Registracija Prijava preko FB

Tema: Sport

 • VK Valjevo (foto: VK Valjevo)
  Vaterpolo: Superliga Srbije (SLS)

  Nišlije se revanširale Valjevcima

  Večeras se u Nišu VK Nais revanširao Valjevcima za poraz u prvom delu i slavio sa 16:10. U 11. kolu, ovoga vikenda, VK Valjevo gostuje u Šapcu, a do kraja SLS igra još sa Partizanom i Radničkim KG u gostima, odnosno Zemuncima na bazenu u Petnici.

 • Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Vaterpolo: Superliga Srbije (SLS)

  Ubedljiv poraz u Novom Sadu

  Večeras je u Novom Sadu, Vojvodina pobedila VK Valjevo sa 20:5. Najveći pad u igri Valjevci su imali u trećoj četvrtini, kada je bilo 9:0. U 9. kolu, VK Valjevo je gost Crvene zvezde.

 • Vaterpolo (foto: Đorđe Đoković)
  Vaterpolo: Superliga Srbije (SLS)

  Kragujevčani slavili u Petnici

  U poslednjem, 7. kolu prvog dela SLS za vaterpoliste Kragujevčani su večeras slavili u Petnici sa 13:10. Utakmica je rezultatski "prelomljena" u trećoj četvrtini, koju su gosti dobili sa 6:1.

 • Šah (foto: Đorđe Đoković)
  "Trišin memorijal" u šahu

  Pobednik Nikola Sedlak

  Subotički velemajstor Nikola Sedlak pobednik je šahovskog memorijala "Momčilo Gvozdenović Triša". Sedlak je osvojio 7,5 poena iz devet kola - šest pobeda i tri remija.Turnir je po kvalitetu učesnika bio centralni prvomajski šahovski događaj u Srbiji.

 • Memorijal Momčilo Gvozdenović Triša (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Danas u Omni centru

  "Trišin memorijal" u šahu

  U Omni centru danas se igra drugi šahovski memorijal Momčila Gvozdenovića Triše u organizaciji novog prvoligaša VŠK 2005. Otvaranje je u 11.00 sati, igra se devet kola po Švajcarskom sistemu, tempo igre je 15 minuta po igraču.

 • VK Vajevo (foto: VK Valjevo)
  Vaterpolo: Superliga Srbije (SLS)

  Partizan šampionski u Petnici

  U 5. kolu SLS, večeras u Petnici, Partizan je pobedio Valjevce sa 19:10. Valjevci su igrali bez povređenog Gligorijevića, te školskim obavezama sprečenih Arsenića, Popovića i Dana, dve četvrtine odigrali na izuzetnom nivou. U drugoj i četvrtoj su "pali".

 • PK Valis (foto: PK Valis)
  Na međunarodnom plivačkom mitingu

  Plivači Valisa treći

  Plivački klub Valis je osvojio pehar za treće mesto i proglašen je za jedan od tri najbolja kluba, na međunarodnom plivačkom mitingu „Pirat kup 2018“, koji je održan u Kraujevcu.

 • VK Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Vaterpolo: Superiga Srbije (SLS)

  Šapčani se "provukli" u Petnici

  U 4. kolu SLS, večeras u Petnici, vodeći Šapčani pobedil su Valjevce sa 17:13. Gost su novi članovi Regionalne A-1 lige pošto su u baražu dobili Budvane, a protiv Valjevaca ne znaju za poraz.

 • VK Valjevo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Vaterpolo: Superliga Srbije (SLS)

  Valjevci bolji od Nišlija

  Večeras u Petnici, Nišlije su pobeđene sa 14:11. Domaći su odigrali vrlo dobro, posebno u trećoj četvrtini kada je stvorena razlika. U 4. kolu, gost Valjevaca u Petnici biće Šapčani.

 • VK Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Vaterpolo: Superliga Srbije

  Zvezda sigurna u Petnici

  Crvena zvezda je večeras u Petnici pobedila VK Valjevo sa 14:6. Najviše golova za crveno-bele postigli su Tankosić i Bursać po 3, strelci za Valjevce bili su Panajotović 2, te Marković, Rackov, Bosić i Filipović po 1.