Registracija Prijava preko FB

Tema: Policija

 • Policija
  Zbog vožnje sa 2,04 promila alkohola

  Pijanom vozaču 15 dana zatvora

  Valjevcu Goranu Č, koji je imao 2,04 promila alkohola, izrečena je zatvorska kazna od 15 dana zbog vožnje u pijanom stanju. Prema novom ZOBS za vožnju sa više od dva promila alkohola u krvi vozač ide pravo u zatvor.

 • Policijska uprava Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Krivične prijave zbog utaje poreza i falsifikovanja isprave

  Valjevska polcija je podnela krivičnu prijavu protiv 10 osoba, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile utaju poreza i falsifikovale službene isprave. Dvoje odgovornih u firmama na teritoriji opštine Šabac pribavilo je imovinsku korist u iznosu od preko 8,4 miliona dinara.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Krivične prijave i hapšenja zbog šverca duvana

  Valjevska policija je uhapsila dve osobe sa Uba zbog sumnje da su švercovala duvana, dok su protiv dva lica, iz Mionice i Osečine, podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su švercovala duvan.

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  Zbog ucene i izazivanja opasnosti

  U "Aurori" uhapšene tri osobe iz Valjeva

  U akciji "Aurora", koja je sprovedena na teritoriji više policijskih uprava u Srbiji, uhapšene su tri osobe u Valjevu. Uhapsđeni su S. M, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ucena, i .M. G. i M. G. zbog izazivanja opšte opasnosti.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Na graničnom prelazu Horgoš uhapšen muškarac

  Zaplenjeno oko 25 kilograma marihuane

  Na graničnom prelazu Horgoš jutros je zaplenjeno oko 25 kilograma marihuane i uhapšen je muškarac iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  U akciji saobraćajne policije

  Uhvaćeno 36 pijanih vozača

  Saobraćajna policija je za četiri dana otkrila 36 pijanih vozača na teritoriji Kolubarskog okruga. Na trežnjenju zadržano 16 vozača, kod četvorice izmereno 2,55, 2,08, 1,83 i 1,36 promila alkohola.

 • Policija
  Protekolog vikenda zadržano 13 pijanih vozača

  Vozio sa 2,96 promila alkohola u krvi

  Valjevska policija je kod jednog vozača izmerila 2,96 promila alkohola u krvi. Proteklog vikenda u prostorijama policijske uprave zadržano je 13 vozača, jer su u organizmu imali više od 1,20 promila alkohola u krvi, dok su 33 pijana vozača isključena iz saobraćaja.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšeni zbog nasilja u porodici

  Valjevska policija uhapsila je dve osobe zbog nasilja u porodici, protiv kojih će biti podneta ktivična prijava. Kako se navodi u saopštenju, policija je uhapsila D. R. (1984) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Uhapšene tri osobe

  Zaplenjene cigarete vredne 12 miliona dinara

  Valjevska policija zaplenila je oko 60.000 paklica cigareta čija je vrednost oko 12 miliona dinara. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda, nedozvoljeno skladištenje i krijumčarenje uhapšeni su M. B.(1968), D. J. (1993) iz Uba i M.T. (1993) iz Beograda.

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje policije

  Uhapšeni pljačkaši

  Valjevska policija je rasvetlila dve pljačke i jedan pokušaj pljačke trgovinskih objekata na području grada i uhapsila osumnjičene. Kako se navodi u saopštenju policije, zbog postojanja osnova sumnje da su u prethodna četiri dana,