Registracija Prijava preko FB

Tema: Hronika

 • Kolubarske.rs * Vest
  Odlukom Apelacionog suda

  Ukinut pritvor Vujiću Subotiću i Đuriću

  Apelacioni sud u Beogradu nije prihvatio predlog Višeg tužilaštva u Valjevu da se produži pritvor bišem načelniku jedne od gradskih uprava Aleksandru Vujiću Subotiću (34) i službeniku te uprave Aleksandru Đuriću (34), koji su uhapšeni 20. juna zbog sumnje da su nameštali tendere, primali mto i zloupotrebili službeni položaj.

 • Ovako se čuva biciklo (foto: nepoznat)
  Uhapšen Obrenovčanin

  Krao bicikle u Kolubari dva

  Valjevska policija je uhapsila Obrenovčanina, koji se sumnjiči da je na teritoriji Valjeva za pet meseci ukrao 17 bicikala. Kako nezvanično saznajemo, uhapšen je S. G. (38) za koga se sumnja se da je od marta do avgusta krao bicikle u Naselju Oslobodilaca Valjeva i to tako što je sekao sajle kojom su bicikle bile vezane u ulazima zgrada u tom naselju. Ukradene bicikle je prodavao van Valjeva. Osumnjičenom S. G. je određen pritvor do 30 dana.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšen osumnjičeni za ubistvo starice

  Policija je uhapsila S. A. (37), koji se sumnjiči da je zadavio sedamdesetsedmogodišnju staricu iz ubskog sela Dokmir čije je beživotno telo pronađeno pre dva dana u njenoj kući, saopštila je policija.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Hronika

  Ubijena starica u ubskom selu Dokmir

  U ubskom selu Dokmir ubijena je žena, stara 77 godina. Nakon što je pronađeno beživotno telo starice, naložena je obdukcija, koja je potvrdila da se radi o nasilnoj smrti.

 • Saobraćajka u Ulici Vuka Karadžića (foto: Kolubarske.rs)
  Kod restorana Hemingvej

  Pijani vozač udario devojčicu na pešačkom prelazu

  Na pešačkom prelazu u Ulici Vuka Karadžića, kod restorana Hemingvej, na trinaestogodišnju devojčicu sinoć oko 23 časa automobilom je naleteo M.P. (64) iz Valjeva, koji je bio u alkoholisanim stanju. Prema nazvaničnim informacijama, vozač je imao 1,16 promila alkohola u krvi.

 • Tužilaštvo (foto: Đorđe Đoković)
  U Višem tužilaštvu

  Danas saslušanje osmoro uhapšenih

  Danas će u Višem tužilaštvu biti saslušano osmoro osumnjičenih, koji su uhapšeni pretprošle noći. Nakon saslušanja biće poznato da li će im biti određen pritvor ili će se braniti sa slobode. Troje službenika Gradske uprave i još pet odgovornih lica u preduzećima u Valjevu, Šapcu i Novom Sadu, je uhapšeno zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivična dela primanje mita, davanje mita, zloupotreba službenog položaja, zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom i falsifikovanje službene isprave.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevo

  Kusturica lakše povređen, vozač u Valjevskoj bolnici

  Filmski reditelj Emir Kusturica lakše je povređen u sinoćnoj saobraćajnoj nesreći u Ljigu i posle pregleda produžio je put za Beograd, potvrđno je jutros Kolubarskim.rs u Valjevskoj bolnici.

 • Kazneno popravni zavod (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Prošle noći

  Obesio se štićenik KPZ u Valjevu

  Štićenik Kaznon popravnog zavoda (KPZ) za maloletnike u Valjevu T. A. (22) iz Novog Sada obesio se prošle noći u kupatilu te ustanove u kojoj kaznu izdržavaju osobe do 22 godine starosti.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Priznao delo

  U pritvoru Ubljanin koji je na smrt pretukao poznanika

  Pritvor do 30 dana zbog krivičnog dela nanošenja teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom određen je Nikoli T. (26) sa Uba osumnjičenom da je na smrt pretukao Radovana Adamovića (44) sa Uba.

 • Napad na ekipu TV Va plus
  Zbog napada na ekipu TV Valjevo plus

  Krivična prijava protiv vlasnika kamenoloma

  Valjevska policija podnela je krivičnu prijavu protiv vlasnika kamenoloma u selu Prijezdić zbog napada na urednika TV Valjevo plus Predraga Lučića i snimatelja Vasilija Ristovića.