Registracija Prijava preko FB

Tema: Koncerti

 • Muzička škola (foto: Đorđe Đoković)
  U Muzičkoj školi

  Koncert flautistkinje Elene Medić

  Flautistkinja Elena Medić, jedna od najboljih učenica MŠ "Živorad Grbić", održaće svoj treći solistički koncert večeras u 18.30 časova u sali Muzičke škole. Ona će, uz klavirsku saradnju prof. Ane Pejović, izvesti dela Telemana, Hendla, Baha, Popa i drugih kompozitora. Pored Elene, valjevska publika će imati priliku da čuje i goste koncerta, flautistkinju Mašu Lazić i ansambl flauta "Flautissimo".

 • KUD Abrašević (foto: KUD Abrašević)
  Večeras u Centru za kulturu

  Veliki koncert "Abraševića"

  Ansambl narodnih igara Kulturno umetničkog društva „Abrašević“ priredjuje prvi ovogodišnji koncert na kome će se predstaviti sve igračke grupacije: od pionira i juniora, preko seniorskog do veteranskog sastava.

 • Gradski hor Abrašević (foto: Dragan Krunić)
  U Valjevskoj gimnaziji

  Decembarski koncert gradskog hora "Abrašević"

  Gradski mešoviti hor "Abrašević" održaće večeras tradicionalni decembarski koncert u Valjevskoj gimnaziji. Ovoga puta, u okviru celovečernjeg programa, biće izvedene kompozicije različitih autora, kao što su: Stevan St. Mokranjac, Konstantin Babić, Borivoja Simić, Vojislav Ilić, Tina Harington, Mozes Hogan, Eriks Ešenvalds…

 • Hor Adelina
  U Valjevskoj gimnaziji

  Koncert hora "Adelina"

  U čast prve godišnjice rada Devojačkog hora "Adelina", večeras od 19.30 časova u svečanoj sali Valjevske gimnazije, održaće koncert. Hor "Adelina" okuplja mlade ženske vokale osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta i za cilj ima negovanje i popularizovanje horskog pevanja u Valjevu

 • Muzička škola (foto: Đorđe Đoković)
  Počinje koncertna sezona u Muzičkoj školi

  Koncert dobrodošlice za muzikalni početak

  Ovogodišnja koncertna sezona "Vreme je za klasiku", počinje večeras u 19.30 časova u MŠ "Živorad Grbić" koncertom dobrodošlice, koji je deo programa Dečje nedelje. Prvi koncert muzička škola posvećuje svojim najmladjim đacima prvacima.

 • KUD Abrašević (foto: Đorđe Đoković)
  Narednih deset dana

  Abrašević na turneji u Španiji

  Nakon februarskog gostovanja u Kataru i prošlomesečnih nastupa u Bugarskoj, Ansambl narodnih igara KUD „Abrašević“ nastavlja svoju turneju po Španiju gde će boraviti do 18. avgusta. Valjevski igrači i muzičari, njih tridesetsedmoro, učestvovaće na poznatom Internacionalnom festivalu u Avilesu.

 • Gradski mešoviti hor Abrašević sa gostima (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  U Hramu Svetog Save u Beogradu

  Gradski hor na festivalu „Horovi među freskama“

  Gradski mešoviti hor „Abrašević“ učestvuje na tradicionalnom festivalu „Horovi među freskama“ koji se održava u Hramu Svetog Save u Beogradu. Ova manifestacija po 22. put okuplja najkvalitetnije ansamble duhovne muzike iz Srbije, ali i zemalja Regiona.

 • KUD Abrašević (foto: Đorđe Đoković)
  Folklorni ansambl „Abraševića“

  Prolećni koncert sa 180 izvođača

  Folklorni ansambl „Abraševića“ priređuje tradicionalni prolećni koncert na kome će se predstaviti sve igračke grupacije, od pionira i juniora, preko seniorskog do veteranskog ansambla.

 • Hor Abraševića (foto: Abrašević)
  U svečanoj sali Valjevske gimnazije

  Prolećni koncert hora “Abrašević”

  Gradski mešoviti hor „Abrašević“ održaće tradicionalni prolećni koncert u 20 časova u svečanoj sali Valjevske gimnazije. Ljubitelji horskog pevanja moćiće da uživaju u delima Petra Iljiča Čajkovskog, Tine Harrington, Stevana Mokranjca, Vojislava Bubiše Simića, Konstantina Babića, Vojislava Ilića. Dirigent je profesor Dragan Vasiljević. Gosti na ovom nastupu biće članovi hora Prve osnovne škole iz našeg grada.

 • Koncert Josipe Lisac (foto: Sreten Pantelić)
  Treće večeri Džez festa koncert Josipe Lisac

  “Muzika nadilazi sve”

  "Magla" za kraj, a zatim bis i dugotrajan aplauz, uz povike bravo, kao nagrada za vrhunsko muzičko veče koje je Josipa Lisac priredila publici u prepunoj sali valjevskog Centra za kulturu. Bio je to doživljaj za publiku koja je dva časa uživala u dobro poznatim melodijama, neke od njih u džez obradi, raskošnom glasu i vokalnom umeću Josipe Lisac, koja je glavna zvezda ovogodišnjeg Džez festa Vredan pažnje i pohvale bio je i njen prateći bend.