Registracija Prijava preko FB

Tema: Policija

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Na graničnom prelazu Horgoš uhapšen muškarac

  Zaplenjeno oko 25 kilograma marihuane

  Na graničnom prelazu Horgoš jutros je zaplenjeno oko 25 kilograma marihuane i uhapšen je muškarac iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  U akciji saobraćajne policije

  Uhvaćeno 36 pijanih vozača

  Saobraćajna policija je za četiri dana otkrila 36 pijanih vozača na teritoriji Kolubarskog okruga. Na trežnjenju zadržano 16 vozača, kod četvorice izmereno 2,55, 2,08, 1,83 i 1,36 promila alkohola.

 • Policija
  Protekolog vikenda zadržano 13 pijanih vozača

  Vozio sa 2,96 promila alkohola u krvi

  Valjevska policija je kod jednog vozača izmerila 2,96 promila alkohola u krvi. Proteklog vikenda u prostorijama policijske uprave zadržano je 13 vozača, jer su u organizmu imali više od 1,20 promila alkohola u krvi, dok su 33 pijana vozača isključena iz saobraćaja.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšeni zbog nasilja u porodici

  Valjevska policija uhapsila je dve osobe zbog nasilja u porodici, protiv kojih će biti podneta ktivična prijava. Kako se navodi u saopštenju, policija je uhapsila D. R. (1984) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Uhapšene tri osobe

  Zaplenjene cigarete vredne 12 miliona dinara

  Valjevska policija zaplenila je oko 60.000 paklica cigareta čija je vrednost oko 12 miliona dinara. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda, nedozvoljeno skladištenje i krijumčarenje uhapšeni su M. B.(1968), D. J. (1993) iz Uba i M.T. (1993) iz Beograda.

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje policije

  Uhapšeni pljačkaši

  Valjevska policija je rasvetlila dve pljačke i jedan pokušaj pljačke trgovinskih objekata na području grada i uhapsila osumnjičene. Kako se navodi u saopštenju policije, zbog postojanja osnova sumnje da su u prethodna četiri dana,

 • Raskrsnica u centru grada (foto: Đorđe Đoković)
  Osim teške saobraćajke, bilo mirno

  Tokom praznika 63 pijana vozača

  Saobraćajna policija je na teritoriji Kolubarskog okruga za tri praznična dana otkrila 63 pijana vozača, od kojih je 22 zadržano na trežnjenju. Prema podacima Policijske uprve u Valjevu, u novogodišnjoj noći je bilo19 pijanih vpzača, od kojih je pet zadržano na trežnjenju u prostorijama valjevske policije zbog toga što su bili za volanom sa preko 1,2 promila alkohola u krvi.

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  Akcija u 18 gradova, među njima i Valjevo

  Uhapšeni zbog krađe

  Valjevska policija je uhapsila dve osobe zbog sumnje da su iz trgovinskih radnji krale robu i novac. Kako se navodi u saopštenju policije, uhapšeni su Z. J. (1960) i M. R. (1995) osumnjičeni da su...

 • Gradski trg i gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
  Oštetili budžet za preko 2,5 miliona dinara

  Krivične prijave protiv gradskih funkcionera

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, u redovnom postupku podneli su dopunu krivične prijave protiv bivšeg odgovornog lica Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove Grada Valjeva, odgovornog lica Gradske uprave za društvene delatnosti, finansije, imovinske i inspekcijske poslove i bivšeg odgovornog lica ove Gradske uprave, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba službenog položaja, saopštio je MUP Srbije.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Protiv službenika GU i odgovornog u firmi "Simon"

  Krivične prijave u vezi nabavke kotla u Sedmoj školi

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, podneli su dopunu krivične prijave protiv službenika za javne nabavke u okviru Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove Valjeva i odgovornog lica SZR "Simon" iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba službenog položaja i zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom, saopštio je MUP Srbije.