvenog krsta. Akcija će biti održana u porti Crkve Sv. Georgija u Novom Naselju, od 10 do 16 časova.

 • Beba (foto: Pokret za decu Tri plus)
  Akcija za veći natalitet

  "Ima da nas ima"

  Pokret za decu "Tri plus", posle Čačka, Novog Sada, Sombora, Crvenke i Šapca, akciju prikupljanja potpisa za formiranje demografskog fonda i donošenje zakona o statusu velikih porodica nastavio je i u Valjevu.

 • Divčibare (foto: Đorđe Đoković)
  Studenti VIPOS-a ponovo u akciji

  Prolećno čišćenje Divčibara

  Tradicionalna ekološka prolećna akcija čišćenja Divčibara, u organizaciji Studentskog parlamenta Visoke poslovne škole strukovnih studija održaće se danas. Više od 50 studenata VIPOS-a, koji su se prijavili za ekološku akciju, čistiće prilazni put do Divčibara iz pravca Kaone, kao i pešačke staze i izletnička mesta na vodećoj turističkoj destinaciji valjevskog kraja.

 • Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
  Humanitarna fudbalska utakmica

  Pobeda Partizana

  U humanitarnoj fudbalskoj utakmici, igranoj ovoga popodneva na Senjaku, veterani beogradskog Partizana bili su bolji od veterana Valjeva i pobedili sa 4:1 (2:0) golovima Radojičića 2, Smiljanića i Sinđića. Počasni pogodak za domaćina postigao je Popović.

 • Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
  Danas na Senjaku

  FK Partizan za Rusa i Brku

  Na stadionu ZSK-a, na Senjaku, danas od 16.30 sati biće odigrana humanitarna fudblska utakmica fudbalskih veterana Valjeva i beogradskog Partizana. Sav prihod biće namenjen pomoći u lečenju nekadašnjih talentovanih fudbalera ovoga grada Dragana Simića Rusa i Srđana Brkovića Brke, koje je bolest odvojila od "najlepše sporedne stvari na svetu".

 • Kolubarske.rs * Vest
  Sloboda medija u Srbiji je ugrožena

  "Gromoglasna tišina" na Svetski dan slobode medija

  Svetski dan slobode medija – 3. maj obeležava se danas, a novinarska udruženja pozvali su sve kolege da od 11.55 do 12 časova prekinu program, isključe ton i zamrače ekrane, kako bi "gromoglasnom tišinom" pokazali da su spremni da se bore za slobodu novinarske profesije.

 • Mejina česma (foto: Đorđe Đoković)
  Istraživači uredili zaboravljenu Mejinu česmu

  Decenijama u korovu, za pet dana u punom sjaju

  Zahvaljujući Društvu istraživača "Vladimir Mandić Manda", nakon više decenija uređena je Mejina česma na Gradcu, koja potiče s kraja 19. veka. Za samo pet dana mladi volonteri su zapušteno i zaboravljeno mesto pretvorili u oazu za uživanje.

 • Korpa ljubavi u apoteci Zegin (foto: Đorđe Đoković)
  Humane akcije apoteke "Zegin" i Kola srpskih sestara

  "Čep za hendikep" i "Korpa ljubavi"

  Rukovodstvo apoteke "Zegin" u Valjevu, na predlog zaposlenih a uz podršku Kola srpskih sestara Eparhije valjevske, uključilo se u organizaciju dve humanitarne akcije. "Korpa ljubavi" je akcija prikupljanja sredstava lične higijene, čajeva i sokovo za siromašne sugrađane i druga "Čep za hendikep", sakupljanje plastičnih čepova.

 • Nagrađeni mališani (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevo

  "Europrom" nagradio 120 radova valjevskih osnovaca

  Poslednjeg dana SPREG-a izloženo je i nagrađeno više od 120 radova valjevskih osnovaca i mališana, koji su učestvovali na konkursu "Volim domaće", kompanije "Europrom".