Registracija Prijava preko FB

Tema: Koncerti

 • Horfest (foto: Muzička škola)
  U muzičkoj školi

  Valjevo domaćin Horfesta

  U muzičkoj školi danas počinje treći festival horova - Hotfest, koji će trajati do 22. aprila. Nastupiće 27 horova sa teritorije cele Srbije ali i Bosne i Hercegovine. I ove godine generalni pokrovitelj festivala je Grad Valjevo.

 • Horfest (foto: Muzička škola)
  U Muzičkoj školi

  Koncert - U susret HORFESTU

  Pet valjevskih horova, dva crkvena hora, hor Va capella, hor Srednje muzičke škole i hor Prve osnovne škole, održaće večeras koncert u Muzičkoj školi u 19.30 časova, posvećen predstojećem 3. Horfestu valjevskom festivalu.

 • Koncert Život - svita u 4 slike za kamerni orkestar, hor i glas (foto: Đorđe Đoković)
  Umetničko stvaralaštvo bez granica

  Duboki naklon za Vladimira, Marka i prijatelje

  Koncert "Život - svita u 4 slike za kamerni orkestar, hor i glas" može se bez preterivanja svrstati u kulturni događaj godine. Osećali smo se bolje, ne samo zbog neverovatnog na jedan sasvim novi način doživljenog zvuka srpske narodne muzike, nego i zbog spoznaje da nije sve izgubljeno

 • Koncert Poliranje zvuka u Muzičkoj školi (2017.) (foto: Đorđe Đoković)
  Koncert u Centru za kulturu

  "Život - svita u 4 slike za kamerni orkestar, hor i glas"

  U Centru za kulturu večeras "Život - svita u 4 slike za kamerni orkestar, hor i glas", koji je praktično nastavak serije koncerata starih narodnih melodija koje kroz ambijentalni i klasični aranžman dobijaju novi sjaj i savremeni oblik, a koji priređuju kompozitor i pijanista Vladimir Puhalac i tenor Marko Tomić sa prijateljima.

 • Saksofon (foto: Muzička škola)
  U Muzičkoj školi

  Koncert Srđana Paunovića

  Na podijumu muzičke škole, večeras od 19 časova, valjevskoj publici predstaviće se saksofonista Srđan Paunović. On će izvesti bisere umetničke i popularne muzike, dela Baha, Ginastera, Node, Kleynjansa, Bartoka i Joliveta.

 • Koncert u Modernoj galeriji (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Koncert Mine Radić i Olivere Pantelić

  Veče muzike u Modernoj galeriji

  Uspešna saradnja dve institucije, Moderne galerije i valjevske muzičke škole, nastavlja se večeras koncert flautistkinje Mine Radić i pijanistkinje Olivere Pantelić od 20 časova u Modernoj galeriji.

 • Elena Medić (foto: Muzička škola Valjevo)
  U okviru obeležavanja školske slave

  Koncert Elene Medić u Valjevskoj Gimnaziji

  Jedna od najtalentovanijih flautistkinja valjevske muzičke škole Elena Medić održaće solistički koncert u svečanoj sali Valjevske Gimnazije. Elenin koncert, koji počinje u 18.30 časova, je deo programa obeležavanja školske slave Sv. Sava u Gimnaziji.

 • Collegium musicum (foto: Collegium musicum)
  U Muzičkoj školi

  Koncert hora “Collegium musicum”

  U samom finalu godine, MŠ "Živorad Grbić" organizuje koncert jednog od najprepoznatljivijih i najkvalitetnijih umetničkih ansambala Srbije. Večeras u 19.30 časova, u sali muzičke škole zazvučaće jedan od najboljih horova zemlje, ansambl "Collegium musicum".

 • Trio MiSS (foto: Đorđe Đoković)
  Rođendanska muzika za 147 godina

  MiSS u Valjevskoj gimnaziji

  U okviru obeležavanja 147 godina Valjevske gimnazije rođendansku muziku Valjevskoj gimnaziji, njenim učenicima, profesorima i prijateljima poklanja trio MiSS. Nakon oktobarskog koncerta u Modernoj Galeriji, u okviru projekta "Muzika na platnu", trio MiSS će svoj drugi koncert održati u svečanoj sali Valjevske gimnazije u 20 časova.

 • (foto: Photographer:GRLIC)
  Koncert kvarteta Intermeco u muzičkoj školi

  Četiri gudala za rock

  Kvartet Intermeco, jedan od najatraktivnijih muzičkih sastava na srpskoj sceni, održaće večeras u 19.00 časova koncert u valjevskoj muzičkoj školi. Mada klasičarke po obrazovanju, četiri umetnice svoj muzički izraz više od 15 godina grade kroz rock i underground zvuk.