Registracija Prijava preko FB

Tema: Akcije

 • Paketi pomoći (foto: Đorđe Đoković)
  U okviru Lokalnog plana akcije za decu Valjeva

  Paketi za četrdesetoro dece

  Danas su dodeljeni paketi pomoći za četrdesetoro socijalno i materijalno ugrožene dece, korisnika pomoći Centra za socijalni rad. U okviru Lokalnog plana akcije za decu grada Valjeva obezbeđeni su paketi garderobe i sredstava za higijenu, za šta je izdvojeno 400.000 dinara, i to 350.000 dinara za garderobu a ostalo za sredstva za higijenu.

 • Dan druženja sa policijom (foto: Đorđe Đoković)
  Promocija policije u osnovnoj školi

  "Dan druženja sa policijom"

  Valjevska policija je, u saradnji sa Školskom upravom Valjevo, organizovala "Dan druženja sa policijom" za učenike i roditelje, u školskom dvorištu OŠ "Nada Purić". Osnovci su bili vrlo[...]

 • Izložba fotografija u silosu (foto: Đorđe Đoković)
  U Međunarodnom danu smanjenja rizika od prirodnih katastrofa

  Podsećanje kroz fotografije na majske poplave

  U sklopu obeležavanja Međunarodnog dana smanjenja rizika od prirodnih katastrofa organizovana je pokazna vežba evakuacije lica, a potom je otvorena izložba fotografija koje svedoče o majskim poplavama 2014. godine.

 • Vežba evakuacije lica sa visine (foto: Dušan Perić)
  U organizaciji Caritasa

  Vežba o evakuaciji lica u urbanim uslovima

  U sklopu obeležavanja 13. oktobra Međunarodnog dana smanjenja rizika od prirodnih katastrofa od 17 časova sa Centra za kulturu Valjevo biće realizovana pokazna vežba evakuacije lica sa visine u urbanim uslovima. Sa krova Centra za kulturu Valjevo spuštaće se obučeni spasioci Srpskog spasilačkog tima u simulaciji evakuacije povređenih lica.

 • Aktivnosti u Dnevnom boravku
  Aktivnosti u okviru Dečje nedelje

  "Dan otvorenih vrata" u Dnevnom boravku

  Udruženje Naši snovi je realizovalo dve aktivnosti u prostorijama Dnevnog boravka u okviru manifestacije Dečja nedelja, a vezane su za kreiranje Lokalnog međusektorskog porotokola o saradnji na prevenciji i zaštiti dece od nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja.

 • Kampanja JA u centru pažnje (foto: Đorđe Đoković)
  Kampanja "JA u centru pažnje"

  Građanima smetaju čekanje, neljubaznost, partijsko zapošljavanje...

  Građani se najviše žale na dužinu čekanja na neku uslugu ili na komplikovanu birokratsku proceduru, takođe smatraju da su službenici neljubazni, postoje primedbe na nekompetentnost administracije i na partijsko zapošljavanje.

 • Akcija na Ilindan u Novom Naselju (arhiva 2015.) (foto: Đorđe Đoković)
  U porti crkve u Novom Naselju

  Akcija dobrovoljnog davanja krvi na Ilindan

  Tradicionalno, u okviru Ilindanskog vašara danas će biti organizovana velika akcija dobrovoljnog davanja krvi za potrebe Opšte bolnice Valjevo, saopšteno je iz Crvenog krsta. Akcija će biti održana u porti Crkve Sv. Georgija u Novom Naselju, od 10 do 16 časova.

 • Beba (foto: Pokret za decu Tri plus)
  Akcija za veći natalitet

  "Ima da nas ima"

  Pokret za decu "Tri plus", posle Čačka, Novog Sada, Sombora, Crvenke i Šapca, akciju prikupljanja potpisa za formiranje demografskog fonda i donošenje zakona o statusu velikih porodica nastavio je i u Valjevu.

 • Divčibare (foto: Đorđe Đoković)
  Studenti VIPOS-a ponovo u akciji

  Prolećno čišćenje Divčibara

  Tradicionalna ekološka prolećna akcija čišćenja Divčibara, u organizaciji Studentskog parlamenta Visoke poslovne škole strukovnih studija održaće se danas. Više od 50 studenata VIPOS-a, koji su se prijavili za ekološku akciju, čistiće prilazni put do Divčibara iz pravca Kaone, kao i pešačke staze i izletnička mesta na vodećoj turističkoj destinaciji valjevskog kraja.

 • Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
  Humanitarna fudbalska utakmica

  Pobeda Partizana

  U humanitarnoj fudbalskoj utakmici, igranoj ovoga popodneva na Senjaku, veterani beogradskog Partizana bili su bolji od veterana Valjeva i pobedili sa 4:1 (2:0) golovima Radojičića 2, Smiljanića i Sinđića. Počasni pogodak za domaćina postigao je Popović.