Registracija Prijava preko FB

Tema: Manifestacije

 • (foto: Đorđe Đoković)
  U okviru manifestacije VApril 2018

  "Ispovesti" Vladimira Đekića u holu Centra za kulturu

  Izložba slika "Ispovesti" Vladimira Đekića biće otvorena večeras u 19 časova u holu Centra za kulturu u okviru manifestacije VApril 2018. Dobitnik je nagrade za crtež- studiju 2012 godine, koju dodeljuje FLU. Učestvovao je na više kolektivnih izložbi. Pored slikanja i crtanja se bavi digitalnom ilustracijom.

 • Gorenje ekosmart bojler (foto: Gorenje)
  Na Međunarodnom sajmu građevinarstva

  Gorenje predstavlja eco-friendly aparate proizvedene u Srbiji

  Kompanija Gorenje predstaviće se na ovogodišnjem 44. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBE, koji će danas biti otvoren u Beogradu. Posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa prednostima Gorenje eco-friendly aparata proizvedenih u Srbiji.

 • Učesnici konkursa Volim domaće (foto: Agencija GATTI)
  Konkurs "Volim domaće"

  Europrom nagradio kreativne mališane

  Poslednjeg dana SPREG-a nagrađeno je više od 110 radova mališana koji su učestvovali na konkursu "Volim domaće", kompanije Europrom. Druženje je organizovano u hali "Domaća priča", gde je bilo izuzetno živo, veselo i slatko!

 • SPREG (foto: Đorđe Đoković)
  Otvoren sajam uz poruku privrednika

  SPREG - "da dobije međunarodni karakter"

  Sajam privrede zapadne Srbije (SPREG), jedan od najvećih regionalnih sajmova opšteg karaktera u Srbiji, otvoren je danas u "Omni centru". Radno vreme sajma u petak je od 10 do 19 časova, a u sobotu od 10 do 16 časova. Ulaz je besplatan, a za sve posetioce organizovana je nagradna igra.

 • BitlVAnia (foto: Đorđe Đoković)
  Od 6. do 10. decembra

  BitlVAnia po četrvti put

  Četvrta po redu BitlVAnia ove godine trajaće pet dana i biće održana na više lokacija sa više različitih sadržaja. Muzika Bitlsa, kao i muzika tog vremena, sviraće se i slušati u kafeima Avantura i Bela Kuća, i holu Centra za kulturu.

 • Sala Valjevske gimnazije (foto: Đorđe Đoković)
  Večeras u Valjevskoj gimnaziji tribina

  "Ličnosti kojima se divimo" - Arsenić i Antonić

  Valjevska gimnazija brojnim programima, od tribina, književnih večeri, pozorišnih predstava, do naučnih i sportskih, obeležava 147 godina postojanja. Večeras u 18.30 u svačanoj sali Valjevske gimnazije na tribini "Ličnosti kojima se divimo" govoriće Dušan Arsenić, arhitekta, dizajner, scenoigraf, karikaturista i Branko Antonić, novinar i glumac.

 • Dani gljiva (foto: Gljivarsko društvo)
  Proteklog vikenda na Divčibarama

  Uprkos lošem vremenu 1000 gostiju na Danima gljiva

  Ovogodišnja Turistička manifestacija Dani gljiva, koja je proteklog vikenda održana na Divčibarama, bila je izuzetno uspešna i posećena uprkos hladnom i kišovitom vremnenu. Prema proceni organizatora na manifestaciji, sa tradicijom dugom 22 godine, u subotu i nedelju je bilo preko 1.000 gostiju iz cele Srbije što predstavlja veliki uspeh, ako se uzmu u obzir loši vremenski uslovi.

 • Ministri na Čvarkijadi (foto: Kolubarske.rs)
  Rekordan broj posetilaca

  Na "Čvarkijadi" četvoro ministara

  Među 50.000 posetilaca, koliko organizatori tvrde da je bilo na 12. Festivalu duvan čvaraka u Valjevu, bilo je četvoro ministara u Vladi Republike Srbije. "To znači da ovaj naš festival ima dobru reputaciju i da smo napravili prepoznatljivu manifestaciju, koja je iz godine u godinu sve bolja", rekao je idejni tvorac "valjevske čvarkijade" Slavan Batočanin.

 • Čvarkijada (foto: Đorđe Đoković)
  Na keju Kolubare

  U nedelju dvanaesta "Čvarkijada"

  Ovogodišnji 12. po redu Festival duvan čvaraka biće održan u nedelju, 8. oktobra na keju Kolubare kod Centra za kulturu. Prema najavi organizatora učestvovaće 60 oranijaša, takmičiće se njih 25, dok će ostali učestvovati u revijalnom delu, biće oko 100 izlagača, a očekuje se i do 50.000 gostiju ne samo iz Valjeva, već iz čitave Srbije i inostranstva.

 • Dani gljiva na Divčibarama (2016.) (foto: Kolubarske.rs)
  U organizaciji Gljivarskog društva

  Dani gljiva na Divčibarama ovog vikenda

  Dani gljiva, manifestacija sa tradicijom dugom 22 godine, biće održana ovog vikenda na Divčibarama. Svečano otvaranje dvodnevne manifestacije, u organizaciji Gljivarskog društva Valjevo, je u subotu u 11 časova ispred hotela "Heba" na Divčibarama.