Registracija Prijava preko FB

Tema: Poseta ministra i predsednika

 • Zorana Mihajlović na konferenciji za novinare (foto: Đorđe Đoković)
  Ministarka Mihajlović o Divčibarama

  "Ono šta ste tražili to ćemo i uraditi!". A šta smo tražili?

  "Ono šta je grad Valjevo tražio mi ćemo i uraditi ove godine", rekla je ministarka Zorana Mihajlović odgovarajući na pitanje novinara da li je na sastanku u Valjevu sa gradskim rukovodstvom bilo reči i o infrastrukturnoj izgradnji Divčibara?

 • Gvozdenović, Jokić, Mihailović (foto: Đorđe Đoković)
  Pozadina ministarkine posete Valjevu

  Promocija, podrška i pomirenje

  Ministarka Zorana Mihajlović je boravila u Valjevu zbog promocije, ali i sa zadatkom da pruži podršku gradskom rukovodstvu kako bi građanima pokazali da u Valjevu "cvetaju ruže" i da nema problema unutar SNS-a niti sa koalicionim partnerom.

 • Razgledanje projekta deonice do Koridora 11 (foto: Đorđe Đoković)
  Radiće se četiri trake od Valjeva do Nepričave

  Ministarka: Ako počnemo 2019. završićemo za dve i po do tri godine

  Ministarka Zorana Mihajlović je najavila da će biti izgrađeno 17 kilometara potpuno nove, izmeštene deonice, sa četiri trake puta do Nepričave, a vrednost investicije je od 50 do 60 miliona evra. "Ako je počnemo raditi 2019. godine, potrebno je oko 2,5 do maksimalno tri godine da se i završi", rekla je ministarka.

 • Zorana Mihajlović na brani Stubo-Rovni (foto: Đorđe Đoković)
  Ministarka Mihajlović najavila dalja ulaganja u kapitalan projekat

  Akumulacija će vodom snabdevati i Ljig

  Vodom iz akumulacije Stubo-Rovni snabdevaće se i opština Ljig, saopštila je danas potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja infrastrukture Zorana Mihajlović. Ona je najavila da će Ministarstvo obezbediti 50 do 60 miliona dinara za izradu projektno-tehničke dokumentacije za završetak izgradnje višenamenskog hidrosistema "Stubo-Rovni".

 • Zorana Mihajlović (foto: Đorđe Đoković)
  Obilazak deonice M-4, brane Rovni, razgovor sa rukovodstvom

  Ministarka Zorana Mihajlović danas u Valjevu

  Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja infrastrukture Zorana Mihajlović, posetiće danas Valjevo. Nakon obilaskadeonice puta M-4 u Iverku i brane Stubo-Rovni razgovaraće da rukovodstvom Okruga i Grada.

 • Premijerka sa petničarima (foto: Đorđe Đoković)
  Premijerka otvorila petnicki Korak u nauku

  Ana Brnabić: "Gotovo je sa društvom jeftine radne snage"

  Premijerka Srbije Ana Brnabić otvorila je danas u Istraživackoj stanici "Petnica" (ISP), 16. Konferenciju "Korak u nauku" na kojoj će biti predstavljeni rezultati istraživackih projekata 130 srednjoškolaca iz Srbije, Hrvatske, BiH, Makedonije i Crne Gore, učesnika letnjih programa te naučne ustaove za rad sa mladim talentima.

 • Pruga Beograd-Bar (foto: Đorđe Đoković)
  Ista pitanja, isti odgovori

  Biće i pruge do Loznice i auto-puta, ali kada?

  "U narednih godinu dana imaćemo način kako ćemo raditi prugu Valjevo-Loznica, a sledeće godine znaćemo tačno na koji način ćemo raditi priključak Valjeva na auto-put", glasio je odgovor ministarke za saobraćaj Zorane Mihajlović na pitanja – pruga do Loznice i auto-put.

 • Spomen soba (foto: Đorđe Đoković)
  Radna ili tajna poseta Valjevu?

  Od koga i čega se krije ministar Zoran Đorđević?

  Ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Zoran Đorđević boravio je juče u Valjevu gde je razgovarao sa gradskim funkcionerima i sa predstavnicima Udruženja boraca. Poseta ministra Valjevu bila je, čini se, tajna jer o tome nisu bili upoznati ni u Ministarstvu rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja.

 • Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare (foto: Đorđe Đoković)
  Spajanje Valjeva sa auto-putem

  Vučić: "Uskoro rokovi za početak radova"

  "Radimo na tome", glasio je odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića na pitanje novinara da li će Država finansirati "spajanje" Valjeva sa budućim auto-putem. Izgradnja brze saobraćajnice od Iverka do Nepričave, do ulaza na budući auto-put, je jedan od strateških ciljeva valjevske vlasti, ali bez pomoći Države to je teško ostvarivo.

 • Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
  Otvoren Sajam šljiva u Osečini

  Vučić: Na redu je ulaganje u Podrinje

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je 12. Sajam šljiva u Osečini i najavio da je sledeći deo Srbije kojim će se Država posebno baviti upravo Podrinjski kraj – Azbukovica, Rađevina i Podgorina.