Registracija Prijava preko FB

Tema: Policija

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  U okviru policijske akcije "Pluton 2"

  Krivične protiv odgovornih u štampariji "Valjevac"

  Valjevska policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu protiv dva bivša odgovorna lica PD-Štamparija "Valjevac", zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica.

 • Vatrogasci na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
  Ministarstvo ne poštuje zakon

  Zašto MUP Srbije ćuti o požarima na Divčibarama?

  MUP Srbije ćuti i ne odgovara na pitanja, koja su Kolubarske.rs postavile pre 32 dana pozivajući se na Zakon o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja, a odnose se na požare i funkcionisanje Vatrogasne jedinice na Divčibarama.

 • Policija
  Prilikom pregleda vozila

  Uhapšen sa deset grama heroina

  Valjevska policija je u Lajkovcu uhapsila i, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, odredili zadržavanje do 48 časova N. G. (1980) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšen zbog nasilja u porodici

  Valjevska policija uhapsila je muškarca koji je bivšu suprugu polio benzinom i pretio da će je zapaliti, a potom joj zadao više udaraca po glavi i telu, nanevši joj lake telesne povrede.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Uhapšen nakon porodične svađe

  Otac teško povredio bebu

  Valjvska policija uhapsila je na Ubu mladića koji je, nakon porodične svađe, naneo teške telesne povrede bebi staroj 15 dana. Kako se navodi u saopštenju policije uhapšen je M. S. (1994) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšen zbog napada na mladiće

  Valjevska policija uhapsila je F. T. (1998) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda. Sumnja se da je F. T, 4. februara oko ponoći, prišao dvojici mladića u Knez Mihailovoj ulici i udario ih pesnicom. Nakon toga se sa grupom mladića udaljio u nepoznatom pravcu.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevka i Beograđanin

  Prodavali drogu

  Valjevska policija uhapsila je devojku iz Valjeva i mladića iz Beograda za koje se sumnja da su preprodavali drogu. Kako se navodi u saopštenju policije, uhapšeni su N. N. (28) iz Valjeva i S.M. (25) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 • Policija
  Uhapšen pljačkaš

  Presretao žene i otimao novčanike

  Valjevska policija je hapšenjem M. I. (26) iz Valjeva, za kojim je bila raspisana poternica, rasvetlila 11 teških krađa počinjenih na području grada. Kako se navodi u saopštenju policije, uhapšeni se sumnjiči da je od početka ove godine presretao starije sugrađanke i otimao im novčanike, od kojih je ukrao oko 200.000 dinara.,

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Rekorder

  Vozio sa 3,47 promila alkohola i bez dozvole

  Valjevac R.M. (36) vozio je automobil sa 3,47 prolomila alkohola i bez vozačke dozvole. Količina alkohola ga, kako kaže policija, svrstava u "vozače rekordere". Saobraćajna policija je R.M. zaustavila u Ulici Milovana Glišića, a nakon alkotestiranja otkriveno je da je u teškom pijanstvu i da ima 3,47 promila alkohola u krvi.

 • Sudar na duplim trakama (foto: Dragan Krunić)
  U sudaru na duplim trakama

  Tri osobe povređene

  Tri osobe su povređene u sudaru koji se jutros dogodio na raskrsnici ulica Vladike Nikolaja i Vojvode Mišića. Saobraćajna nesreća se dogodila oko 7.30 časova kada su se sudarila dva vozila, taksi marke "škoda" i "opel korsa".