Registracija Prijava preko FB

Tema: Grad

 • Valjevo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Objavljen na sajtu Grada

  Poziv za nagradu Grada za 2018. godinu

  Na gradskom sajtu objavljeno je obaveštenje za godišnju nagradu grada Valjeva, koja će biti uručena na Dan grada, 20. marta, a rok za podnošenje predloga je 14. februar 2019. godine.

 • Raskrsnica ulica Vojvode Mišića i Pantićeve (foto: Kolubarske.rs)
  Na prometnim raskrsnicama

  Zbog neodgovornosti Grada mesec dana nisu radili semafori

  Semafori na tri prometne raskrsnice su ponovo u funkciji. Skoro mesec dana nisu radili zbog neodgovornosti i nezainteresovanosti gradske vlasti, i zbog 30 000 dinara koliko će verovatno koštati popravka.

 • Livade kupljene za privrednu zonu (foto: Đorđe Đoković)
  Gradski i republički funkcioneri

  Obećano, a (ne) ispunjeno

  Šta je obećano prošle godine, a šta je ispunjeno? Čini se mnogo obećano, malo toga ispunjeno! Osim što su u 2018. godini obećavali gradski čelnici, obećavali su nam i republički funkcioneri. Pre svih predsednik Aleksandar Vučić, ministri Mladen Šarčević, Rasim Ljajić.

 • Darija Sušić i Bojana Perić (foto: Kolubarske.rs)
  Kompanija Zlatiborac - akcijske cene i nagradne igre

  “Dani domaćih” u Europromu i u januaru

  "Dani domaćih" u Europromu i u januaru. U prazničnom mesecu na specijalnim akcijskim cenama biće proizvodi "Zlatiborca". Pored degustacije biće organizovane i nagradne igre. Najvrednija vikend na Zaltiboru za dve osobe.

 • Fotografija (kolaž) (foto: Đorđe Đoković)
  2018. godina iz ugla Kolubarskih.rs

  Gledajmo u budućnost, ali ne zaboravimo prošlost (drugi deo)

  Danas pregled najznačajnijih događaja ili onih koje ćemo sigurno pamtiti i koji su obeležili 2018. godinu i to od 1. jula do 31. decembra ili do ponoći kada smo dočekali u radosti i veselju Novu 2019. godinu. Da li će biti gora ili bolja, zavisi od nas!

 • Sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  Bez prekida pada od ponoći

  U Valjevu ulice prohodne, na Divčibarama nisu jer je mašina u kvaru

  Sneg u Valjevu i na Divčibarama pada bez prekida od ponoći. U Valjevu visina snežnog pokrivača oko deset, na Divčibarama 32 centimetara. U Valjevu ulice prohodne, na Divčibarama ulice nisu očišćene jer je jedna od dve mašine bila u kvaru!

 • Podloga od peska za klizalište (foto: Kolubarske.rs)
  Na platou Centra za kulturu

  Postavljena podloga, ali ne i klizalište

  Umesto klizališta koje je, prema ugovoru, trebalo da bude otvoreno 29. decembra na platou Centra za kulturu postavljena je podloga od peska. Iz gradske kase klizališta je plaćeno 1,2 miliona dinara, bez troškova struje i vode.

 • Valjevo u dimu, smogu... 12.01.2017. (foto: Đorđe Đoković)
  Na javnoj raspravi

  Rešenje za aerozagađenje

  Na kraju tročasovne javne rasprave o aerozagađenju, predsednik Skpštine grada Milorad Ilić je rekao da je "mnogo dobrih i korektnih predloga dato koji će omogućiti Gradskom veću da spremi dobre zaključke za Skupštinu grada". Nije precizirao kada.

 • Zastave na gradskoj kući (foto: Đorđe Đoković)
  Javna rasprava o aerozagađenju

  U Valjevu je i u decembru svakodnevno prekoračenje PM-10 čestica

  Koliko je vazduh u Valjevu zagađen vidi se na čađavim zastavama, ili ostacima zastava, na gradskoj kući. Čelnicima grada nisu neophodni rezultati merenja aerozagađenja da bi znali kakav vazduh udišemo, dovoljno je da svako juto kada dolaze na posao pogledaju zastave ispod kojih prolaze.

 • Valjevo u dimu (foto: Đorđe Đoković)
  Lokalni front uoči javne rasprave o aerozagađenju

  Grad ignoriše zahtev koji je podržalo 1574 građana

  Javna rasprava o aerozagađenju u Valjevu, koju su tražili odbornici Demokratske stranke, biće održana danas u podne. Iz Grada još uvek nema odgovora na zahtev Lokalnog fronta Va koji je podnet 6. decembra, a koji je svojim potpisom podržalo 1574 građana, da se organizuje javna rasprava