Registracija Prijava preko FB

Tema: Policija

 • Gradski trg i gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
  Oštetili budžet za preko 2,5 miliona dinara

  Krivične prijave protiv gradskih funkcionera

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, u redovnom postupku podneli su dopunu krivične prijave protiv bivšeg odgovornog lica Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove Grada Valjeva, odgovornog lica Gradske uprave za društvene delatnosti, finansije, imovinske i inspekcijske poslove i bivšeg odgovornog lica ove Gradske uprave, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba službenog položaja, saopštio je MUP Srbije.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Protiv službenika GU i odgovornog u firmi "Simon"

  Krivične prijave u vezi nabavke kotla u Sedmoj školi

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, podneli su dopunu krivične prijave protiv službenika za javne nabavke u okviru Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove Valjeva i odgovornog lica SZR "Simon" iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba službenog položaja i zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom, saopštio je MUP Srbije.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Uhapšeno osam osoba u više odvojenih akcija

  Zaplenjeno 1,1 kilogram marihuane

  Valjevska policija je u više odvojenih akcija uhapsila osam osoba, saopšteno je iz Policijske uprave Valjevo. Pored dvojice radnika "Krušika" osumnjičenih za krađu eksploziva, uhapšen je mladić u čijem stanu je pronađeno 1,1 kilogram marihuane.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Radnici "Krušika"

  Uhapšeni zbog krađe 11,3 kilograma eksploziva

  Valjevska policija uhapsila je dvojicu radnika vojne fabrike “Krušik” osumnjičenih za krađu 11,3 kilograma eksploziva "TNT". Osumnjičeni G. M. (35) iz Lajkovca i Z. M. (39) iz Valjeva, koji rade u livnici “Krušika”, uhapšeni su u trenutku kada su automobilom “reno megan senik” prevozili 11,3 kilograma, kako se sumnja, ukradenog eksploziva "TNT", koji je bio skriven u prtljažniku u kanti za poludisperzione boje.

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  Zbog sumnje da su trgovali eksplozivom

  Uhapšena trojica muškaraca

  U policijskoj akciji koja je izvedena danas u Valjevu uhapšene su tri osobe zbog sumnje da su trgovale eksplozivnim napravama.

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  Na deonici Ub-Lajkovac u Stublenici

  Teška nesreća na nezavršenom Koridoru 11

  Jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4 časa na nezavršenoj deonici auto puta Ub-Lajkovac u selu Stublenica, na Koridoru 11.

 • Išaran spomenik (foto: Kolubarske.rs)
  Policija podnela krivičnu prijavu

  Maloletnici šarali spomenike

  Valjevska policija je identifikovala četiri maloletna lica osumnjičena da su u noći između 7. i 8. novembara šarala po spomenicima u parku na Jadru i ispisivala grafite na zgradi Centra za kulturu.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Ukrao tri automobila za deset dana

  Valjevska policija uhapsila je mladića osumnjičenog da je za deset dana ukrao tri automobila na području Valjeva i Osečine. Osumnjičeni se tereti da je u Valjevu ukrao "seat kordobu" i "golf 2" a u Osečini automobil marke "ford".

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Krali robu iz optičarske radnje, računare, naftu...

  Valjevska policija uhapsila je tri osobe iz Valjeva i jednu iz Čačka zbog sumnje da su izvršili sedam teških krađa. Kako se navodi u policijskom saopštenju, uhapšeni su M. L. (1978), M. S. (1983) i V. A. (1981) iz Valjeva i M. N. (1989) iz Čačka.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Pronađena marihuana u automobilu

  Valjevska policija je uhapsila B. S. (1985) i M. N. (1994) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.