Registracija Prijava preko FB

Tema: Pozorište

 • Izvol’te u bajku sa Crvenkapom (foto: Đorđe Đoković)
  Predstava u biblioteci

  "Izvol'te u bajku sa Crvenkapom"

  "Izvol'te u bajku sa Crvenkapom", naziv je predstave koju su u organizaciji valjevske biblioteke pripremili i izveli najmlađi članovi Biblioteke. U šarenoj bajci o dobro poznatim junacima uživali su đaci Treće, Pete i Šeste škole.

 • Korešpodencija (foto: Zvezdara teatar)
  Na sceni Centra za kulturu

  Korešpodencija "Zvezdara teatra"

  Na sceni Centra za kulturu 11. aprila biće izvedena predstava "Korešpodencija" Zvezdara teatra. Karte za predstavu koju je režirao Gorčin Stojanović su od danas u prodaji, radno vreme blagajne Centra za kulturu je od 9 do 11 i od 17 do 20 časova.

 • Kaskader (foto: Đorđe Đoković)
  Povodom 27. marta – "Svetskog dana pozorišta"

  "Kaskader" na sceni Centra za kulturu

  Povodom 27. marta – "Svetskog dana pozorišta" večeras će biti izvedena predstava "Kaskader" u produkciji Gradskog pozorišta "Abrašević". Pre predstave, u 20 sati u sali Centra za kulturu, biće pročitan Proglas povodom "Svetskog dana pozorišta".

 • Maratonci trče počasni krug (foto: Đorđe Đoković)
  Na festivalu "Štap i šešir Milivoja Živanovića"

  Nagrade za valjevske glumce

  Valjevskim glumcima Ljubivoju Markoviću i Branku Antoniću za ostvarenja u predstavi "Maratonci trče počasni krug" dodeljene su nagrade, na festivalu "Štap i šešir Milivoja Živanovića", koji se tradicionalno održava u Požarevcu.

 • Predstava Nesrećna Kafina (foto: Đorđe Đoković)
  Na Zimskom pozorišnom festivalu za decu u Aleksincu

  Specijalna nagrada za "Nesrećnu kafinu"

  Predstava "Nesrećna Kafina" osvojila je specijalnu nagradu za kolektivnu igru na Zimskom pozorišnom festivalu za decu u Aleksincu. Ovo je prvo učešće na nekom festivalu predstave "Nesrećna Kafina", koja je rađena u koprodukciji Centra za kulturu i Šabačkog pozorišta,

 • Predstava Nesrećna Kafina (foto: Đorđe Đoković)
  Pozorišna predstava za decu

  "Nesrećna Kafina" na dva festivala

  Predstava za decu "Nesrećna Kafina" učestvovaće na dva festivala. Otvoriće Zimski festival pozorišta za decu u Aleksincu, koji počinje danas, dok će 9. februara zatvoriti Festival predstava za decu "Kruška".

 • Kaskader (foto: Đorđe Đoković)
  Na sceni Centra za kulturu

  "Kaskader" poklon predstava Europroma

  Tradicionalno u drugoj polovini januara kompanija "Europrom" poklanja sugrađanima neku od uspešnih pozorišnih predstava. Ovoga puta će to biti komedija Bratislava Brace Petkovića "Kaskader", Gradskog pozorišta “Abrašević”.

 • Predstava Nesrećna Kafina (foto: Đorđe Đoković)
  Večeras premijera dečje predstave

  "Nesrećna Kafina" za srećan početak profesionalne scene!

  Predstava za decu "Nesrećna Kafina", po motivima smešno žalosne igre Jovana Jovanovića Zmaja, premijerno će biti odigrana večeras od 18 časova na sceni Centra za kulturu.

 • Maratonci trče počasni krug (foto: Kolubarske.rs)
  Premijera Gradskog pozorišta "Abrašević"

  Bravo za valjevske "Maratonce"

  Sinoć je, ili bolje rečeno noćas, Gradsko pozorište "Abrašević" premijerno izvelo predstavu "Maratonci trče počasni krug" u režiji Miroslava Trifunovića. I pored kasne premijere, igrana je od 23 časa, i pretople sale ali i scene, sala je bila prepuna, a akteri publiku oduševili, koja ih je nagradila dugim i jakim aplauzom.

 • Predstava Voz (foto: Zvezdara teatar)
  Gostuje Zvezdara teatar

  "Voz" večeras na sceni Centra za kulturu

  Predstava "Voz" Zvezdara teatra po tekstu Kormaka Makartija večeras na sceni Centra za kulturu. U predstavi igraju Voja Brajović i Sergej Trifunović, a režiju i adaptaciju potpisuje Voja Brajović.