Registracija Prijava preko FB

Tema: Policija

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Na duplim trakama

  Motociklista udario u "punto", potom u prolaznike

  U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 18.15 časova na "duplim trakama" dve osobe su teže, a jedna lakše povređene. Kako saznajemo, do nesreće je došlo kada je motociklista, zbog neprilagođene brzine, izgubio kontrolu i sudario se sa "puntom", a potom udario u dva muškarca koja su se zatekla ispred mesare "Jovanović" na duplim trakama.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Noćas u saobraćajnoj nesreći

  Poginula žena u Valjevskoj Loznici

  U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21.30 u selu Valjevska Loznica nastradala je žena stara 64 godine. Kako je potvrđeno Kolubarskim.rs u Policijskoj upravi, do nesreće je došlo kada je automobil, koji se kretao iz Lajkovca ka Valjevu, čeonom stranom udario u traktor, koji se kretao u istom smeru, potom se odbio i prešao u suprotnu traku gde se sudario sa još dva vozilo, jedno se kretalo iz pravca Valjeva, a drugo iz pravca Beograda.

 • Prevrtanje autobusa (foto: Kolubarske.rs)
  Prevruo se autobus kod brane Rovni

  Oko 20 povređenih

  U saobraćajnoj nesreći, koja se oko 18.25 sati dogodila u selu Rovni na putu Valjevo - Bajina Bašta, u blizini brane na Jablanici, posle prevrtanja autobusa povređeno je oko 20 osoba, potvrđeno je Kolubarskim.rs. Policija i dežurni zamenik opštinskog tužioca iz Valjeva su na mestu nesreće i u toku je uviđaj.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saobraćajna nesreća u Lukavcu

  Četvoro povređenih

  U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na putu Valjevo - Beograd u Lukavcu, povređene su četiri osobe, potvrđeno je Kolubarskim.rs. Nezgoda se dogodila oko 12.45 sati, kada je putnički automobil, koji se kretao iz Divaca ka Valjevu, sleteo sa puta i prevrnuo. U njemu su, kažu u policiji, bile dve punoletne i dve maloletne osobe, čiji identitet još nije utvrđen, koje su prevezene u Urgentni centar Valjevske bolnice.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšen zbog krađe računara, kamere i mobilnih iz osnovne škole

  Valjevska policija uhapsila je N. V. (20) iz Valjeva osumnjičenog da je iz jedna valjevske osnovne škole ukrao računarsku opremu, kameru i mobilne telefone. Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja se da je N. V. provalio u školu iz koje je odneo četiri lap-topa, tri mobilna telefona i digitalnu kameru čija se vrednost procenjuje na 277.000 dinara.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Vlasniku pretio pištoljem, a potom ga zaključao

  Valjevska policija uhapsila je I. K. (35) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništva. Kako se navodi u saopštenju policije on je provalio u jednu privatnu kuću gde je izvršio premetačinu i uz pretnju pištoljem, koji je pronašao u sobi, zahtevao od vlasnika kuće da mu da novac, a potom ga zaključao u pomoćnom objektu domaćinstva.

 • Policijska uprava Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšeni zbog nameštanja tendera i primanja mita

  Valjevska policija je, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, uhapsila i po nalogu višeg javnog tužioca odredili zadržavanje do 48 časova za osam osoba, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivična dela primanje mita, davanje mita, zloupotreba službenog položaja, zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom i falsifikovanje službene isprave.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšeni mladići

  Valjevska policija uhapsila je dvojicu mladića zbog sumnje da su preprodavala drogu, kod kojih je pronađeno 33 grama amfetamina. Uhapšeni su N. A. (1988) i D. O. (1991) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Protiv rukovodioca i funkcionera opštine Mionica

  Krivične prijave zbog zloupotrebe službenog položaja

  Valjevska policija podnela je krivičnu prijavu protiv rukovodioca Opštinske uprave Mionica i zaposlenog u Opštini Osečina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja. Podneta je krivična prijava i protiv funkcionera opštine Mionica i još dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica i falsifikovanje službene isprave.

 • Policija
  U policijskoj akciji

  Uhapšeni zbog primanja i davanja mita

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa beogradskim Višim javnim tužilaštvom, u Beogradu i Valjevu uhapsili su tri osobe osumnjičene da su izvršile krivična dela primanje i davanje mita.