Registracija Prijava preko FB

Tema: Koncerti

 • Koncert kvarteta Intermeco u muzičkoj školi

  Četiri gudala za rock

  Kvartet Intermeco, jedan od najatraktivnijih muzičkih sastava na srpskoj sceni, održaće večeras u 19.00 časova koncert u valjevskoj muzičkoj školi. Mada klasičarke po obrazovanju, četiri umetnice svoj muzički izraz više od 15 godina grade kroz rock i underground zvuk.

 • Muzika zbližava (foto: Picasa)
  Koncert Valjevaca u Velenju

  "Muzika zbližava"

  Na koncertu "Muzika zbližava", koji je održan sredinom prošle nedelje u Velenju, umetničku muziku svog grada predstavile su MŠ "Živorad Grbić" i Glazbena šola "Fran Korun Koželjski". Saradnja između muzičkih škola dva grada, započeta prošlog decembra, nastavljena je gostovanjem učenika i profesora valjevske muzičke škole od 11. do 13. oktobra u Velenju.

 • Na probi na Mejinoj česmi (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon "Probe" na Mejinoj česmi

  "Poliranje zvuka" u Muzičkoj školi

  "Poliranje zvuka", naziv je večerašnjeg audio- vizuelnog performansa u kojem stare narodne melodije kroz ambijentalni i klasični aranžman dobijaju novi sjaj i savremeni oblik.

 • Valjevska gimnazija (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon tri decenije ponovo zajedno

  Jubilarni koncert u Valjevskoj gimnaziji

  Nekadašnji članovi Gradskog mešovitog hora "Abrašević" održaće večeras koncert u 19 časova u Valjevskoj gimnaziji. Ne samo što će prirediti jedinstveno muzičko veče, oni će na taj način obeležiti 30 godina od zlatnog doba kada su pobeđivali na mnogim takmičenjima u bivšoj Jugoslaviji i širom Evrope.

 • Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Umesto na Tešnjarskim, u nedelju 24. septembra

  Više nije iznenađenje, Aca Lukas u Valjevu

  Koncert Ace Lukasa, koji je trebalo da bude koncert iznenađenja za vreme "Tešnjarskih večeri", biće organizovan u nedelju, 24. septembra od 21 čas na platou Centra za kulturu, saopšteno je danas iz kabineta gradonačelnika.

 • Na probi na Mejinoj česmi (foto: Đorđe Đoković)
  Ambijentalna muzika uz trenutnu inspiraciju

  Uspela "proba" na Mejinoj česmi

  "Proba" je uspela. U svakom smislu. Koncert neobičnog naziva "Na probi", na Mejinoj česmi na Gradcu, bio je odličan i uspešan, a izbor mesta pun pogodak. Šestoro valjevskih umetnika, među njima "biseri rasuti po celom svetu", Marko Tomić vokal, Vladimir Puhalac klavir, Katarina Marković vilončelo, Bojana Vujić violina, Sara Vuletić vokal i Miodrag Pešić perkusije, pokazali su ne samo da su vrsni muzičari, nego i da imaju ideju, koju su uz volju i želju realizovali za samo nekoliko dana.

 • Koncert u reci (foto: Đorđe Đoković)
  Koncert valjevskih umetnika

  "Na probi" na Mejinoj česmi

  Koncert neobičnog naziva na neobičnom mestu, "Na probi" na Mejinoj česmi na Gradcu, prirediće danas od 17 časova sedmoro valjevskih umetnika, profesionalaca koje spaja talenat, umeće, drugarstvo… i želja da pokažu da kultura u Valjevu ne umire i da dobre ideje imaju svoj put.

 • Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Na platou Centra za kulturu

  Koncert ansambla iz Moskve

  Kulturno umetničko društvo ‘’Zlatna kapija’’ iz Moskve održaće koncert na platou ispred Centra za kulturu večeras od 21 čas. Moskovski ansambl neguje rusku narodnu tradiciju, uz poseban osvrt na kozačko nasleđe, ali i duhovnu muziku Rusije i Srbije. Uz pratnju harmonike, članovi KUD ‘’Zlatna kapija’’ pored ruskog, pevaju i na staroslovenskom i srpskom jeziku.

 • Tamara Jokić (foto: Đorđe Đoković)
  U holu Centra za kulturu

  Koncert Tamare Jokić "Svet u sobi"

  U holu Centru za kulturu večeras od 21 čas koncert Tamare Jokić "Svet u sobi". Tamara Jokić, nakon dolaska sa Berkli koledža, mešovitim repertoarom sa različitih prostora sveta, svojim glasom i uz podršku virtuoznog benda, predstavlja bogatu muziku Mediterana.

 • Koncert Željka Joksimovića (foto: Đorđe Đoković)
  U Centru za kulturu

  Dva sjajna koncerta "Dva sveta" Željka Joksimovića

  Ne pamti se da su u Valjevu, zbog velikog interesovanja, održana dva koncerta jedan za drugim. Ostaće zabeleženo da je to pošlo za rukom ili glasom Željku Joksimoviću, koji je posle 23 godine održao koncert u Centru za kulturu u rodnom Valjevu.