Registracija Prijava preko FB

Tema: vaterpolo

 • Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Vaterpolo: Superliga Srbije (SLS)

  Ubedljiv poraz u Novom Sadu

  Večeras je u Novom Sadu, Vojvodina pobedila VK Valjevo sa 20:5. Najveći pad u igri Valjevci su imali u trećoj četvrtini, kada je bilo 9:0. U 9. kolu, VK Valjevo je gost Crvene zvezde.

 • Vaterpolo (foto: Đorđe Đoković)
  Vaterpolo: Superliga Srbije (SLS)

  Kragujevčani slavili u Petnici

  U poslednjem, 7. kolu prvog dela SLS za vaterpoliste Kragujevčani su večeras slavili u Petnici sa 13:10. Utakmica je rezultatski "prelomljena" u trećoj četvrtini, koju su gosti dobili sa 6:1.

 • VK Vajevo (foto: VK Valjevo)
  Vaterpolo: Superliga Srbije (SLS)

  Partizan šampionski u Petnici

  U 5. kolu SLS, večeras u Petnici, Partizan je pobedio Valjevce sa 19:10. Valjevci su igrali bez povređenog Gligorijevića, te školskim obavezama sprečenih Arsenića, Popovića i Dana, dve četvrtine odigrali na izuzetnom nivou. U drugoj i četvrtoj su "pali".

 • VK Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Vaterpolo: Superiga Srbije (SLS)

  Šapčani se "provukli" u Petnici

  U 4. kolu SLS, večeras u Petnici, vodeći Šapčani pobedil su Valjevce sa 17:13. Gost su novi članovi Regionalne A-1 lige pošto su u baražu dobili Budvane, a protiv Valjevaca ne znaju za poraz.

 • VK Valjevo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Vaterpolo: Superliga Srbije (SLS)

  Valjevci bolji od Nišlija

  Večeras u Petnici, Nišlije su pobeđene sa 14:11. Domaći su odigrali vrlo dobro, posebno u trećoj četvrtini kada je stvorena razlika. U 4. kolu, gost Valjevaca u Petnici biće Šapčani.

 • VK Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Vaterpolo: Superliga Srbije

  Zvezda sigurna u Petnici

  Crvena zvezda je večeras u Petnici pobedila VK Valjevo sa 14:6. Najviše golova za crveno-bele postigli su Tankosić i Bursać po 3, strelci za Valjevce bili su Panajotović 2, te Marković, Rackov, Bosić i Filipović po 1.

 • Vaterpolo (foto: Đorđe Đoković)
  Vaterpolo: Regionalna A-2 liga

  Nišlije bolje od Valjevaca

  U 17. kolu Regionalne A-2 lige Nais je večeras na bazenu u SC Čair pobedio VK Valjevo. Gosti su bili oslabljeni neigranjem povređenog Rackova, te Matovića i Radulovića, koji su bili isključeni na prošloj utakmici sa Vojvodinom u Petnici.

 • VK Valjevo - Vojvodina (foto: Đorđe Đoković)
  Vaterpolo: Regionalna A-2 liga

  Ključalo u Petnici

  Vojvodina je slavila večeras u Petnici pobedom protiv VK Valjevo sa 13:10 u dramatičnoj utakmici u kojoj je zbog odluka arbitara Balaževića i Stefanovića, ključalo u bazenu i oko njega! Isključeni su Radulović i Matović.

 • VK Valjevo (ilustracija) (foto: VK Valjevo)
  Vaterpolo: Regionalna A-2 liga

  "Medvedi" bolji za gol u Zagrebu

  Medveščak je sinoć u Zagrebu bio boji za gol od Valjevaca i pobedio sa 7:6 u 15. kolu Regionalne A-2 lige. Za Valjevo nije igrao najbolji strelac Rackov. U 16. kolu, u Petnicu stiže Vojvodina.

 • VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valjevo)
  Vaterpolo: Regionalna A-2 liga

  Presudila treća četvrtina

  Na večerašnjem gostovanju u Šibeniku valjevski vaterpolisti poraženi su od domaćeg Solarisa rezultatom 10:17 u 14. kolu Regionalne A-2 lige. Mada je Solaris klub sa daleko većom tradicijom iz vremena SFRJ odluka je pala u trećoj četvrtini koju su Valjevci posle 0:6 izgubili sa 1:7.