Registracija Prijava preko FB

Tema: Koncerti

 • Tamara Jokić (foto: Đorđe Đoković)
  U holu Centra za kulturu

  Koncert Tamare Jokić "Svet u sobi"

  U holu Centru za kulturu večeras od 21 čas koncert Tamare Jokić "Svet u sobi". Tamara Jokić, nakon dolaska sa Berkli koledža, mešovitim repertoarom sa različitih prostora sveta, svojim glasom i uz podršku virtuoznog benda, predstavlja bogatu muziku Mediterana.

 • Koncert Željka Joksimovića (foto: Đorđe Đoković)
  U Centru za kulturu

  Dva sjajna koncerta "Dva sveta" Željka Joksimovića

  Ne pamti se da su u Valjevu, zbog velikog interesovanja, održana dva koncerta jedan za drugim. Ostaće zabeleženo da je to pošlo za rukom ili glasom Željku Joksimoviću, koji je posle 23 godine održao koncert u Centru za kulturu u rodnom Valjevu.

 • Muzikom neguj čoveka u sebi (foto: Muzička škola)
  Koncert Andrije Mirkovića i Anite Zdravković

  Muzika za novi život

  Brojnim programima muzička škola "Živorad Grbić" obeležiće 63 godine postojanja i uspešnog rada. Sve do narednog utorka biće organizovano nekoliko koncerata, a večerašnji je podrška akciji "Da se novi život rađa".

 • Koncert u Modernoj galeriji (foto: Đorđe Đoković)
  Koncerti u Modernoj galeriji

  Na jednom mestu dve umetnosti za uživanje

  Uspešnim nastupom maturanata valjevske Muzičke škole, sinoć je u Modernoj galeriji Valjevo započet ciklus koncerata pod nazivom "Muzikalna Galerija". Sala Moderne galerije, ispunjena do poslednjeg mesta, još jednom je dokazala da dobri programi i ideje imaju svoju publiku.

 • Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Večeras u Centru za kulturu

  "Uskršnji koncert" – koncert pobednika

  Tradicionalni "Uskršnji koncert" priređuje valjevska Muzička škola večeras u 19 časova u Centru za kulturu. Ove godine koncert je posvećen najuspešnijim učenicima, pobednicima republičkih takmičenja održanim u Beogradu, krajem marta i početkom aprila.

 • Jovana Kojić (foto: Nevena Skembarević)
  Večeras u Gimnaziji

  Koncert Jovane Kojić

  Maturantkinja valjevske muzičke škole Jovana Kojić, sopran, održaće svoj prvi solistički koncert u sali Valjevske Gimnazije večeras u 19.00 časova. Jovana je svakako jedan od najlepših glasova koji je odsek solo pevanja za petnaest godina svog postojanja iznedrio i jedna od najuspešnijih učenica iz klase prof. Bojana Veličkovića.

 • Nikola Todorović i Teodora Rafailović (foto: Muzička škola)
  U utorak i četvrtak

  Koncerti srednjoškolaca muzičke škole

  Mladi pijanisti MŠ „Živorad Grbić“, Teodora Rafailović i Nikola Todorović održaće koncert muzike pisane za solo klavir. Na repertoaru će se naći dela Baha, Mocarta, Betovena, Šopena, Rahmanjinova i Skrjabina.

 • Uroš Spasojević (foto: Đorđe Đoković)
  Muzička priča talentovanog Valjevca

  "Uroš Spasojević Project" uživo u Valjevskoj gimnaziji

  Svoj prvi koncert Uroš Spasojević je održao u svečanoj sali Vljevske gimnazije, koja je bila premala za sve one koji su poželeli da uživo čuju "Uroš Spasojević Project", autorsku fusion contemporary jazz muziku.

 • Svi učesnici (foto: Đorđe Đoković)
  Omaž Mikiju Jevremoviću

  Veče ispunjeno muzikom i emocijama

  Veče je bilo zamišljeno kao omaž Mikiju Jevremoviću u okviru programa obeležavanja Dana grada. Ispostavilo se da je to bilo više od svečanosti u čast istaknutog stvaraoca, bilo je to veče ispunjeno muzikom Mikija Jevermovića, emocijama, sećanjima, ponekom suzom i opštim utiskom publike u prepunoj sali Centra za kulturu – veče koje će se pamtiti.

 • Anica Mićić
  U galeriji SANU

  Koncert flautistkinje Anice Mićić

  Flautistkinja Anica Mićić učenica šestog razreda valjevske muzičke škole održaće večeras u 18 časova solistički koncert u Galeriji Srpske Akademije nauka i umetnosti (SANU) u Beogradu.