Registracija Prijava preko FB

Tema: Divčibare

 • Zabavno-avanturistički park na Divčibarama (foto: Đorđe Đoković)
  Do kraja novembra biće završen projekat vredan 10 miliona dinara

  Završen park za decu na Divčibarama

  U okviru projekta, koji sa deset miliona dinara finansira Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, završen je zabavno-avanturistički park za decu na Divčibarama, dok će obeležavanje biciklističkih i pešačkih staza biti okončano do kraja novembra.

 • Mountain music festn (2016.) (foto: Đorđe Đoković)
  Uz slogan "Začini dan!"

  Mountain Music Fest na Divčibarama u subotu 19. avgusta

  Drugi po redu Mountain Music Fest (MMF) održaće se 19. avgusta na ski stazi Crni vrh na Divčibarama. Kako su saopštili organizatori, na ovom muzičkom festivalu nastupiće Zemlja Gruva, Marko Louis, Kralj Čačka, ZAA, Uroš Spasojević Project, SinKuba i Valternativa Radio.

 • Košarkaški teren u autokampu Breza (foto: Kolubarske.rs)
  Potpisan ugovor

  Teodosići kupili autokamp "Brezu"

  Beogradska firma SPORT AGENT d.o.o, čiji su vlasnici poznati košarkaški reprezentativac Miloš Teodosić i njegov brat Jovan Teodosić, kupila je autokamp "Brezu" na Divčibarama, koji se prostire na oko 2,2 hektara, i objekte u sklopu kampa, za 208.500 evra.

 • Košarkaški teren u autokampu Breza (foto: Kolubarske.rs)
  Gradsko veće usvojilo predlog odluke

  Autokamp "Brezu" kupuju Teodosići

  Autokamp "Brezu" na Divčibarama i objekte u sklopu kampa kupiće za 208.500 evra beogradska firma SPORT AGENT d.o.o. čiji su vlasnici poznati košarkaški reprezentativac Miloš Teodosić i njegov brat Jovan Teodosić. Ovu odluku doneli su članovi Gradskog veća na jučerašnjoj sednici zatvorenoj za javnost.

 • 1. maj na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
  Zahvaljujući sunčanom 1.maju

  Na Divčibarama preko 4000 gostiju

  Na Divčibarama je, prema nekim procenama, danas bilo preko 4.000 posetilaca, pretežno Beograđana, Užičana, Novosađana, Pančevaca, Valjevaca... Većina je iskoristila lepo i sunčano vreme pa je, kako već tradicija nalaže za 1. maj, roštiljala na divčibarskim livadama, a bilo je i onih koji su se opredelili za šetnju brojnim stazama, panoramsku vožnju žičarom na ski stazi Crni vrh ili za neki sport.

 • Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Praznik na Divčibarama

  Prvi maj uz šatre, šetnju, panoramsku vožnju žičarom

  Prvomajskog uranka na Divčibarama je bilo, ali zbog hladnog vremena izostali su izletnici i kamperi na livadama, a umesto njih postavljene su šatre gde se, još od sinoć, "dobro zabavljalo, jelo, pilo i pevalo".

 • Autokamp Breza (foto: Kolubarske.rs)
  Odbornici prihvatili predlog rukovodstva Grada

  Na prodaju kamp "Breza" na Divčibarama

  Autokamp "Breza" na Divčibarama, koji se prostire na oko 2,2 hektara, kao i objekti u sklopu kampa, uskoro će biti ponuđeni na prodaju, odlučili su odbornici Skupštine grada, a na predlog gradskog rukovodstva.

 • Divčibare (foto: Đorđe Đoković)
  Ministarstvo finansira projekat za Divčibare

  Deset miliona dinara za zabavni park, pešačke i biciklističke staze

  Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija sa deset miliona dinara finansiraće projekat sa kojim je konkurisala Turistička organizacija Valjevo, koji se odnosi na unapređenje turističke infrastrukture na Divčibarama.

 • Vatrogasci na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
  U šest požara, tri objekta potpuno izgorela

  Požar na Divčibarama gašen protivpožarnim aparatima

  Požar na stambeno-poslovnom objektu, koji se dogodio na Divčibarama 8. januara, gašen je protivpožarnim aparatima dok nisu stigla dva vatrogasna vozila iz Valjeva i Mionice. Vatrogasno vozilo na Divčibarama "bilo je van stroja, jer je došlo do smrzavanja sistema za vazduh", navodi se u odgovoru Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

 • Benzinska stanica na Divčibarama (foto: Đorđe Đoković)
  JP „Putevi Srbije” traži naknadu za upotrebu puta

  Zatvorena benzinska stanica zbog državnog nameta

  Nakon dva meseca rada juče je zatvorena benzinska stanica na Divčibarama, zbog, kako nam je rečeno, nemogućnosti vlasnika da plati JP "Putevi Srbije" naknadu za "upotrebu državnog puta" u visini od oko 260.000 dinara godišnje, i to u situaciji kada dnevni promet na pumpi iznosi 39.000 dinara.