Registracija Prijava preko FB

Tema: Policija

 • Policijska uprava Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšeni zbog nameštanja tendera i primanja mita

  Valjevska policija je, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, uhapsila i po nalogu višeg javnog tužioca odredili zadržavanje do 48 časova za osam osoba, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivična dela primanje mita, davanje mita, zloupotreba službenog položaja, zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom i falsifikovanje službene isprave.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšeni mladići

  Valjevska policija uhapsila je dvojicu mladića zbog sumnje da su preprodavala drogu, kod kojih je pronađeno 33 grama amfetamina. Uhapšeni su N. A. (1988) i D. O. (1991) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Protiv rukovodioca i funkcionera opštine Mionica

  Krivične prijave zbog zloupotrebe službenog položaja

  Valjevska policija podnela je krivičnu prijavu protiv rukovodioca Opštinske uprave Mionica i zaposlenog u Opštini Osečina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja. Podneta je krivična prijava i protiv funkcionera opštine Mionica i još dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica i falsifikovanje službene isprave.

 • Policija
  U policijskoj akciji

  Uhapšeni zbog primanja i davanja mita

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa beogradskim Višim javnim tužilaštvom, u Beogradu i Valjevu uhapsili su tri osobe osumnjičene da su izvršile krivična dela primanje i davanje mita.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Na Ubu i Ljigu

  Uhapšeni zbog porodičnog nasilja

  Policija je uhapsila muškarca iz Ljiga i Uba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilje u porodici. S.V. (61) iz Ljiga sumnjiči se da je supruzi nožem naneo više povreda po licu, vratu i ruci. Njoj su uOpštoj bolnici Valjevo konstatovane lake telesne povrede i zadržana je na daljem lečenju. Muškarcu iz Ljiga je određen pritvor do 30 dana.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšeni dileri

  Valjevska policija je u dve odvojene akije uhapsila tri osobe osumnjičene za dilovanje droge i zaplenila oko 760 grama marihuane. Uhapšena su trojica mladića iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  U ubskom selu Murgaš

  Poginula devojčica

  Sedmogodišnja devojčica M.J. iz Čajetine nastradala je u nesreći koja se desila juče u ubskom selu Murgaš. Nesvakidašnja nesreća se dogodila kada je muškarac, star 40 godina, vozeći po dvorištu četvorotočkaš "kvad" udario u devojčicu koja mu je bila u gostima.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Na pešačkom prelazu u Karađorđevoj

  Automobil udario devojčicu

  Na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici kod Prve osnovne škole povređena je desetogodišnja devojčica koju je udario automobil. Prema nezvaničnim informacijama na devojčicu, koja je prelazila ulicu na pešačkom prelazu, naletelo je vozilo marke "reno megan" kojim je upravljao B.J. (56) iz Valjeva.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog nasilja u porodici

  Uhapšeni nasilnici u Valjevu i na Ubu

  Valjevska policija uhapsila je P. N. (1957) iz Valjeva i V. M. (1967) sa Uba, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilje u porodici. Kako se navodi u sapštenju policije, P. N. se tereti da je vređao i fizički nasrtao na svoju suprugu i majku.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšeni zbog nasilja u porodici

  Valjevska policija uhapsila je Lj. Č. (1974) iz Valjeva i D. F. (1965) iz Lajkovca, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilje u porodici.