Registracija Prijava preko FB

Tema: Investicije

 • Medicinska škola (foto: Đorđe Đoković)
  Radovi u Medicinskoj biće završeni do 10. jula

  Novi krov i prozori, ali ne i toaleti

  Radovi na rekonstrukciji krova i zameni stolarije u Medicinskoj školi biće završeni do 10. jula, dok toaleti, i pored obećanja premijera Aleksandra Vučića, neće biti renovinari zbog toga što je to, kako kaže direktor Aleksandar Maravić, sada nemoguće uraditi

 • Kamenica (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  „Skadar na Bojani“ u Valjevskoj Kamenici

  Vodovod u Kamenici grade preko 20 godina

  Učestvujući na najavnoj pres konferenciji nedeljne akcije „Medicinsko selo“ u Valjevskoj Kamenici čaln Skupštine te Mesne zajednice Mirko Krstić reče kako će biti moguće „pregledati i vodu jer Kamenica nema vodovod“. Na pitanje izveštača Kolubarskih.rs, kako je to moguće s obzirom na to da je vodovod u Kamenici otvaran nekoliko puta, obično o „Petrovdanskim danima“, manifestaciji koja se svake godine održava o verskom prazniku Petrovdanu, 12. jula, Krstić reče kako Kameničani koriste samo tehničku vodu (uz ostalo i za pojenje stoke i zalivanje bašti), te da se na vodovdu i sada radi.

 • Rušenje Remonta (foto: Đorđe Đoković)
  Austrijska kompanija „Immofinanz“ gradi šoping centar

  Sledeće godine i u Valjevu ritejl park

  Radovi na izgradnji prvog ritejl parka u Valjevu počeće polovinom novembra, a završetak objekta na lokaciji bivšeg preduzeća “Remont” planiran je najkasnije do 1. maja sledeće godine. U novom šoping kompleksu austrijske kompanije „Immofinanz“, biće zaposleno 90 ljudi, objavljeno je na sajtu Grada.

 • Brana Stubo Rovni (foto: Dragan Krunić)
  Miodrag Marković kaže

  Nije počelo punjenje akumulacije „Stubo-Rovni”

  Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj se vidi da se formira jezero, što navodi na zaključak da je punjenje akumulacije “Stubo-Rovni” već počelo i to daleko od očiju javnosti. Direktor JP “Kolubara” Miodrag Marković ranije je rekao da će punjenje brane početi u novembru i čak najavio svečanost povodom početka tog posla, otuda je iznenađenje veće uz pitanje zbog čega je u tajnosti počelo punjenje akumulacij?

 • Most za naselje Veselinovići (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje gradske PR službe

  Država će finansirati most za Veselinoviće!

  Kancelarija za obnovu i pomoć poplavljenih područja Vlade Srbije obezbediće sredstva za izgradnju mosta u naselju Veselinovići, a postoji mogućnost finansiranja i mosta u Goloj Glavi, rečeno je juče u komunikaciji sa Đorđem Vukovićem, savetnikom u Kancelariji za obnovu i pomoć i predstavnika Valjeva - zamenika gradonačelnika Žarka Kovača i direktora Gradske direkcije Dragana Jeremića.

 • Privremeni pešački most (foto: Kolubarske.rs)
  Novac od države ili rebalansom budžeta

  Most za Veselinoviće ovog leta

  Most u naselju Veselinovići biće izgrađen ovog leta, čime će biti rešen jednogodišnji problem žitelja ovog naselja, koji su prošle nedelje blokirali put Valjevo-Loznica, tražeći da im se obezbedi most, koji je srušen u majskim poplavama.

 • Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Ministarstvo finansira

  Uskoro rekonstrukcija glavne ulice na Divčibarama

  Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture finansiraće rekonstrukciju glavne ulice na Divčibarama, u dužini od 1,8 kilometara, na potezu od benzinske pumpe ka Vidikovcu. Vrednost radova je 180 miliona dinara.

 • Valjevo na vodi (foto: VAKUM)
  VAKUM reaguje na prodaju Doma vojske

  Valjevo na vodi

  Valjevska kultura mreža reaguje na odluku, koju su juče usvojili i odbornici Skupštine grada, da se Dom vojske proda. Nakon što su nam predstavili precizan biznis plan za novu halu sportova, organizovali javnu raspravu o prodaji ogromnog resursa za koji su se najpre godinama borili da ga otkupe od Vojske, nasi "predstavnici" su odlučili da se reše problema i nekom drugom prepuste upravljanje onim čime oni sami ne umeju.

 • Pešački most na Kolubari za vreme majskih poplava (foto: Đorđe Đoković)
  Iz Gradske direkcije najavljuju

  Gradiće pešački most preko Kolubare

  Nakon saobraćajne nesreće na barskoj pruzi, u kojoj je nastradala devojčica, iz Gradske direkcije najavljuju izgradnju pešačkog mosta preko Kolubare. Pešački most, koji je vodio prema Kolubarskoj ulici, u majskim poplavama je odnela reka, a za ponovno postavljanje takvog mosta na tom mestu nije moguće dobiti saglasnost JP “Srbija vode”.

 • Radomir Stevanović (foto: Đorđe Đoković)
  Regionalna deponija u Kaleniću

  Traže smenu direktora "Eko Tamnave"

  Valjevsko rukovodstvo optužuje Ubsko da “koči” izgradnju Regionalne deponije u Kaleniću. Direktor preduzeća “Eko Tamnava” Radomir Stevanović, čijim radom su nezadovoljni i Valjevci i Ubljani, optužuje Okružnu direkciju da je potrošila novac, a nije urađen valjan projekat...