Registracija Prijava preko FB

Tema: Akcije

 • Prikupljena odeća u holu Centra za kulturu (foto: DjDjokovic)
  U holu Centra za kulturu do 10. februara

  Humanitarna akcija "Donesi odnesi"

  Grupa mladih, volonteri Crvenog krsta, uz podršku te organizacije, Centra za kulturu i Grada, organizovala je humanitarnu akciju "Ako imaš donesi, ako nemaš odnesi", koja će trajati do 10. februara.

 • Crkva Svetog Kozme i Damjana (foto: Kolubarske.rs)
  Hram Svetih Vrača i Bolnica za Božić

  Prikupljanje darova

  Hram Svetih Kozme i Damjana u krugu bolnice i Valjevska bolnica i ove godine organizuje milosrdno delo Božićnog darivanja pacijenata, koji se nalaze na lečenju u bolnici. Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da i ove godine učestvuju u zajedničkom milosrdnom delu.

 • Market Žinasa (foto: Kolubarske.rs)
  Rotaract klub i Žinasa organizuju

  Humanitarna akcija “Korpa solidarnosti”

  Pred Novogodišnje i Božićne praznike novoformirani Rotaract klub Valjevo, u saradnji sa marketom ,"Žinasa", organizuje svoju prvu humanitarnu akciju ,"Korpa solidarnosti" namenjenu socijalo ugroženim porodicama valjevskog kraja.

 • Humanitarna izložba (foto: Mateja Manojlović)
  Novogodišnja izložba

  Kreativnost i humanost daju rezultat

  Kupovinom novogodišnjih ukrasa i čestitki, koje su izradila maštovita i talentovana deca polaznici likovnog ATELJEA i radionice Centra za kulturu, Valjevci koji su sinoć posetili humanutarnu izložbu, pomogli su Odeljenju psihijatrije.

 • Hol Centra za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Večeras u holu Centra za kulturu

  Humanitarna modna revija "Poslovne žene"

  Humanitarna modna revija "Poslovne žene", u organizaciji Udruženja za ekonomsko osnaživanje žena, biće održana večeras u 18.00 časova u holu Centra za kulturu. Cena ulaznice je 100 dinara, a prikupljena novčana sredstva biće uplaćena na račun Udruženja roditelja dece sa posebnim potrebama "Zagrljaj".

 • Auto sedišta za bebe (foto: Đorđe Đoković)
  Od novca od saobraćajnih kazni

  Grad poklonio auto sedišta za 85 beba

  Grad Valjevo i Savet za bezbednost saobraćaja podelili su auto sedišta za 85 beba koje su rođene u periodu od 19. februara do 7. aprila. Protekle sedmice, povodom obeležavanja Dana sećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović, dodelio je pet auto sedišta.

 • Matična biblioteka Ljubomir Nenadović (foto: Đorđe Đoković)
  Akcija za više članova

  „Biblioteka se ne da“

  Matična biblioteka "Ljubomir Nenadović" već sedam godina realizuje projekat kolektivnog učlanjivanja valjevskih školaraca u septembru, po polasku u školu. Nakon godina koje su bile, nekad manje, nekad više, ali svakako plodonosne, ovoga puta iz Biblioteke odlučili su se za novi pristup ovom problemu – vršnjačkoj edukaciji.

 • Učesnici u šumi pre Konjičkog (foto: Đorđe Đoković)
  U subotu pešačenje i planinarenje

  Stazama ljubavi, sreće i zdravlja

  Planinarski klub Povlen sutra organizuje akciju pešačenja i planinarenja na nekoliko lokacija u gradu i okolini, najviše uz reku Gradac. Ova akcija je deo projketa "Razvoj zdravih načina života u Srbiji" Ministarstva omladine i sporta i Planinarskog saveza Srbije, a podržava je grad Valjevo.

 • Dobrovoljno davanje krvi (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Danas na Platanima

  Akcija dobrovoljnog davanja krvi

  "Ulepšajte dan sebi i drugima – dajte krv", moto je današnje akcije dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Crvenog krsta Valjevo i SUR "Kod Laze" na Platanima, uz podršku lokalnih udruženja dobrovoljnih davalaca krvi.

 • Goran Nikolić u Valjevu
  "55 maratona za 55 dana kroz 55 gradova“

  Poduhvat Gorana Nikolića aplauzom pozdravljen i u Valjevu

  Slučaj je hteo da upravo danas u Valjevu slabovidi Goran Nikolić iz Kragujevca završi 43. etapu svog poduhvata "55 maratona za 55 dana kroz 55 gradova“ i to 15. oktobra kada se obeležava Međunarodni dan slepih „Dan belog štapa“.