Registracija Prijava preko FB

Tema: Sport

 • Boks Metalac/Lazarevac-Panteri (foto: BK Metalac)
  Boks: Regionalna liga

  Metalac lako sa "panterima"

  Posle napuštanja ringa u Banja Luci, zbog čega je Slavija dobila meč službenim rezultatom 16:0, Metalac/Lazarevac je večeras na svom ringu, u 6. kolu Regionalne lige, lako i uverljivo pobedio Pantere iz Štipa u Makedoniji sa 14:2.

 • Šahovski memorijal
  Kup Srbije "Svetozar Gligorić"

  Pobeda i remi VŠK 2005

  Na takmičenju za Kup Srbije, koje se održava u Novim Banovcima, danas su igrana dva kola. VŠK 2005 je pre podne pobedio Staru Pazovu sa 3:1, dok je večeras igrao 2:2 sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca.

 • Šahovski memorijal
  Šahovski Kup "Svetozar Gligorić"

  VŠK 2005 remizirao sa Zvezdom

  U 2. kolu 4. Kupa Srbije "Svetozar Gligorić" u šahu, igranom večeras u Novim Banovcima, VŠK 2005 igrao je 2:2 sa iskusnim sastavom Crvene zvezde. Pobedio je vm Antić, remizirali su vm Lalić i im Ilić, dok je poražen im Maksimović.

 • VŠK 2005 (foto: VŠK 2005)
  Šahovski kup "Svetozar Gligorić"

  Uspešan start VŠK 2005

  Ekipa VŠK 2005 uspešno je startovala na 4. Kupu Srbije "Svetozar Gligorić" u šahu u konkurenciji 18 ekipa iz Vojvodine i centralne Srbije, koje se posle pet kola po Švajcarskom sistemu završava u nedelju. Valjevci su pobedili ekipu Penzioner iz Subotice sa 4:0 za koje igra i Ivan Sedlak, otac reprezentativca vm Nikole Sedlaka. Za VŠK 2005 nastupili su velemajstori Lalić i Antić, te intermajstori Miljković i Ilić. Još su prijavljeni vm Marković i fm Živković.

 • Juniori spartaka (foto: OK Spartak)
  Odbojka: Juniorsko prvenstvo Srbije

  Ljiški Spartak vicešampion

  Na Juniorskom prvenstvu Srbije u odbojci, koje je danas završeno u Kraljevu, Spartak je osvojio drugo mesto. Ljižani su pobedili Crvenu zvezdu, a u finalu izgubili od Partizana, juniorske reprezentacije Srbije u malom.

 • VK Valjevo i Partizan u Petnici (ilustracija) (foto: VK Valjevo)
  Vaterpolo: Superliga Srbije

  Šampionski vatromet crno-belih

  U poslednjem kolu Superlige Srbije, igranom večeras, Partizan je na Banjici pobedio VK Valjevo sa 23:4 (6:1, 7:1, 6:1, 4:1) i na taj način proslavio 28. titulu državnog prvaka.

 • VK Valjevo (ilustracija) (foto: VK Valjevo)
  Vaterpolo: Superliga Srbije

  Zvezda bolja i u Zrenjaninu

  U 9, pretposlednjem kolu Superlige Srbije, igranom večeras, Crvena zvezda je u Zrenjaninu pobedila VK Valjevo sa 17:8 (6:3, 4:2, 4:1, 3:2). Crveno beli su iskusniji tim sa boljim pojedincima, pa njihova pobeda ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje. Valjevci su pružili solidnu partiju kao uostalom i tokom čitave sezone bez obzira na to ko im je bio protivnik.

 • Boks (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Boks: Regionalna liga

  Valjevci napustili meč u Banja Luci

  Bokseri Metalca/Lazarevca napustili su sinoć u Banja Luci meč 4. kola Regionalne lige sa domaćom Slavijom pri rezultatu 0:8 nezadovoljni suđenjem. Odluku o povlačenju ekipe doneli su treneri i predstavnici kluba posle odluka da svoje borbe, preglasavanjem arbitara iz Hrvatske, izgube Janjić, Bukilica i Živanović, dok je Stanojević prebacio dozvoljenu težinu za svoju kategoriju i izgubio bez borbe.

 • VK Valjevo (foto: VK Valjevo)
  Vaterpolo: Superliga Srbije

  Nerešeno sa Šapčanima

  Valjevski vaterpolisti konačno su osvojili prvi bod u Superligi Srbije (ne računajući one prenete, a osvojene protiv Starog grada u Prvoj ligi Srbije). Večeras su u Petnci igrali 7:7 (2:1, 0:0, 03, 5:3) sa Šapčanima, članoima Regionalne B lige.

 • Pioniri KK Student 014 (foto: KK Student 014)
  Na prvenstvu zapadne Srbije

  Pioniri KK Student 014 treći

  Pioniri KK Student 014 osvojili su treće mesto na prvenstvu Regiona zapadna Srbija u konkurenciji 29 ekipa. Turnir je igran u Studentovoj dvorani, a ekipu su vodili treneri Branko Milisavljević i Aleksandar Đukić.