Registracija Prijava preko FB

Tema: Koncerti

 • Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Večeras u Centru za kulturu

  "Uskršnji koncert" – koncert pobednika

  Tradicionalni "Uskršnji koncert" priređuje valjevska Muzička škola večeras u 19 časova u Centru za kulturu. Ove godine koncert je posvećen najuspešnijim učenicima, pobednicima republičkih takmičenja održanim u Beogradu, krajem marta i početkom aprila.

 • Jovana Kojić (foto: Nevena Skembarević)
  Večeras u Gimnaziji

  Koncert Jovane Kojić

  Maturantkinja valjevske muzičke škole Jovana Kojić, sopran, održaće svoj prvi solistički koncert u sali Valjevske Gimnazije večeras u 19.00 časova. Jovana je svakako jedan od najlepših glasova koji je odsek solo pevanja za petnaest godina svog postojanja iznedrio i jedna od najuspešnijih učenica iz klase prof. Bojana Veličkovića.

 • Nikola Todorović i Teodora Rafailović (foto: Muzička škola)
  U utorak i četvrtak

  Koncerti srednjoškolaca muzičke škole

  Mladi pijanisti MŠ „Živorad Grbić“, Teodora Rafailović i Nikola Todorović održaće koncert muzike pisane za solo klavir. Na repertoaru će se naći dela Baha, Mocarta, Betovena, Šopena, Rahmanjinova i Skrjabina.

 • Uroš Spasojević (foto: Đorđe Đoković)
  Muzička priča talentovanog Valjevca

  "Uroš Spasojević Project" uživo u Valjevskoj gimnaziji

  Svoj prvi koncert Uroš Spasojević je održao u svečanoj sali Vljevske gimnazije, koja je bila premala za sve one koji su poželeli da uživo čuju "Uroš Spasojević Project", autorsku fusion contemporary jazz muziku.

 • Svi učesnici (foto: Đorđe Đoković)
  Omaž Mikiju Jevremoviću

  Veče ispunjeno muzikom i emocijama

  Veče je bilo zamišljeno kao omaž Mikiju Jevremoviću u okviru programa obeležavanja Dana grada. Ispostavilo se da je to bilo više od svečanosti u čast istaknutog stvaraoca, bilo je to veče ispunjeno muzikom Mikija Jevermovića, emocijama, sećanjima, ponekom suzom i opštim utiskom publike u prepunoj sali Centra za kulturu – veče koje će se pamtiti.

 • Anica Mićić
  U galeriji SANU

  Koncert flautistkinje Anice Mićić

  Flautistkinja Anica Mićić učenica šestog razreda valjevske muzičke škole održaće večeras u 18 časova solistički koncert u Galeriji Srpske Akademije nauka i umetnosti (SANU) u Beogradu.

 • VIPOS (foto: Đorđe Đoković)
  Na VIPOS-u

  Humanitarni koncert “Za Anu”

  Na inicijativu Studentskog parlamenta, u Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija danas u 17 časova biće održan humanitarni koncert, čiji kompletan prihod je namenjen nastavku lečenja i oporavku studentkinje Ane Marković.

 • Muzička škola (foto: Đorđe Đoković)
  U Muzičkoj školi

  Koncert flautistkinje Elene Medić

  Flautistkinja Elena Medić, jedna od najboljih učenica MŠ "Živorad Grbić", održaće svoj treći solistički koncert večeras u 18.30 časova u sali Muzičke škole. Ona će, uz klavirsku saradnju prof. Ane Pejović, izvesti dela Telemana, Hendla, Baha, Popa i drugih kompozitora. Pored Elene, valjevska publika će imati priliku da čuje i goste koncerta, flautistkinju Mašu Lazić i ansambl flauta "Flautissimo".

 • KUD Abrašević (foto: KUD Abrašević)
  Večeras u Centru za kulturu

  Veliki koncert "Abraševića"

  Ansambl narodnih igara Kulturno umetničkog društva „Abrašević“ priredjuje prvi ovogodišnji koncert na kome će se predstaviti sve igračke grupacije: od pionira i juniora, preko seniorskog do veteranskog sastava.

 • Gradski hor Abrašević (foto: Dragan Krunić)
  U Valjevskoj gimnaziji

  Decembarski koncert gradskog hora "Abrašević"

  Gradski mešoviti hor "Abrašević" održaće večeras tradicionalni decembarski koncert u Valjevskoj gimnaziji. Ovoga puta, u okviru celovečernjeg programa, biće izvedene kompozicije različitih autora, kao što su: Stevan St. Mokranjac, Konstantin Babić, Borivoja Simić, Vojislav Ilić, Tina Harington, Mozes Hogan, Eriks Ešenvalds…