Registracija Prijava preko FB

Tema: Divčibare

 • Nekadašnji kapm Breza (foto: Kolubarske.rs)
  Najsigurnije je planirati već završeno

  Grad planira da "stavi u funkciju sportski teren" u kampu Breza?!

  Gradsko rukovodstvo planira da u naredne tri godine rekonstruiše kamp Breza "stavljanjem u funkciju sportskog terena sa ogradom, rasvetom i mini tribinama do konačnog definisanja i izbora namene ovog prostora". Takođe planira da izgradi već izgrađeno dečje igralište u centru Divčibara.

 • Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Na ski stazi Crni vrh

  Za praznike skijanje na Divčibarama

  Ski staza "Crni vrh" na Divčibarama, nakon nekoliko dana pauze, ponovo je otvorena. Juče je na ovoj stazi, kojom gazduje Divčibare Ski Resort, bilo oko stotinu skijaša koji, kako rekoše, uživaju u dobro pripremljenoj stazi.

 • Meteo stanica na Divčibarama postavljena u julu (foto: Kolubarske.rs)
  Meteo stanica na Divčibarama od sada, a postoji od jula

  Obmana ili zaboravnost kabineta gradonačelnika?

  Kabinet gradonačelnika je saopštio da se od sada na sajtu http://www.meteos.rs/ams/divcibare/ams.html mogu videti vremenski podaci na Divčibarama. A vremenski podaci su se mogli videti i do sada jer je još u julu postavljena meteo stanica.

 • Ski staza Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
  Na Divčibarama

  Skijanje od sutra na ski stazi "Crni vrh"

  Ski staza "Crni vrh", u okviru Divčibare Ski Resorta, počinje sa radom u nedelju, 21. januara. Po međunarodnoj kategorizaciji ima oznaku crvena i namenjena je veštijim skijašima. Radno vreme staze je svakog dana od 9 do 16 časova.

 • Rasim Ljajić sa predstavnicima grada na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
  Ministar započeo obilazak glavnih turističkih centara

  Ministar Ljajić: "Ova godina može da bude prelomna za Divčibare"

  "Ova godina može da bude prelomna za Divčibare, koje su četvrti planinski turistički centar u Srbiji", poručio je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, koji je danas posetio Divčibare.

 • Novogodišnji vatromet na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
  Na Divčibarama oko 5000 ljudi na dočeku

  Srećna Nova 2018. godina!

  Uz Osvajače, vatromet, trubače, nebo prepuno zvezda i hiljade lepih želja, gosti Divčibara dočekali su Novu 2018. godinu. Bilo je veselo i zabavno na sportskom terenu pored hotela Divčibare gde je bilo oko 5000 ljudi, pretežno mladih iz Valjeva, Beograda, Užica, Požege, Čačka, Novog Sada ali i iz Republike Srpske.

 • Zabavno-avanturistički park na Divčibarama (foto: Đorđe Đoković)
  Do kraja novembra biće završen projekat vredan 10 miliona dinara

  Završen park za decu na Divčibarama

  U okviru projekta, koji sa deset miliona dinara finansira Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, završen je zabavno-avanturistički park za decu na Divčibarama, dok će obeležavanje biciklističkih i pešačkih staza biti okončano do kraja novembra.

 • Mountain music festn (2016.) (foto: Đorđe Đoković)
  Uz slogan "Začini dan!"

  Mountain Music Fest na Divčibarama u subotu 19. avgusta

  Drugi po redu Mountain Music Fest (MMF) održaće se 19. avgusta na ski stazi Crni vrh na Divčibarama. Kako su saopštili organizatori, na ovom muzičkom festivalu nastupiće Zemlja Gruva, Marko Louis, Kralj Čačka, ZAA, Uroš Spasojević Project, SinKuba i Valternativa Radio.

 • Košarkaški teren u autokampu Breza (foto: Kolubarske.rs)
  Potpisan ugovor

  Teodosići kupili autokamp "Brezu"

  Beogradska firma SPORT AGENT d.o.o, čiji su vlasnici poznati košarkaški reprezentativac Miloš Teodosić i njegov brat Jovan Teodosić, kupila je autokamp "Brezu" na Divčibarama, koji se prostire na oko 2,2 hektara, i objekte u sklopu kampa, za 208.500 evra.

 • Košarkaški teren u autokampu Breza (foto: Kolubarske.rs)
  Gradsko veće usvojilo predlog odluke

  Autokamp "Brezu" kupuju Teodosići

  Autokamp "Brezu" na Divčibarama i objekte u sklopu kampa kupiće za 208.500 evra beogradska firma SPORT AGENT d.o.o. čiji su vlasnici poznati košarkaški reprezentativac Miloš Teodosić i njegov brat Jovan Teodosić. Ovu odluku doneli su članovi Gradskog veća na jučerašnjoj sednici zatvorenoj za javnost.