Registracija Prijava preko FB

Tema: Policija

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšen zbog nasilničkog ponašanja

  Valjevska policija uhapsila je S. Ž. (21) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje. Sumnja se da je u ugostiteljskom objektu, tokom jedne proslave, skakao gostu po povređenoj ugipsanoj nozi, kao i da je gađao flašom organizatora i dvadesetdvogodišnju devojku.

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje policije

  Zaplenjeno 465 kilograma rezanog duvana

  Valjevska policija zaplenila je 465 kilograma rezanog duvana koji je pronašla u tovarnom delu kombija marke "fijat dukato", koji je vozio pedesetčetvorogodišnji Ubljanin. Protiv njega biće podneta krivična prijava.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšen diler

  Valjevska policija je uhapsila Ž. C. (1983) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 • Marko Aćimović na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšeni zbog sumnje da su napali novinara

  Valjevska policija uhapsila je dvojicu muškaraca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, saopštila jepolicija. "Oni se sumnjiče da su juče fizički napali novinara Marka Aćimović ispred zgrade Gradske uprave u Valjevu i zadali mu više udaraca kada je pokušao da izveštava sa javnog skupa koji se održavao na pomenutoj lokaciji“.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšeni zbog provala, krađe novca i zlata

  Valjevska policija uhapsila je osam osoba iz Valjeva, Lajkovca i Uba osumnjičenih za krađe i razbojništvo. Oni su obijali kuće iz kojih su krali novac i zlato. Vrednost ukradenih predmeta procenjuje sa na oko 14 miliona dinara.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Prethodnih dana uhapšene 53 osobe

  Slao preteće poruke

  U više odvojenih akcija policija je prethodnih dana uhapsila 53 osobe osumnjičene za krivična dela iz oblasti opšteg kriminala. Među njima je muškarac osumnjičen da je slao SMS poruke preteće sadržine, saopštila je policija.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Uhapšen

  Krijumčario Avganistance i Pakistance

  Valjevska policija uhapsila je V. T. (1971) iz Valjeva osumnjičenog da je državljane Avganistana i Pakistana ilegalno prevezao sa područja Makedonije.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Policija uhapsila lažnog bezbednjaka

  Predstavljao se kao radnik VBA

  Valjevska policija uhapsila je muškarca koji se sumnjiči da je oštetio više osoba za 200 evra i 28.000 dinara. On se predstavljao kao radnik Vojno-bezbednosne agencije (VBA) i obećavao im usluge, uz novčanu nadoknadu.

 • Saša Marković (foto: Đorđe Đoković)
  Novi načelnik PU Valjevo je Vlada Jerinić

  Saša Marković postavljen za pomoćnika načelnika granične policije

  Dosadašnji načelnik Policijske uprave u Valjevu Saša Marković je raspoređen na mesto pomoćnika načelnika Uprave granične policije, dok je na njegovo mesto postavljen Vlada Jerinić, dosadašnji načelnik policijske stanice u Mionici.

 • Vozila interventnih ekipa u Ulici Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
  Po prijavi stanara zgrade u centru Valjeva

  Intervencija zbog ručne bombe u stanu

  Vozila policije, hitne pomoći, vatrogasaca, ali i tima za uklanjanje i uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava, koja su oko podneva bila parkirana u Ulici Vuka Karadžića izazvala su znatiželju prolaznika, ali i nagađanja šta se dogodilo.