Registracija Prijava preko FB

Tema: Poseta ministra i predsednika

 • Premijerka sa petničarima (foto: Đorđe Đoković)
  Premijerka otvorila petnicki Korak u nauku

  Ana Brnabić: "Gotovo je sa društvom jeftine radne snage"

  Premijerka Srbije Ana Brnabić otvorila je danas u Istraživackoj stanici "Petnica" (ISP), 16. Konferenciju "Korak u nauku" na kojoj će biti predstavljeni rezultati istraživackih projekata 130 srednjoškolaca iz Srbije, Hrvatske, BiH, Makedonije i Crne Gore, učesnika letnjih programa te naučne ustaove za rad sa mladim talentima.

 • Pruga Beograd-Bar (foto: Đorđe Đoković)
  Ista pitanja, isti odgovori

  Biće i pruge do Loznice i auto-puta, ali kada?

  "U narednih godinu dana imaćemo način kako ćemo raditi prugu Valjevo-Loznica, a sledeće godine znaćemo tačno na koji način ćemo raditi priključak Valjeva na auto-put", glasio je odgovor ministarke za saobraćaj Zorane Mihajlović na pitanja – pruga do Loznice i auto-put.

 • Spomen soba (foto: Đorđe Đoković)
  Radna ili tajna poseta Valjevu?

  Od koga i čega se krije ministar Zoran Đorđević?

  Ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Zoran Đorđević boravio je juče u Valjevu gde je razgovarao sa gradskim funkcionerima i sa predstavnicima Udruženja boraca. Poseta ministra Valjevu bila je, čini se, tajna jer o tome nisu bili upoznati ni u Ministarstvu rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja.

 • Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare (foto: Đorđe Đoković)
  Spajanje Valjeva sa auto-putem

  Vučić: "Uskoro rokovi za početak radova"

  "Radimo na tome", glasio je odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića na pitanje novinara da li će Država finansirati "spajanje" Valjeva sa budućim auto-putem. Izgradnja brze saobraćajnice od Iverka do Nepričave, do ulaza na budući auto-put, je jedan od strateških ciljeva valjevske vlasti, ali bez pomoći Države to je teško ostvarivo.

 • Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
  Otvoren Sajam šljiva u Osečini

  Vučić: Na redu je ulaganje u Podrinje

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je 12. Sajam šljiva u Osečini i najavio da je sledeći deo Srbije kojim će se Država posebno baviti upravo Podrinjski kraj – Azbukovica, Rađevina i Podgorina.

 • Aleksandar Vulin u Krušiku (foto: Kolubarske.rs)
  Ministar Aleksandar Vulin poručio

  "Nećemo od civila praviti vojnike"

  Ministar odbrane Aleksandar Vulin je objasnio da se "pozivanje svih radno sposobnih za vojnu i civilnu obuku" odnosi samo na one koji su služili vojsku, i to bez obzira na to da li su žene ili muškarci. On je u Valjevu, prilikom posete "Krušiku", poručio da "neće od civila praviti vojnike".

 • Aleksandar Vulin u Krušiku (foto: Kolubarske.rs)
  Ugovoreni poslovi vredni 276 miliona dolara

  Ministar Aleksandar Vulin posetio Krušik

  Ministar odbrane Aleksandar Vulin posetio je danas valjevski "Krušik", fabriku koja ima ugovorene poslove do 2019. godine i koja zapošljava 2640 radnika, a upravo to je, kako je rekao, razlog njegove posete valjevskoj vojnoj fabrici.

 • Aleksandar Vulin (foto: Kolubarske.rs)
  U Valjevu održana konferencija

  Vulin: Niko ne treba da se oseća loše i da misli da je van društva

  Peta konferencija pod nazivom "Aktuelnosti u edukaciji i rehabilitaciji osoba sa smetnjama u razvoju", danas je održana u Valjevu. Na ovom skupu govorio je i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

 • Vanja Udovičić (foto: Đorđe Đoković)
  Ministar omladine i sporta u Valjevu

  Vanja Udovičić: "Hala sportova mora biti racionalan projekat"

  Valjevo će morati još da čeka novu halu sportova za koju prvo treba da se uradi "racionalan projekat", a tek nakon toga da se traži način finansiranja izgradnje gradskog sportskog objekta. Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić danas je u Valjevu sa gradskim rukovodstvom razgovarao, kako reče, "možda o najvećem problemu Valjeva, a to je sportska hala".

 • Deonica auto-puta (ilustracija) (foto: Miroslava Kojić)
  Gasifikacija je skupa, brze trake moguće

  Vučić: Duplom trakom od Valjeva do Koridora 11

  Premijer Aleksandar Vučić, prilikom jučerašnje posete "Gorenju", je rekao da Valjevo sa budućim Koridorom 11 neće biti povezano auto-putem, ali je moguće izgraditi duple trake. Odgovarajući na pitanje novinara da li će država pomoći da se realizuje projekat gasifikacije Valjeva o čemu se govori više od deset godina, kao i izgradnju moderne saobraćajnice koja bi povezivala Valjevo sa Koridorom 11