Registracija Prijava preko FB

Tema: Grad

 • Led bilbord na Pašićevoj zgradi (foto: Đorđe Đoković)
  Na zgradu u centru Valjeva

  Bilbord je postavila firma iz Uba bez odobrenja

  Led bilbord je, na "Pašićevu" zgradu u centru Valjeva, postavila firma iz Uba i to bez odobrenja Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine. U Gradskoj upravi ne znaju ko je vlasnik nelegalno postavljenog led ekrana.

 • Led bilbord na Pašićevoj zgradi (foto: Đorđe Đoković)
  Praznično

  Led bilbord na "Pašićevu" zgradu

  Centar grada "krasi" još jedan led bili po i u mibord ili svetleća reklama. Prazničnog prepodneva vredni radnici postavili su bilbord na, u Valjevu poznatu kao, "Pašićevu" zgradu, nekadašnju kafanu "Central" ili "Slogu" koju je kupila kompanija "Vujić", a danas je tu parfimerija "Lilly".

 • Supermarket Eurocentar (foto: Đorđe Đoković)
  PR: Primer kako sačuvati domaće

  DTL - sedam godina brige o potrošaču

  "Domaći trgovački lanac" (DTL), asocijalcija13 trgovačkih preduzeća među kojima je i valjevski "Europrom", postoji već sedam godina. Godišnjica vredna pažnje bila je povod za razgovor sa Bojanom Perić, zamenikom direktora marketinga kompanije "Europrom".

 • Aktivisti Lokalnog fronta Va (foto: Đorđe Đoković)
  Aktivisti Lokalnog fronta Va pitaju

  Da li je građanima 333,33 posto bolje?

  Odbornici, "profesionalni dizači ruke", od ove godine primaju 333,33 posto više novca, nego što su primali na početku mandata. Da li je građanima za toliko bolje, pitaju aktivisti Lokalnog fronta Va.

 • Zgrada u kojoj se nalazi
  Zbog nezakonitih odluka gradske vlasti

  Dugogodišnji članovi KUD "Abrašević" podneli tužbe

  Gašenje "Abraševića" njegovi dugogodišnji članovi smatraju nezakonitom i nemoralnom odlukom. Po svemu sudeći u pitanju su lični interesi, ne isključuju i krivična dela .Zbog toga su podneli tužbe.

 • Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
  Bez plana javnih nabavki

  Da li je opet neko "odneo kompjutere"?

  Godina je počela bez plana javnih nabavki. Za razliku od Valjeva, mnogi gradovi su već usvojili plan i objavili bar jednu u prvim danima 2018. godine. Lane beše malo javnih nabavki iz "tehničkih razloga" jer je "policija odnela kompjutere".

 • Zdanje na Desankinom vencu (foto: Đorđe Đoković)
  Grad nije raspisao javnu nabavku

  Radovi privremeno prekinuti više od pola godine?!

  Skoro sedam meseci Grad nije uspeo da raspiše javnu nabavku za dodatne radove, kako bi konačno bila završena rekonstrukcija zdanja na Desankinom vencu. Osim što projektom nisu obuhvaćeni neki radovi, ne postoji projekat za priključenje objekta na javne mreže!?

 • Valjevo iz vazduha (foto: Đorđe Đoković)
  Konkurs otvoren do 9. februara

  Poziv za nagradu grada za 2017. godinu

  Na gradskom sajtu objavljeno je obaveštenje za godišnju nagradu grada Valjeva, koja će biti dodeljena pojedincima, grupama ili kolektivima za izuzetne rezultate ostvarene u različitim oblastima. Nagrade će biti uručene na Dan grada, 20. marta, a rok za podnošenje predloga je 9. februar 2018. godine.

 • Ssveće za Olivera Ivanovića (foto: Đorđe Đoković)
  U Hramu Vaskrsenja Gospodnjeg

  Zapalili sveće za Olivera Ivanovića

  Ubijenom lideru Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću večeras je u Hramu Vaskrsenja Gospodnjeg u Valjevu služen parastos. Okupili su se predstavnici nekoliko partija – DS, DSS, Dosta je bilo, Dveri i NVO Dijalog, koji su odali počast i zapalili sveće za Olivera Ivanovića, a njegovoj porodici izjavili saučešće.

 • Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
  Na čelu Gradske uprave do marta vršilac dužnosti

  Prvo doneli odluku pa će dva meseca da "sagledavaju"

  Odlukom Skupštine grada od 1. januara ponovo je organizovana jedna Gradska uprava, a na njenom čelu je v. d. načelnika Vladan Jerinić, dok je za njegovog v. d. zamenika postavljen Aleksandar Purić. Prema rečima sagovornika Kolubarskih.rs, Jerinić će biti v. d. načelnika do marta, do kada bi trebalo da bude raspisan konkurs i izabran načelnik Gradske uprave na mandat od pet godina.