Registracija Prijava preko FB

Tema: Vojska

 • Zoran Đorđević (foto: Đorđe Đoković)
  U kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“

  Ministar Zoran Đorđević na zakletvi u Valjevu

  U Drugom centru za obuku Vojske Srbije, u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu, zakletvu su danas položili vojnici martovske klase, koji su se prijavili za doborovljno služenje roka u VS, slušaoci klase rezervnih oficira i profesionalni vojnici.

 • Polaganje zakletve (foto: Đorđe Đoković)
  Vojnička zakletva u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“

  Decembarska generacija vojnika

  U Drugom centru za obuku Vojske Srbije, u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu, zakletvu su danas položili vojnici decembarske klase koji su se prijavili za doborovljno služenje roka u VS. Zakletvu su položila 195 vojnika , a među njima je i 29 devojaka dobrovoljaca.

 • Smotra (foto: Kolubarske.rs)
  Ljubiša Diković na vojničkoj zakletvi u Valjevu

  Vojska Srbije će izvršiti svaku obavezu u odbrani zemlje

  Načelnik Generalštaba Vojske Srbije (GŠ VS), general Ljubiša Diković prisustvovao je danas polaganju zakletve septembarske generacije dobrovoljaca u VS, u Drugom centru za obuku, u kasarni "Vojvoda Živojin Mišić" u Valjevu.

 • Polaganje zakletve (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  U subotu u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić”

  Ljubiša Diković na zakletvi u Valjevu

  Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković prisustvovaće sutra polaganju zakletve vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka, septembarske generacije, u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

 • Smotra (foto: Kolubarske.rs)
  Junska klasa dobrovoljaca

  Ministar Gašić na zakletvi u Valjevu

  U Drugom centru za obuku Vojske Srbije, u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu, zakletvu su danas položili profesionalni i vojnici junske klase, koji su se prijavili za doborovljno služenje roka u VS. Zakletvu su položila 153 vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka.

 • Defile učesnika (foto: Kolubarske.rs)
  Sportsko prvenstvo VS u Valjevu

  Pobednik ekipa Kopnene vojske

  Posle petodnevnih nadmetanja u Valjevu je danas završeno Sportsko prvenstvo Vojske Srbije u sedam disciplina uz učešće pet ekipa. Pobednik je ekipa Kopnene vojske (KOV), ispred ekipa Komande za obuku, Ministarstva odbrane Srbije (MOD), Generalštaba (GŠ) VS i Ratnog vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane (RV i PVO).

 • Defile učesnika (foto: Kolubarske.rs)
  Od danas do petka

  Sportsko prvenstvo VS u Valjevu

  Načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Ljubiša Diković otvorio je danas u Valjevu 6. Sportsko prvenstvo Vojske Srbije, koje se do 15. maja održava u 2. Centru za obuku. Govoreći vojnicima sportistima na svečanosti u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“, Diković je rekao da se fizičkoj obuci i sportu u Vojsci Srbije pridaje dužna pažnja s obzirom na izuzetan značaj za pojedince i sistem u celini.

 • Polaganje zakletve (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Polaganje zakletve

  Draganić: Srbija je iznad svih motiva i interesa

  U valjevskoj kasarni "Vojvoda Živojin Mišić" danas su zakletvu položili vojnici najmlađe klase Vojske Srbije, njih 129 koji vojni rok služe dobrovoljno, kao i 14 devojaka od kojih tri profesionalno rade u VS.

 • Smotra (foto: Đorđe Đoković)
  Vojnici septembarske klase VS položili zakletvu

  Ministar Bratislav Gašić na zakletvi u Valjevu

  U Drugom centru za obuku Vojske Srbije, u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu, zakletvu su danas položili kadeti Vojne i Vojnomedicinske akademije (VMA), profesionalni i vojnici septembarske klase, koji su se prijavili za doborovljno služenje roka u VS. Svečanosti je prisustvovao Bratislav Gašić, ministar odbrane Srbije.