Registracija Prijava preko FB

Tema: Akcije

 • Beba (foto: Pokret za decu Tri plus)
  Akcija za veći natalitet

  "Ima da nas ima"

  Pokret za decu "Tri plus", posle Čačka, Novog Sada, Sombora, Crvenke i Šapca, akciju prikupljanja potpisa za formiranje demografskog fonda i donošenje zakona o statusu velikih porodica nastavio je i u Valjevu.

 • Divčibare (foto: Đorđe Đoković)
  Studenti VIPOS-a ponovo u akciji

  Prolećno čišćenje Divčibara

  Tradicionalna ekološka prolećna akcija čišćenja Divčibara, u organizaciji Studentskog parlamenta Visoke poslovne škole strukovnih studija održaće se danas. Više od 50 studenata VIPOS-a, koji su se prijavili za ekološku akciju, čistiće prilazni put do Divčibara iz pravca Kaone, kao i pešačke staze i izletnička mesta na vodećoj turističkoj destinaciji valjevskog kraja.

 • Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
  Humanitarna fudbalska utakmica

  Pobeda Partizana

  U humanitarnoj fudbalskoj utakmici, igranoj ovoga popodneva na Senjaku, veterani beogradskog Partizana bili su bolji od veterana Valjeva i pobedili sa 4:1 (2:0) golovima Radojičića 2, Smiljanića i Sinđića. Počasni pogodak za domaćina postigao je Popović.

 • Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
  Danas na Senjaku

  FK Partizan za Rusa i Brku

  Na stadionu ZSK-a, na Senjaku, danas od 16.30 sati biće odigrana humanitarna fudblska utakmica fudbalskih veterana Valjeva i beogradskog Partizana. Sav prihod biće namenjen pomoći u lečenju nekadašnjih talentovanih fudbalera ovoga grada Dragana Simića Rusa i Srđana Brkovića Brke, koje je bolest odvojila od "najlepše sporedne stvari na svetu".

 • Kolubarske.rs * Vest
  Sloboda medija u Srbiji je ugrožena

  "Gromoglasna tišina" na Svetski dan slobode medija

  Svetski dan slobode medija – 3. maj obeležava se danas, a novinarska udruženja pozvali su sve kolege da od 11.55 do 12 časova prekinu program, isključe ton i zamrače ekrane, kako bi "gromoglasnom tišinom" pokazali da su spremni da se bore za slobodu novinarske profesije.

 • Mejina česma (foto: Đorđe Đoković)
  Istraživači uredili zaboravljenu Mejinu česmu

  Decenijama u korovu, za pet dana u punom sjaju

  Zahvaljujući Društvu istraživača "Vladimir Mandić Manda", nakon više decenija uređena je Mejina česma na Gradcu, koja potiče s kraja 19. veka. Za samo pet dana mladi volonteri su zapušteno i zaboravljeno mesto pretvorili u oazu za uživanje.

 • Korpa ljubavi u apoteci Zegin (foto: Đorđe Đoković)
  Humane akcije apoteke "Zegin" i Kola srpskih sestara

  "Čep za hendikep" i "Korpa ljubavi"

  Rukovodstvo apoteke "Zegin" u Valjevu, na predlog zaposlenih a uz podršku Kola srpskih sestara Eparhije valjevske, uključilo se u organizaciju dve humanitarne akcije. "Korpa ljubavi" je akcija prikupljanja sredstava lične higijene, čajeva i sokovo za siromašne sugrađane i druga "Čep za hendikep", sakupljanje plastičnih čepova.

 • Nagrađeni mališani (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevo

  "Europrom" nagradio 120 radova valjevskih osnovaca

  Poslednjeg dana SPREG-a izloženo je i nagrađeno više od 120 radova valjevskih osnovaca i mališana, koji su učestvovali na konkursu "Volim domaće", kompanije "Europrom".

 • Vožnja Karađorđevom (foto: Đorđe Đoković)
  Akcija i druženje u Valjevu

  Humani motociklisti

  Motociklisti, članovi kluba MC Srbi Srbija iz nekoliko gradova, okupili su se juče u Valjevu, gde su zajedno sa svojim domaćinima učestvovali u humanoj akciji dobrovoljnog davanja krvi.

 • Pregled bebe u inkubatoru (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Za neonatologiju Opšte bolnice

  "Europrom" i "Podgorina Frucht" donirali inkubatore

  Neonatologija Opšte bolnice dobiće dva nova inkubatora, najnovije generacije, vredna oko 2,2 miliona dinara, zahvaljujući donaciji kompanija "Europrom" i "Podgorina Frucht", saopštnoje iz opšte bolnice. PR menadžer "Europrom"- a Bojana Perić kaže da društvena odgovornost ne treba da bude samo stvar izbora, nego imperativ.