Registracija Prijava preko FB

Tema: Koncerti

 • Koncert u Modernoj galeriji (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Koncert Mine Radić i Olivere Pantelić

  Veče muzike u Modernoj galeriji

  Uspešna saradnja dve institucije, Moderne galerije i valjevske muzičke škole, nastavlja se večeras koncert flautistkinje Mine Radić i pijanistkinje Olivere Pantelić od 20 časova u Modernoj galeriji.

 • Elena Medić (foto: Muzička škola Valjevo)
  U okviru obeležavanja školske slave

  Koncert Elene Medić u Valjevskoj Gimnaziji

  Jedna od najtalentovanijih flautistkinja valjevske muzičke škole Elena Medić održaće solistički koncert u svečanoj sali Valjevske Gimnazije. Elenin koncert, koji počinje u 18.30 časova, je deo programa obeležavanja školske slave Sv. Sava u Gimnaziji.

 • Collegium musicum (foto: Collegium musicum)
  U Muzičkoj školi

  Koncert hora “Collegium musicum”

  U samom finalu godine, MŠ "Živorad Grbić" organizuje koncert jednog od najprepoznatljivijih i najkvalitetnijih umetničkih ansambala Srbije. Večeras u 19.30 časova, u sali muzičke škole zazvučaće jedan od najboljih horova zemlje, ansambl "Collegium musicum".

 • Trio MiSS (foto: Đorđe Đoković)
  Rođendanska muzika za 147 godina

  MiSS u Valjevskoj gimnaziji

  U okviru obeležavanja 147 godina Valjevske gimnazije rođendansku muziku Valjevskoj gimnaziji, njenim učenicima, profesorima i prijateljima poklanja trio MiSS. Nakon oktobarskog koncerta u Modernoj Galeriji, u okviru projekta "Muzika na platnu", trio MiSS će svoj drugi koncert održati u svečanoj sali Valjevske gimnazije u 20 časova.

 • (foto: Photographer:GRLIC)
  Koncert kvarteta Intermeco u muzičkoj školi

  Četiri gudala za rock

  Kvartet Intermeco, jedan od najatraktivnijih muzičkih sastava na srpskoj sceni, održaće večeras u 19.00 časova koncert u valjevskoj muzičkoj školi. Mada klasičarke po obrazovanju, četiri umetnice svoj muzički izraz više od 15 godina grade kroz rock i underground zvuk.

 • Muzika zbližava (foto: Picasa)
  Koncert Valjevaca u Velenju

  "Muzika zbližava"

  Na koncertu "Muzika zbližava", koji je održan sredinom prošle nedelje u Velenju, umetničku muziku svog grada predstavile su MŠ "Živorad Grbić" i Glazbena šola "Fran Korun Koželjski". Saradnja između muzičkih škola dva grada, započeta prošlog decembra, nastavljena je gostovanjem učenika i profesora valjevske muzičke škole od 11. do 13. oktobra u Velenju.

 • Na probi na Mejinoj česmi (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon "Probe" na Mejinoj česmi

  "Poliranje zvuka" u Muzičkoj školi

  "Poliranje zvuka", naziv je večerašnjeg audio- vizuelnog performansa u kojem stare narodne melodije kroz ambijentalni i klasični aranžman dobijaju novi sjaj i savremeni oblik.

 • Valjevska gimnazija (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon tri decenije ponovo zajedno

  Jubilarni koncert u Valjevskoj gimnaziji

  Nekadašnji članovi Gradskog mešovitog hora "Abrašević" održaće večeras koncert u 19 časova u Valjevskoj gimnaziji. Ne samo što će prirediti jedinstveno muzičko veče, oni će na taj način obeležiti 30 godina od zlatnog doba kada su pobeđivali na mnogim takmičenjima u bivšoj Jugoslaviji i širom Evrope.

 • Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Umesto na Tešnjarskim, u nedelju 24. septembra

  Više nije iznenađenje, Aca Lukas u Valjevu

  Koncert Ace Lukasa, koji je trebalo da bude koncert iznenađenja za vreme "Tešnjarskih večeri", biće organizovan u nedelju, 24. septembra od 21 čas na platou Centra za kulturu, saopšteno je danas iz kabineta gradonačelnika.

 • Na probi na Mejinoj česmi (foto: Đorđe Đoković)
  Ambijentalna muzika uz trenutnu inspiraciju

  Uspela "proba" na Mejinoj česmi

  "Proba" je uspela. U svakom smislu. Koncert neobičnog naziva "Na probi", na Mejinoj česmi na Gradcu, bio je odličan i uspešan, a izbor mesta pun pogodak. Šestoro valjevskih umetnika, među njima "biseri rasuti po celom svetu", Marko Tomić vokal, Vladimir Puhalac klavir, Katarina Marković vilončelo, Bojana Vujić violina, Sara Vuletić vokal i Miodrag Pešić perkusije, pokazali su ne samo da su vrsni muzičari, nego i da imaju ideju, koju su uz volju i želju realizovali za samo nekoliko dana.