Registracija Prijava preko FB

Tema: Manifestacije

 • Talente grande y tu madre (foto: Đorđe Đoković)
  Na Abro festu

  Umesto pozorišne predstave veče improvizacije

  U okviru ovogodišnjeg Abro festa sinoć je, pred malobrojnom valjevskom publikom, četvoro glumca Akademije umetnosti iz Novog Sada odigralo komediju "Talente grande y tu madre". Ova komedija je zapravo "uskočila" umesto predstave "Deca", po tekstu Maksima Gorkog, koju igraju studenti četvrte godine Akademije umetnosti u Novom Sadu, među kojima je i Valjevac Nikola Jezdić.

 • Plakat Abro fest 2017. (foto: Dušan Arsenić)
  Večeras na Abro festu

  "Talente grande y tu madre" umesto predstave "Deca"

  U programu ovogodišnjeg Abro festa došlo je do promene. Zbog bolesti glumca Ivana Ninčića umesto predstave "Deca", glumci Akademije umetnosti iz Novog Sada odigraće komediju "Talente grande y tu madre".

 • Tešnjarske večeri (2017.) (foto: Đorđe Đoković)
  Sa Trifunovićem o valjevskom festivalu

  Možda je vreme za drugačije Tešnjarske

  Ovogodišnje 31. Tešnjarske večeri opravdale su očekivnje organizatora, oni koji su imali koncert poručuju da će rado doći ponovo, većina posetilaca je prezadovoljna, doduše ima i nezadovoljnih, ali su, čini mi se, u manjini. Upravo ti koji su u manjini kažu da je vreme za promene i predlažu neki drugačiji koncept gradskog letnjeg festivala, pa čak i drugi naziv.

 • Marko Louis (foto: Đorđe Đoković)
  Preko 2.500 posetilaca

  MMF brend Divčibara

  Marko Louis i Zemlja gruva bili su "šlag na tortu" drugog Mountain music fest-a (MMF), koji je održan u subotu na Divčibarama, a koji je u svakom pogledu prevazišao prošlogodišnji.

 • Mountain Music Fest (2016.) (foto: Đorđe Đoković)
  Muzika, zabava, rekreacija

  Danas na Divčibarama drugi MMF

  Pod sloganom "Začini dan", danas će na Divčibarama biti održan drugi po redu Mountain music fest (MMF). Kako su najavili organizatori, na ovom muzičkom festivalu, koji će trajati od podne do 23 časa, nastupiće Zemlja gruva, Marko Louis, Kralj Čačka, ZAA, Uroš Spasojević Project, SinKuba i Valternativa Radio.

 • Mountain music festn (2016.) (foto: Đorđe Đoković)
  Uz slogan "Začini dan!"

  Mountain Music Fest na Divčibarama u subotu 19. avgusta

  Drugi po redu Mountain Music Fest (MMF) održaće se 19. avgusta na ski stazi Crni vrh na Divčibarama. Kako su saopštili organizatori, na ovom muzičkom festivalu nastupiće Zemlja Gruva, Marko Louis, Kralj Čačka, ZAA, Uroš Spasojević Project, SinKuba i Valternativa Radio.

 • Trka beba (2014.) (foto: Đorđe Đoković)
  VTO centar učestvuje u Tešnjarskim večerima

  "Trka beba"

  U petoj jubilarnoj godišnjici rada Centar za vantelesnu oplodnju Opšte bolnice nastavlja lepu tradiciju učestvovanja u gradskim manifestacijama. Tim Centra za VTO, roditelji i bebe rođene uz pomoć stručnog tima, podržavaju ove godine program "Trka beba" u okviru najveće gradske manifestacije Tešnjarske večeri.

 • Plakat Maratonci trče počasni krug (foto: Dušan Arsenić)
  U okviru Tešnjarskih večeri

  Premijera "Maratonci trče počasni krug"

  Gradsko pozorište "Abrašević" premijerno će izvesti predstavu "Maratonci trče počasni krug" večeras na sceni Centra za kulturu od 23 časa. Reditelj je Miroslav Trifunović, kostimograf  Branka Šišinački Obradović, a scenografiju dizajnirao Dušan Arsenić. Igraju: Ljubivoje Bube Marković, Branko Antonić, Dragoslav Parezanović, Božidar Milić, Maja Djurić, Petar Ninić, Goranka Kalember Lučić, Miroslav Mandić i Dragan Čolić.

 • Koncert na Tešnjarskim večerima (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštili organizatori

  Tešnjarske bez "koncerta iznenađenja"

  Neće biti "koncerta iznenađenja" koji su organizatori "najavili" za četvrtak 10. avgust na Letnjoj pozornici, saopšteno je danas. "Koncert neće biti održan sutra uveče iz objektivnih razloga, saopšteno je organizatorima od strane predstavnika velike zvezde koja je trebala da održi koncert. Ovaj koncert će biti realizovan do kraja godine, tako da će Valjevci imati prilike da slušaju ne samo ovu, već i druge velike zvezde domaće muzike", piše u saopštenju koje potpisuje Info Valjevo.

 • Tešnjarske večeri (foto: Đorđe Đoković)
  Četvrti dan Tešnjarskih večeri

  Maskenbal i veče valjevskog folklora

  Četvrtog dana Tešnjarskih večeri biće organizovan maskenbal na Gradskom trgu, a na letnjoj pozornici nastupiće valjevska kulturno-umetnička društva, čiji je koncert sinoć odložen zbog kiše.