Registracija Prijava preko FB

Tema: Sport

 • Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
  Unovoj fudbalskoj sezoni

  Ubljani i Lajkovčani srpskoligaši

  Ubsko Jedistvo i Železničar iz Lajkovca našli su se u Srpskoj ligi Zapad posle odluka nadležnih da se FK Smederevo i FK Seljak iz Mihajlovca, koje vode braća Lukić, presele dva ranga niže zbog nameštanja međusobne utakmice u Smederevu, koju su Mihajlovčani dobili sa 4:3. Jedinstvo je bilo dugo u Zonskoj ligi Drina, a Železničar pretpolednji na srpskoligaškom "zapadu".

 • Pobednici 1. Mioničkog relija (foto: MM power)
  Na 1. Mioničkom reliju

  Pobednik Rabrenović, Milutinović treći

  Pobednik 1. Mioničkog relija, koji je vožen danas na stazi dugoj 200 km sa devet "brzinaca", je Vladica Rabrenović sa suvozačem Anom Golić i na taj način postao najozbiljniji kandidat za odbranu titule šampiona Srbije. Rabrenović je danas na svih devet "brzinaca" zabeležio najbolja vremena, što nisu ugrozili ni kašnjenje u poslednju vremensku kontrolu i 10 sekundi "penalizacije".

 • Auto reli u Mionici (foto: Sportski auto i karting savez Srbije)
  Danas u okolini Mionice

  Auto reli za šampionat i Kup Srbije

  Posle jučerašnjeg tehničkog pregleda vozila i sinoćnjeg ceremonijalnog starta u okolini Mionice danas se vozi auto reli, koji se boduje za šampionat i Kup Srbije. Organizuju ga beogradski klub MM Power i Opština Mionica.

 • Milan Božić
  Šah: Evropsko prvenstvo veterana

  Milan Božić u dvostrukoj ulozi

  Valjevski intermajstor Milan Božić, kapiten VŠK-a, bio je uspešan na Evropskom prvenstvu veterana u Novom Sadu, gde je nastupao u dvostrukoj ulozi. Kao kapiten predvoio je ekipu Srbije, koja je u kategoriji preko 50 godina osvojila prvo mesto, ispred Italije i Švedske u konkurenciji devet reprezentacija. U kategoriji preko 65 godina najbolja bila Rusija, Ispred Danske i Belgije. Srbija je bila četvrta.

 • Turnir Valjevo-Srbija 2017 (foto: Kolubarske.rs)
  Vaterpolo: Turnir "Valjevo-Srbija 2017"

  Pobednik novosadska Vojvodina

  Novosadska Vojvodina pobednik je trodnevnog međunarodnog juniorskog turnira "Valjevo-Srbija 2017", za igrače rođene 1999. i mlađim, igranom u Petnici.Drugi su Banjalučani, koji su nastupali sa seniorima, treće je VK Valjevo, četvrti je Šabac, a peto mesto pripalo je ekipi Vašington Kapital iz SAD. Iako je najpre bio najavljen učešće je otkazao beogradski Partizan verovatno zbog toga što je veliki broj njegovih juniora i kadeta u reprezentativnim selekcijama Srbije.

 • Hala sportova (foto: Đođe Đoković)
  Sportski mix KK Metalac bez

  KK Metalac bez turneje u Kini

  Košarkaši Metalca juče su imali poslednji trening u sezoni 2016/17, pa će na odmor do 1. avgusta. Julska turneja u Kini je otpala zbog zdravstvenih tegoba trenera Mike Počeka, koji traže i hiruršku intervenciju, ali i činjenice da još nije oformljena ekipa za novu sezonu na čemu će se svakodnevno raditi. Za sada je izvesno da će u Metalcu i dalje biti Đukan Đukanović, Saša Vasić i Marko Šarenac, a od novajlija na probli dresu je najbliži Stević iz Kraljeva. Ključna pojačanja traže se na pozicijama 2, 4 i 5.

 • Boks (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Bokserska revija "Ljuba Vrapče"

  Skoro 40 takmičara u 19 borbi

  Na večerašnjoj bokserskoj memorijalnoj reviji "Ljuba Vrapče", održanoj na ringu Hale sportova, učestvovalo je skoro 40 takmičara u 19 borbi. Bokseri iz 17 klubova Vojvodine, centralne Srbije i Crne Gore takmičili su se u uzrasnim kategorijama pioniri, školarci, juniori, mladi i seniori. Viđene su i dve borbe devojaka, a domaćin Metalac imaoje četiri predstavnika.

 • Gradonačelnik Valjeva primio vaterpoliste (foto: Đorđe Đoković)
  Gradonačelnik Valjeva primio vaterpoliste

  VK Valjevo će igrati Regionalnu B ligu

  VK Valjevo će, po svemu sudeći, u sezoni 2017/2018. igrati u Regionalnoj B ligi sa kluovima iz ex YU republika, čulo se na današnjem prijemu gradonačelnika dr Slobodana Gvozdenovića za vaterpoliste, koji su u minuloj sezoni izborili plasman u Superligu Srbije, a potom osvajanjem petog mesta u tom takmičenju i pravo učešće u kvalifikacijama za evropski LEN kup.

 • Šahovski memorijal
  Kup Srbije "Svetozar Gligorić"

  VŠK 2005 treći

  VŠK 2005 je osvojio treće mesto na Kupu Srbije "Svetozar Gligorić", koji je danas završen u Novim Banovcima. Valjevci su pobedili beogradski Napredak sa 2,5:1,5 - ceo poen osvojili su im Maksimović i im Ilić, remizirao je vm Lalić, dok je poražen vm Antić, koji je do danas imao skor 4-4.

 • Boks Metalac/Lazarevac-Panteri (foto: BK Metalac)
  Boks: Regionalna liga

  Metalac lako sa "panterima"

  Posle napuštanja ringa u Banja Luci, zbog čega je Slavija dobila meč službenim rezultatom 16:0, Metalac/Lazarevac je večeras na svom ringu, u 6. kolu Regionalne lige, lako i uverljivo pobedio Pantere iz Štipa u Makedoniji sa 14:2.