Registracija Prijava preko FB

Tema: Manifestacije

 • Dan maline u Brankovini (foto: Kolubarske.rs)
  Manifestacija duga 56 godina

  Održan Dan maline u Brankovini

  U Brankovini kod Valjeva, u organizaciji lokalno turističkog društva "Čika Ljuba Nenadović", danas je održana 56. privredno-turistička manifstacija Dan maline uz učešće oko 30 proizvođača tog voća iz nekoliko valjevskih sela.

 • Valjevski izazov (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Sportsko-rekreativna akcija

  Valjevo u “Danu izazova“ protiv Negotina

  Valjevo i ove godine učestvuje u "Danu izazova" planetarnoj sportsko-rekreativnoj akciji, koja se tradicionalno održava poslednje srede u maju. Protivnik našeg grada je Negotin.

 • Noć muzeja (2016.) (foto: Đorđe Đoković)
  Pod sloganom "Pobede i pobednici"

  Noć muzeja i u Valjevu

  Pod sloganom "Pobede i pobednici", 15. Noć muzeja biće održana danas u više od 49 gradova i mesta u Srbiji, među kojima je i Valjevo. Pored šest ustanova kulture u manifestaciji će i ove godine učestvovati Tehnička škola i Univerzitet Singidunom.

 • Singidunum (foto: Đorđe Đoković)
  Od danas do 28. aprila na Singidunumu

  Valjevski sajam knjiga i obrazovanja Doctrina Fair

  Drugi sajam knjiga i obrazovanja Doctrina Fair je otvoren danas u prostorijama Singidunuma i trajaće do subote. Prvog dana sa valjevskom publikom književnik Svetislav Basara, u petak književnica Mirjana Bobić Mojsilović i ekonomista profesor Miodrag Zec.

 • (foto: Đorđe Đoković)
  U okviru manifestacije VApril 2018

  "Ispovesti" Vladimira Đekića u holu Centra za kulturu

  Izložba slika "Ispovesti" Vladimira Đekića biće otvorena večeras u 19 časova u holu Centra za kulturu u okviru manifestacije VApril 2018. Dobitnik je nagrade za crtež- studiju 2012 godine, koju dodeljuje FLU. Učestvovao je na više kolektivnih izložbi. Pored slikanja i crtanja se bavi digitalnom ilustracijom.

 • Gorenje ekosmart bojler (foto: Gorenje)
  Na Međunarodnom sajmu građevinarstva

  Gorenje predstavlja eco-friendly aparate proizvedene u Srbiji

  Kompanija Gorenje predstaviće se na ovogodišnjem 44. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBE, koji će danas biti otvoren u Beogradu. Posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa prednostima Gorenje eco-friendly aparata proizvedenih u Srbiji.

 • Učesnici konkursa Volim domaće (foto: Agencija GATTI)
  Konkurs "Volim domaće"

  Europrom nagradio kreativne mališane

  Poslednjeg dana SPREG-a nagrađeno je više od 110 radova mališana koji su učestvovali na konkursu "Volim domaće", kompanije Europrom. Druženje je organizovano u hali "Domaća priča", gde je bilo izuzetno živo, veselo i slatko!

 • SPREG (foto: Đorđe Đoković)
  Otvoren sajam uz poruku privrednika

  SPREG - "da dobije međunarodni karakter"

  Sajam privrede zapadne Srbije (SPREG), jedan od najvećih regionalnih sajmova opšteg karaktera u Srbiji, otvoren je danas u "Omni centru". Radno vreme sajma u petak je od 10 do 19 časova, a u sobotu od 10 do 16 časova. Ulaz je besplatan, a za sve posetioce organizovana je nagradna igra.

 • BitlVAnia (foto: Đorđe Đoković)
  Od 6. do 10. decembra

  BitlVAnia po četrvti put

  Četvrta po redu BitlVAnia ove godine trajaće pet dana i biće održana na više lokacija sa više različitih sadržaja. Muzika Bitlsa, kao i muzika tog vremena, sviraće se i slušati u kafeima Avantura i Bela Kuća, i holu Centra za kulturu.

 • Sala Valjevske gimnazije (foto: Đorđe Đoković)
  Večeras u Valjevskoj gimnaziji tribina

  "Ličnosti kojima se divimo" - Arsenić i Antonić

  Valjevska gimnazija brojnim programima, od tribina, književnih večeri, pozorišnih predstava, do naučnih i sportskih, obeležava 147 godina postojanja. Večeras u 18.30 u svačanoj sali Valjevske gimnazije na tribini "Ličnosti kojima se divimo" govoriće Dušan Arsenić, arhitekta, dizajner, scenoigraf, karikaturista i Branko Antonić, novinar i glumac.