Registracija Prijava preko FB

Tema: Manifestacije

 • Sa otvaranja izložbe u holu Centra za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  VApril za mlade i talentovane Valjevce

  Podrška i pohvale za one koji tek dolaze

  Centar za kulturu, u okviru likovnog programa čiji je urednik Katarina Marinković, domaćin je mladim valjevskim umetnicima koji imaju priliku da sugrađanima pokažu svoj talenat. Kroz manifestaciju naslovljenu "VApril", subote u aprilu rezervisane su za slikare, dizajnere, arhitekte, glumce, muzičare.

 • Predstavnici DTL-a na konferenciji za novinare (foto: Đorđe Đoković)
  Domaća priča peti put na SPREG-u

  DTL poručuje - čuvajmo i negujmo domaću privredu!

  Domaći trgovački lanac (DTL) i valjevski "Europrom" su već pet godina suorganizatori SPREG-a i domaćini hale "Domaća priča", koja je najposećenija i najinteresantnija posetiocima sajma.

 • Katarina Obradović Jovanović
  Pomoćnica ministra pozvala preduzetnike da konkurisu

  Finansijska podrška za mala i srednja preduzeća

  Pomoćnica ministra privrede za mala i srednja preduzeća Katarina Obradović Jovanović, otvarajući danas Sajam privrede zapadne Srbije (SPREG) u Valjevu, pozvala je vlasnike malih i srednjih preduzeća da konkurišu na nekoliko programa namenjenih upravo malim i srednjim preduzećima koji će biti realizovani u ovoj godini preko Ministarstva privrede i Razvojne agencije Srbije.

 • SPREG (foto: Đorđe Đoković)
  Otvoren Sajam bez gradskog rukovodstva

  SPREG uzor drugim gradovima

  Pod sloganom "Otvara vrata uspeha" danas je otvoren 14. Sajam privrede zapadne Srbije (SPREG) koji je okupio 206 izlagača iz 65 gradova i opština Srbije, kao i privrednike iz Makedonije koji prvi put učestvuju na ovoj jedinstvenoj privredno-sajamskoj manifestaciji.

 • Jovan Grujić i Bojana Perić (foto: Đorđe Đoković)
  U Omni centru od 6. do 8. aprila

  SPREG otvara vrata uspeha

  "Otvara vrata uspeha" slogan je 14. Sajma privrede zapadne Srbije (SPREG) koji će biti održan od 6. do 8. aprila u Omni centru. Prema najavi organizatora, ove godine predstaviće se blizu 200 izlagača iz 71 grada i opština Srbije, kao i privrednici iz Makedonije, koji prvi put učestvuju na sajmu.

 • Gosti iz Slovenije na Sajmu voćarstva (foto: Đorđe Đoković)
  50 izlagača i veliki broj posetilaca

  Na Sajmu voćarstva i gosti iz Slovenije

  Sajam voćarstva, koji je danas otvoren na prostoru Poljoprivredne škole, okupio je 50 izlagača iz valjevskog kraja, veliki boj posetilaca među kojima su bili gosti iz Slovenije koji su u poseti Valjevu. Sajam voćarstva, koji se prvi put održava u Valjevu, otvorio je gradonačelnik Slobodan Gvozdenović.

 • Sportski tereni u Poljoprivrednoj školi (foto: Đorđe Đoković)
  Dva dana u Poljoprivrednoj školi

  Prvi Sajam voćarstva u Valjevu

  Sajam voćarstva, koji se prvi put organizuje u Valjevu, biće otvoren danas u podne na prostoru Poljoprivredne škole. Svečanom otvaranju dvodnevne manifestacije, koja je deo programa obeležavanja 20. marta Dana grada, prisustvovaće gosti iz Slovenije, devet gradonačelnika i predsednika opština.

 • Novogodišnja jelka na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
  Za najmlađe, može i za odrasle

  Šest dana novogodišnjeg programa

  Novogodišnji program, namenjan pre svega najmlađim sugrađanima, trajaće ne samo jedan dan ili jednu noć, nego će trajati šest dana, najavili su organizatori.

 • Slaven Batočanin i Zoran Mujbegović (foto: Đorđe Đoković)
  Naredna tri dana u znaku Bitlsa

  Treća po redu BitlVAnia

  Treća po redu BitlVAnia ili treći po redu performans by Slaven Batočanin & Zoran Mujbegović počinje večeras i trajaće do subote "uz obilje dobre svirke i zabave". Večeras od 19.00 časova u Istraživačkoj kući u njihovom kafeu "Avantura" nastupaju valjevski bendovi Lazar Avramović i prijatelji, Jana i Đurđa, Blue train, Džimi i Dejan, Ivan i Siniša, Pilot blues bend, a specijalni gost biće Živko Ivković.

 • Sajam zapošljavanja (foto: Đorđe Đoković)
  Za 292 slobodna radna mesta preko 600 zainteresovanih

  Na Sajmu zapošljavanja najviše traženi inženjeri i zanatlije

  Na jesenjem Sajmu zapošljavanja u Grand hotelu u potrazi za poslom bilo je preko 600 nezaposlenih, pretežno mladih, dok je u ponudi bilo 292 slobodna radna mesta. Pored inženjera, ovaj put tržene su i zanatlije kojih je i u Valjevu sve manje, a potrebe za tim kadrovima su sve veće.