Registracija Prijava preko FB

Tema: Grad

 • Vladika Milutin (foto: Đorđe Đoković)
  Odlukom Sabora SPC

  Vladika Milutin u Sinodu SPC

  U Beogradu je danas, posle devet dana zasedanja, okončan majski Sabor SPC na kojem je izabran novi Sinod SPC.Predsednik Sinoda je patrijarh srpski Irinej, a u novoj "crkvenoj vladi" je i vladika valjevski Milutin (Knežević). Uz njega u Sinodu su još vladike Justin žički i Fotije, kao i mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije.

 • Desankin venac (foto: Đorđe Đoković)
  Bolne mere štednje

  Na ručkove, piće i poklone potrošeno 2,3 miliona dinara za tri meseca

  Gradsko rukovodstvo je na reprezentaciju potrošilo preko 2,3 miliona dinara za poslednja tri meseca 2016. godine ili oko 760.000 dinara mesečno. Najviše novca, oko 1,4 milion dinara potrošeno je za ručkove sa, kako je napisano, poslovnim partnerima, najčeše iz Valjeva, Beograda i Slovenije, kao i sa poslovnim partnerima iz Uba, Koceljeve, Osečine, Lajkovca.

 • Delegacija Valjeva u Segedinu (foto: Odsek za informisanje)
  Valjevci u Subotici i Segedinu

  Pomoćnik gradonačelnika o saradnji policijske asocijacije

  Predstavnici grada Valjeva i Policijske uprave boravili su u Subotici i Segedinu, povodom realizacije programa dugogodišnje međuregionalne uspešne saradnje Interancionalne policijske asocijacije, saopštio je Odsek za informisanje Gradske uprave.

 • Gerontološki centar (foto: Đorđe Đoković)
  Ko zna kada će biti završen objekat na Majdanu

  "Predimenzioniran" Gerontološki centar ili stara lica?

  Gerontološki centar u Valjevu je predimenzioniran, "neko protiv nekoga vodi sudski spor", što je smetnja za završetak radova, tako da niko ne može reći kada će biti završen Dom za stare čija je izgradnja počela pre osam godina donacijom vlade Japana od 2,5 miliona evra.

 • Mural Budućnost je u tvojim rukama (foto: Kolubarske.rs)
  Poklon kompanije Bosis

  Vraćaju se murali na valjevske fasade

  Valjevci, mladi i stari bez razlike sa jednakom znatiželjom zastaju pored zgrade na Desankinom vencu gde Andrej Žikić Artez,umetnik iz Beograda, oslikava mural "Budućnost je u tvojim rukama". Reakcije Valjevaca su različite. Jedni hvale, raduje ih to što se na valjevske fasade vraćaju murali, drugi grde, nisu ljubitelji "šaranja", a posebno "crteža čiji smisao i poruku ne shvataju".

 • Ministar Aleksandar Vulin (foto: Đorđe Đoković)
  Danas u Grandu

  Na naučnom skupu govoriće Aleksandar Vulin

  Peti stručno-naučni skup sa međunarodnim učešćem "Aktuelnosti u edukaciji i rehabilitaciji osoba sa smetnjama u razvoju" biće održan danas u Grand hotelu u Valjevu. Kako je najavljeno iz Gradske uprave na ovom naučnom skupu govoriće ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanj, Aleksandar Vulin.

 • Požar na Boričevcu (foto: Đorđe Đoković)
  Gorele garaža i šupa

  Požar na Boričevcu

  U požaru koji je izbio večeras oko 23 časa gorele su garaža i šupa u domaćinstvu Radisava Tadića u Surčinskoj ulici na Boričevcu, potvrđeno je Kolubarskim.rs u Vatrogasnoj jedinici.

 • Hotel Grand (foto: Đorđe Đoković)
  Od 11 do 14 časova

  Sajam zapošljavanja u Grand hotelu

  Sajam zapošljavanja u organizaciji Nacionalne služba za zapošljavanje - Filijala Valjevo biće održan danas u Grand hotelu od 11 do 14 časova. Kako je najavljeno iz valjevske filijale Nacionalne službe, poslodavci će tražiti radnike u proizvodnji, šivače, tapetare, stolare, vozače, frizerke

 • Radovi na obali reke Gradac (foto: Đorđe Đoković)
  Uskoro i četvrta radna grupa

  Na redu je za uvođenje reda reka Gradac

  Nakon formiranja radnih grupa za Petnicu, Divčibare i Brankovinu, gradska vlast će uskoro formirati i četvrtu – za Gradac, jer je to jedini način da se brzo i efikasno reše svi problemi vezani za ovo zaštićeno prirodno dobro.

 • Ruinirana vodenica pored Petničke pećine (foto: Đorđe Đoković)
  Počinju radovi na uređenju prostora oko Petničke pećine

  Vodenica pored pećine za sada ostaje ruina

  Radovi na uređenju prostora oko Petničke pećine počeće za desetak dana, dok će ruinirana vodenica, koja je u privatnom vlasništvu, ostati takva sve dok se Grad i vlasnik ne dogovore ko će je rekonstruisati.