Registracija Prijava preko FB

Tema: Koncerti

 • Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Umesto na Tešnjarskim, u nedelju 24. septembra

  Više nije iznenađenje, Aca Lukas u Valjevu

  Koncert Ace Lukasa, koji je trebalo da bude koncert iznenađenja za vreme "Tešnjarskih večeri", biće organizovan u nedelju, 24. septembra od 21 čas na platou Centra za kulturu, saopšteno je danas iz kabineta gradonačelnika.

 • Na probi na Mejinoj česmi (foto: Đorđe Đoković)
  Ambijentalna muzika uz trenutnu inspiraciju

  Uspela "proba" na Mejinoj česmi

  "Proba" je uspela. U svakom smislu. Koncert neobičnog naziva "Na probi", na Mejinoj česmi na Gradcu, bio je odličan i uspešan, a izbor mesta pun pogodak. Šestoro valjevskih umetnika, među njima "biseri rasuti po celom svetu", Marko Tomić vokal, Vladimir Puhalac klavir, Katarina Marković vilončelo, Bojana Vujić violina, Sara Vuletić vokal i Miodrag Pešić perkusije, pokazali su ne samo da su vrsni muzičari, nego i da imaju ideju, koju su uz volju i želju realizovali za samo nekoliko dana.

 • Koncert u reci (foto: Đorđe Đoković)
  Koncert valjevskih umetnika

  "Na probi" na Mejinoj česmi

  Koncert neobičnog naziva na neobičnom mestu, "Na probi" na Mejinoj česmi na Gradcu, prirediće danas od 17 časova sedmoro valjevskih umetnika, profesionalaca koje spaja talenat, umeće, drugarstvo… i želja da pokažu da kultura u Valjevu ne umire i da dobre ideje imaju svoj put.

 • Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Na platou Centra za kulturu

  Koncert ansambla iz Moskve

  Kulturno umetničko društvo ‘’Zlatna kapija’’ iz Moskve održaće koncert na platou ispred Centra za kulturu večeras od 21 čas. Moskovski ansambl neguje rusku narodnu tradiciju, uz poseban osvrt na kozačko nasleđe, ali i duhovnu muziku Rusije i Srbije. Uz pratnju harmonike, članovi KUD ‘’Zlatna kapija’’ pored ruskog, pevaju i na staroslovenskom i srpskom jeziku.

 • Tamara Jokić (foto: Đorđe Đoković)
  U holu Centra za kulturu

  Koncert Tamare Jokić "Svet u sobi"

  U holu Centru za kulturu večeras od 21 čas koncert Tamare Jokić "Svet u sobi". Tamara Jokić, nakon dolaska sa Berkli koledža, mešovitim repertoarom sa različitih prostora sveta, svojim glasom i uz podršku virtuoznog benda, predstavlja bogatu muziku Mediterana.

 • Koncert Željka Joksimovića (foto: Đorđe Đoković)
  U Centru za kulturu

  Dva sjajna koncerta "Dva sveta" Željka Joksimovića

  Ne pamti se da su u Valjevu, zbog velikog interesovanja, održana dva koncerta jedan za drugim. Ostaće zabeleženo da je to pošlo za rukom ili glasom Željku Joksimoviću, koji je posle 23 godine održao koncert u Centru za kulturu u rodnom Valjevu.

 • Muzikom neguj čoveka u sebi (foto: Muzička škola)
  Koncert Andrije Mirkovića i Anite Zdravković

  Muzika za novi život

  Brojnim programima muzička škola "Živorad Grbić" obeležiće 63 godine postojanja i uspešnog rada. Sve do narednog utorka biće organizovano nekoliko koncerata, a večerašnji je podrška akciji "Da se novi život rađa".

 • Koncert u Modernoj galeriji (foto: Đorđe Đoković)
  Koncerti u Modernoj galeriji

  Na jednom mestu dve umetnosti za uživanje

  Uspešnim nastupom maturanata valjevske Muzičke škole, sinoć je u Modernoj galeriji Valjevo započet ciklus koncerata pod nazivom "Muzikalna Galerija". Sala Moderne galerije, ispunjena do poslednjeg mesta, još jednom je dokazala da dobri programi i ideje imaju svoju publiku.

 • Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Večeras u Centru za kulturu

  "Uskršnji koncert" – koncert pobednika

  Tradicionalni "Uskršnji koncert" priređuje valjevska Muzička škola večeras u 19 časova u Centru za kulturu. Ove godine koncert je posvećen najuspešnijim učenicima, pobednicima republičkih takmičenja održanim u Beogradu, krajem marta i početkom aprila.

 • Jovana Kojić (foto: Nevena Skembarević)
  Večeras u Gimnaziji

  Koncert Jovane Kojić

  Maturantkinja valjevske muzičke škole Jovana Kojić, sopran, održaće svoj prvi solistički koncert u sali Valjevske Gimnazije večeras u 19.00 časova. Jovana je svakako jedan od najlepših glasova koji je odsek solo pevanja za petnaest godina svog postojanja iznedrio i jedna od najuspešnijih učenica iz klase prof. Bojana Veličkovića.