Registracija Prijava preko FB

Tema: Policija

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšeni zbog trgovine ljudima i silovanja

  Valjevska policija je uhapsila M.R. (1987) iz Lajkovca, M.K. (1975), J. M. (1994) i M. I. (1996) iz Mionice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima, dok se M.R. sumnjiči i za krivično delo silovanje.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšeni zbog iznude

  Valjevska policija uhapsili je tri osobe, zbog osnova sumnje da su u periodu od februara do juna ove godine, od tridesetdevetogodišnjeg muškarca iz Valjeva sa kojim su se poznavali odranije, pokušali da iznude 4.000 evra.

 • Saobraćajka na duplim trakama (foto: Đorđe Đoković)
  Dvoje lakše povređenih

  Automobil podleteo pod kamion

  U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 15 časova u Ulici vladike Nikolaja ("duple trake"), u neposrednoj blizini kafića "Vagon", lakše su povređene dve osobe, vozač i suvozač automobila koji je podleteo pod kamion.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Krivične prijave zbog prodaje zaraženih kobasica

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, podneli su krivičnu prijavu protiv odgovornog lica preduzeća "Indmes" doo Valjevo, odgovornog lica preduzeća “Golub 014” doo Valjevo i odgovornog lica preduzeća "Veldesign" doo Beograd u kojem je kao Radna jedinica poslovala prodavnica "Zlatne ruke" Beograd, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela falsifikovanje službene isprave, neovlašćeno bavljenje određenom i proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda .

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Zbog falsifikovanja i prevare prijava protiv policijskog službenika

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, podneli su krivičnu prijavu protiv policijskog službenika zaposlenog u Policijskoj upravi za grad Beograd i još jedne 50-godišnje osobe iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje su izvršili krivična dela falsifikovanje službene isprave i prevara u pokušaju.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Prijava zbog utaje poreza i falsifikovanja

  Valjevska policija, u saradnji sa Sektorom poreske policije, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podnela je krivičnu prijavu protiv odgovornog lica privrednog društva "Kompakt tim" d.o.o zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela poreska utaja i falsifikovanje službene isprave.

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje policije

  Udario motociklistu pa pobegao

  Valjevska policija uhapsila je S. S. osumnjičenog da je pre tri dana u Ulici vladike Nikolaja, upravljajući automobilom udario u motocikl koji je vozio četrdesetdvogodišnji sugrađanin, a potom pobegao sa mesta saobraćajne nezgode.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  U više odvojenih akcija

  Krivične prijave protiv petorice muškaraca

  Valjevska policija je, po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela krivične prijave protiov više osoba koje se sumnjiče za različita krivična dela. Za izazivanje opšte opasnosti, za krivično delo nedozvoljene polne radnje,i za zlostavljanje i mučenje.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Prevozio marihuanu sa Kosova

  Valjevska policija je uhapsila M. J. (24), osumnjičenenog da je sa Kosova i Metohije prevezao 1,8 kg marihuane, koju je potom prodao I. P, koji je takođe uhapšen.

 • Policija (ilustracija)
  Saopštenje policije

  Provaljivao u stanove, krao zlato i novac

  Valjevska policija uhapsila je S. P. (1976) iz Lazarevca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio četiri teške krađe na teritoriji Valjeva. Sumnja se da je on u toku noći provaljivao u stanove koji se nalaze u prizemlju zgrada i u kojima su stanari spavali, i iz njih odnosio novac, mobilne telefone i zlatni nakit.