Registracija Prijava preko FB

Tema: Policija

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  U ubskom selu Murgaš

  Poginula devojčica

  Sedmogodišnja devojčica M.J. iz Čajetine nastradala je u nesreći koja se desila juče u ubskom selu Murgaš. Nesvakidašnja nesreća se dogodila kada je muškarac, star 40 godina, vozeći po dvorištu četvorotočkaš "kvad" udario u devojčicu koja mu je bila u gostima.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Na pešačkom prelazu u Karađorđevoj

  Automobil udario devojčicu

  Na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici kod Prve osnovne škole povređena je desetogodišnja devojčica koju je udario automobil. Prema nezvaničnim informacijama na devojčicu, koja je prelazila ulicu na pešačkom prelazu, naletelo je vozilo marke "reno megan" kojim je upravljao B.J. (56) iz Valjeva.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog nasilja u porodici

  Uhapšeni nasilnici u Valjevu i na Ubu

  Valjevska policija uhapsila je P. N. (1957) iz Valjeva i V. M. (1967) sa Uba, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilje u porodici. Kako se navodi u sapštenju policije, P. N. se tereti da je vređao i fizički nasrtao na svoju suprugu i majku.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšeni zbog nasilja u porodici

  Valjevska policija uhapsila je Lj. Č. (1974) iz Valjeva i D. F. (1965) iz Lajkovca, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilje u porodici.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšena žena koja je pljačkala apoteke

  Valjevska policija uhapsila je G.M. (60) iz Valjeva zbog sumnje da je tri puta opljačkala apoteke u širem centru Valjeva. Ona se sumnjiči i za dva pokušaja razbojništva u menjačnicama, saopštila je valjevska policija.

 • Zaplenjen duvan (foto: PU Valjevo)
  U Osečini

  Zaplenjeno 500 kilograma duvana

  Valjevska policija zaplenila je više od 500 kilograma duvana i elektronsku vagu za merenje. Policija je, u saradnji sa Poreskom policijom u Valjevu, u pretresu stana i drugih prostorija pedesetpetogodišnjeg muškarca u Osečini pronašla 527 kilograma sušenog duvana u listu i 12 kilograma rezanog duvana.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  U okviru policijske akcije "Pluton 2"

  Krivične protiv odgovornih u štampariji "Valjevac"

  Valjevska policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu protiv dva bivša odgovorna lica PD-Štamparija "Valjevac", zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica.

 • Vatrogasci na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
  Ministarstvo ne poštuje zakon

  Zašto MUP Srbije ćuti o požarima na Divčibarama?

  MUP Srbije ćuti i ne odgovara na pitanja, koja su Kolubarske.rs postavile pre 32 dana pozivajući se na Zakon o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja, a odnose se na požare i funkcionisanje Vatrogasne jedinice na Divčibarama.

 • Policija
  Prilikom pregleda vozila

  Uhapšen sa deset grama heroina

  Valjevska policija je u Lajkovcu uhapsila i, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, odredili zadržavanje do 48 časova N. G. (1980) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšen zbog nasilja u porodici

  Valjevska policija uhapsila je muškarca koji je bivšu suprugu polio benzinom i pretio da će je zapaliti, a potom joj zadao više udaraca po glavi i telu, nanevši joj lake telesne povrede.