Registracija Prijava preko FB

Tema: Grad

 • Njive i livade (foto: Đorđe Đoković)
  Livade industrijska zona

  Uz oglas za kupovinu zemljišta nedostaje slika

  Grad Valjevo raspisao je oglas za kupovinu zemljišta za potrebe proširenje industrijske zone Stefil. Ovim oglasom rukovodstvo će realizovati svoju nameru da "pribavi parcele u vlasništvu Vidoja Vujića", što je, sudeći po dokumentaciji, bilo u planu još od novembra prošle godine.

 • Izabrano novo gradsko rukovodstvo 20. jun 2016. (foto: Đorđe Đoković)
  Godišnjica valjevske vlasti

  "Malo je sto, dajte nam godinu dana"

  "Mi možemo mnogo za vas, a šta vi možete za nas"? Ovim pitanjem i citiranjem bivšeg američkog predsednika Roberta Kenedija, gradonačelnik Slobodan Gvozdenović je završio svoj govor 20. juna 2016. godine, u danu kada je izabran za gradonačelnika.

 • Rotarijanci u Brankovini (foto: Rotari klub Valjevo)
  Tradicionalno u Brankovini

  Dušan Stanić predsednik Rotari kluba Valjevo

  Dužnost predsednika Rotari kluba Valjevo, od dosadašnjeg prvog čoveka ove organizacije Aleksandra Uroševića, preuzeo je Dušan Stanić valjevski advokat, koji će funkciju obavljati do kraja juna 2018. godine.

 • Stara železnička stanica (foto: Đorđe Đoković)
  I magacin za namirenje poreskog duga

  Umesto novca Grad uzeo staru železničku stanicu

  Grad je postao vlasnik zgrade stare železničke stanice za 29,9 miliona dinara, u zamenu za poreski dug Vidoja Vujića koji ukupno iznosi 156,7 miliona dinara. Sudeći prema najavama gradskog rukovodstva i ostatak poreskog duga, preko 126,8 miliona dinara, biće zamenjen za imovinu Vidoja Vujića, bez obzira na to da li je potrebna Gradu.

 • Valjevsko pivo za američko tržište (foto: Đorđe Đoković)
  Novi kontingent

  Valjevsko pivo po treći put osvaja Ameriku

  Novi kontingent "Valjevskog piva" krenuo je put Sjedinjenih Američkih Država. Ovo je treća isporuka u poslednjih godinu dana za distributera valjevskog brenda iz Čikaga. Preko okeana otišlo je blizu 30.000 boca velikog piva od 0,5 litara i malog Valjevskog od 0,33 litra.

 • Jeremić i članovi filharmonije (foto: valjevo.rs)
  Saopštenje iz Gradske uprave

  Dragan Jeremić primio članove filharmonije iz Sitarda

  Zamenik gradonačelnika Valjeva Dragan Jeremić primio je nedavno članove filharmonije grada Sitarda tokom njihove četvorodnevne posete Valjevu,saopšteno je iz Gradske uprave.

 • Dragan Džajić (foto: Đorđe Đoković)
  Na svečanosti u ubskom Domu kulture

  Džajić: “Ubljani, hvala vam na ovome, srce mi je puno”

  "Ubljani, hvala vam na ovome, srce mi je puno", izjavio je sinoć Dragan Džajić zbog ukazane časti da renovirani gradski stadion na Ubu, na kome igra FK Jedinstvo, ponese njegovo ime. Na svečanosti u prepunom ubskom Domu kulture, organizovanoj povodom imenovanja stadiona “Dragan Džajić Džaja”, najpoznatiji Ubljanin i počasni građanin ovog mesta,

 • Osnovna škola u Brđabima (foto: Kolubarske.rs)
  Od 1. septembra đaci u novoj školi

  "Kada se završi škola i usele đaci, ponovo ćemo se roditi"

  Nema dileme da će nova zgrada osnovne škole "Milovan Glišić" u Brđanima biti završena do 1. septembra i da će u novom objektu početi nova školska godina, međutim ostaje i dalje dilema da li je nova škola na klizištu.

 • Knez Miloševa (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje za javnost iz Gradske uprave

  Gradonačelnik slovenačkog Žaleca u poseti Valjevu

  Gradonačelnik slovenačkog grada Žaleca Janko Kos sa delegacijom boravio je u dvodnevnoj poseti Valjevu gde je razgovarao sa gradonačelnikom Slobodanom Gvozdenovićem i njegovim zamenikom Draganom Jeremićem, saopšteno je iz Gradske uprave.

 • Meho Omerović (foto: Đorđe Đoković)
  Tribina o pravima lica sa posebnim potrebama

  Omerović: Valjevo je primer dobre prakse

  Na tribini o pravima lica sa posebnim potrebama i socijalno ugroženih i prava žena, sinoć je u Valjevu govorio narodni poslanik Meho Omerović, predsednik Odbora Skupštine Srbije za ljudska i manjinska prava i rodnu ravnopravnost.