Registracija Prijava preko FB

Tema: Hronika

 • Tužilaštvo (foto: Đorđe Đoković)
  U Višem tužilaštvu

  Danas saslušanje osmoro uhapšenih

  Danas će u Višem tužilaštvu biti saslušano osmoro osumnjičenih, koji su uhapšeni pretprošle noći. Nakon saslušanja biće poznato da li će im biti određen pritvor ili će se braniti sa slobode. Troje službenika Gradske uprave i još pet odgovornih lica u preduzećima u Valjevu, Šapcu i Novom Sadu, je uhapšeno zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivična dela primanje mita, davanje mita, zloupotreba službenog položaja, zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom i falsifikovanje službene isprave.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevo

  Kusturica lakše povređen, vozač u Valjevskoj bolnici

  Filmski reditelj Emir Kusturica lakše je povređen u sinoćnoj saobraćajnoj nesreći u Ljigu i posle pregleda produžio je put za Beograd, potvrđno je jutros Kolubarskim.rs u Valjevskoj bolnici.

 • Kazneno popravni zavod (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Prošle noći

  Obesio se štićenik KPZ u Valjevu

  Štićenik Kaznon popravnog zavoda (KPZ) za maloletnike u Valjevu T. A. (22) iz Novog Sada obesio se prošle noći u kupatilu te ustanove u kojoj kaznu izdržavaju osobe do 22 godine starosti.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Priznao delo

  U pritvoru Ubljanin koji je na smrt pretukao poznanika

  Pritvor do 30 dana zbog krivičnog dela nanošenja teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom određen je Nikoli T. (26) sa Uba osumnjičenom da je na smrt pretukao Radovana Adamovića (44) sa Uba.

 • Napad na ekipu TV Va plus
  Zbog napada na ekipu TV Valjevo plus

  Krivična prijava protiv vlasnika kamenoloma

  Valjevska policija podnela je krivičnu prijavu protiv vlasnika kamenoloma u selu Prijezdić zbog napada na urednika TV Valjevo plus Predraga Lučića i snimatelja Vasilija Ristovića.

 • Požar u Pantićevoj (foto: Đorđe Đoković)
  Hronika

  Požar u Pantićevoj ulici

  U požaru koji je izbio danas oko 11.00 časova gorela je kuća u Ulici dr Pantića 1 u kojoj se nalazi kafe "Monokl", potvrđeno je Kolubarskim.rs u Vatrogasnoj jedinici. Intervenisala su tri vatrogasna vozila i šest vatrogasaca koji su uspeli da lokalizuju požar, a kako saznajeno ekipe vatrogasaca su jošuvek na terenu. Prema prvim informacijama gorela je krovna konstrukcija, a istraga će utvrditi šta je dovelo do paljenja objekta. Ovo je drugi požar u Valjevu za kratko vreme. Pre četiri dana izgorela je krovna konstrukcija na porodičnoj kući u Tamičkoj ulici.

 • Dečja biblioteka (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšen dvadesetogodišnji mladić

  Valjevska policija je uhapsila M. V. (1996) iz Valjeva, zbog sumnje da je noćas razbio stakla na 18 objekata u gradu, među kojima i na zgradi Gradske uprave i Gradske biblioteke "Ljubomir Nenadović", kao i da je oštetio dva putnička vozila.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšena piromanka

  Valjevska policija uhapsila je S. Đ. (1964) iz Valjeva, zbog sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Kako se navodi u saopštenju policije ona se tereti da je u novembru zapalila štalu u kojoj se nalazilo oko 1.000 bala sena, u jednom selu u okolini Valjeva. Pričinjena materijalna šteta procenjuje se na oko 300.000 dinara.

 • Polupan prozor na zgradi Gradske uprave (foto: Đorđe Đoković)
  Noćas razbijeno oko 20 izloga

  Na meti i Gradska uprava

  U centru grada, najviše u Karađorđevoj ulici, noćas je izlupano preko 20 izloga, među njima prozori i vrata na zgradi Gradske uprave i Bibiloteci. Kako Kolubarske.rs nezvanično saznaju oko dva časa iza ponoći mladić, koga je policija uhapsila i identifikovala, krenuo je da razbija izloge na objektima u Karađorđevoj ulici, a glavna meta mu je bila zgrada Gradske uprave.

 • Vatrogasci u akciji (foto: Mateja Manojlović)
  Izgoreo krov kuće

  Požar u Tamiškoj ulici

  U požaru koji je sinoć izbio oko 22 časa u Tamiškoj ulici izgorela je krovna konstrukcija porodične kuće. Kako je Kolubarskim.rs rečeno u Vatrogasnoj jedinici uzrok ovog požara još uvek nije poznat, a na sreću niko od ukućana nije povređen.