Registracija Prijava preko FB

Tema: Divčibare

 • Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Noćas na meti lopova

  Pljačka prodavnice i trafike na Divčibarama

  Noćas su opljačkani "Pepin" minimarket i trafika u centru Divčibara, potvrđeno je Kolubarskim.rs u Policijskoj upravi Valjevo. Maskirani pljačkaš ukrao je robu, pretežno cigarete, vrednu oko pola miliona dinara, procena je vlasnika.

 • Prvomajski uranak na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
  Na Divčibarama

  "Posni" prvomajski uranak

  Prvomajskog uranka na Divčibarama je bilo, ali za razliku od prethodnih godina, kada su livade bile pune izletnika i kampera, ove godine tek po neki.

 • Radovi na kanalizacionoj mreži (foto: Kolubarske.rs)
  Nakon nekoliko godina

  Divčibarski radovi

  Kao nijedne godine do sada Divčibarama se prolama zvuk mašina sa nekoliko gradilišta. Radi se rekonstrukcija kanalizacione mreže, izgradnja hotelsko-sportskog centra na lokaciji nekadašnjeg kampa "Breza", asfaltiran je trotoar, zamenjena je ulična rasveta...

 • Nekadašnji kapm Breza (foto: Kolubarske.rs)
  Najsigurnije je planirati već završeno

  Grad planira da "stavi u funkciju sportski teren" u kampu Breza?!

  Gradsko rukovodstvo planira da u naredne tri godine rekonstruiše kamp Breza "stavljanjem u funkciju sportskog terena sa ogradom, rasvetom i mini tribinama do konačnog definisanja i izbora namene ovog prostora". Takođe planira da izgradi već izgrađeno dečje igralište u centru Divčibara.

 • Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Na ski stazi Crni vrh

  Za praznike skijanje na Divčibarama

  Ski staza "Crni vrh" na Divčibarama, nakon nekoliko dana pauze, ponovo je otvorena. Juče je na ovoj stazi, kojom gazduje Divčibare Ski Resort, bilo oko stotinu skijaša koji, kako rekoše, uživaju u dobro pripremljenoj stazi.

 • Meteo stanica na Divčibarama postavljena u julu (foto: Kolubarske.rs)
  Meteo stanica na Divčibarama od sada, a postoji od jula

  Obmana ili zaboravnost kabineta gradonačelnika?

  Kabinet gradonačelnika je saopštio da se od sada na sajtu http://www.meteos.rs/ams/divcibare/ams.html mogu videti vremenski podaci na Divčibarama. A vremenski podaci su se mogli videti i do sada jer je još u julu postavljena meteo stanica.

 • Ski staza Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
  Na Divčibarama

  Skijanje od sutra na ski stazi "Crni vrh"

  Ski staza "Crni vrh", u okviru Divčibare Ski Resorta, počinje sa radom u nedelju, 21. januara. Po međunarodnoj kategorizaciji ima oznaku crvena i namenjena je veštijim skijašima. Radno vreme staze je svakog dana od 9 do 16 časova.

 • Rasim Ljajić sa predstavnicima grada na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
  Ministar započeo obilazak glavnih turističkih centara

  Ministar Ljajić: "Ova godina može da bude prelomna za Divčibare"

  "Ova godina može da bude prelomna za Divčibare, koje su četvrti planinski turistički centar u Srbiji", poručio je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, koji je danas posetio Divčibare.

 • Novogodišnji vatromet na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
  Na Divčibarama oko 5000 ljudi na dočeku

  Srećna Nova 2018. godina!

  Uz Osvajače, vatromet, trubače, nebo prepuno zvezda i hiljade lepih želja, gosti Divčibara dočekali su Novu 2018. godinu. Bilo je veselo i zabavno na sportskom terenu pored hotela Divčibare gde je bilo oko 5000 ljudi, pretežno mladih iz Valjeva, Beograda, Užica, Požege, Čačka, Novog Sada ali i iz Republike Srpske.

 • Zabavno-avanturistički park na Divčibarama (foto: Đorđe Đoković)
  Do kraja novembra biće završen projekat vredan 10 miliona dinara

  Završen park za decu na Divčibarama

  U okviru projekta, koji sa deset miliona dinara finansira Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, završen je zabavno-avanturistički park za decu na Divčibarama, dok će obeležavanje biciklističkih i pešačkih staza biti okončano do kraja novembra.