Registracija Prijava preko FB

Tema: Divčibare

 • Di fest Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Na Divčibarama u jednom danu tri projekta koje finansira Grad

  Treći "Di fest"...

  I pored najave izostao je koncert Tijane Dapčević na ovogodišnjem "Di festu" na Divčibarama. Nastupala su deca iz vrtića i devojčice Plesnog kluba Studio M. Ispred "velike scene" bilo je oko 200 posetilaca.

 • MMF (foto: Kolubarske.rs)
  Preko 3.300 posetilaca

  Još bolji MMF

  Preko 3.300 posetilaca bilo je na jednodnevnom muzičko-planinskom festivalu Mountain Music Fest (MMF), koji je u subotu održan na Divčibarama. Organizatori zadovoljni, gosti prezadovoljni! Možda će MMF trajati dva dana, organizatori razmišljaju o kampu...

 • Mountain music fest (2017.) (foto: Kolubarske.rs)
  MMF – muzika, rekreacija, zabava, druženje, uživanje

  "Razmrdaj čula" na Divčibarama

  Treći muzičko-planinski festival Mountain Music Fest (MMF), pod sloganom "Razmrdaj čula" biće održan ove subote (18.08.) na Divčibarama na ski stazi Crni vrh. Muzički program, avantura, zabava, igra, radionice, predavanja, druženje...

 • Mountain music fest (2017.) (foto: Kolubarske.rs)
  Na Divčibarama od 18. avgusta

  Sve je spremno za treći Mountain Music Fest (MMF)

  Mountain Music Fest (MMF) biće održan na Divčibarama 18. avgusta. "Kroz nesvakidašnji spoj muzike, avanture i prirode, ovaj dnevni, internacionalni festival nudi brojne umetničke i rekreativne sadržaje, daleko od gradske vrućine i gužve", poručuju organizatori uz poziv da budete deo MMF-a.

 • Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Trenutno 6000 turista

  Gosti Divčibara zadovoljni, ali im smeta đubre i korov

  Na Divčibarama trenutno boravi oko 6000 gostiju, koji su pretežno iz Vojvodine, Beograda i Valjeva. Većina ih je saglasna da je ove godine "mnogo bolje i mnogo lepše" nego ranije, ali im smeta to što ima đubreta i korova koji su "okupirali" Divčibare.

 • Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Skupštinska odluka

  Nazivi ulica na Divčibarama

  Nedavno je Skupština grada Valjeva donela Odluku o određivanju naziva za još deset ulica u ovom planinsko-turističkm mestu. Gođevačka ulica, Vladike Melentija Vujića, Dimitrija Pitovića, Beli narcis..., samo su neki od naziva.

 • Divčibare (ilustracija) (foto: Kolubarske,rs)
  Saobraćajna nesreća

  Policijsko zadržavanje vozaču sa Divčibara

  Vozač putničkog automobila koji je izazvao saobraćajnu nesreću na Divčibarama u kojoj je smrtno stradao devetogodišnji dečak zadržan je u valjevskoj policiji do 48 sati, a potom će biti piveden u Osnovno tužilaštvo u tom gradu.

 • Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Na kolonu mališana naletelo vozilo

  Nastradao dečak na Divčibarama

  Devetogodišnji dečak, učenik trećeg razreda OŠ "Miloš Crnjanski" iz Subotice, nastradao je danas na Divčibarama kada je na kolonu dece dok su prelazila Valjevsku ulicu naleteo automobil beogradskih registracija. U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći dve devojčice su zadobile lakše telesne povrede.

 • Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Noćas na meti lopova

  Pljačka prodavnice i trafike na Divčibarama

  Noćas su opljačkani "Pepin" minimarket i trafika u centru Divčibara, potvrđeno je Kolubarskim.rs u Policijskoj upravi Valjevo. Maskirani pljačkaš ukrao je robu, pretežno cigarete, vrednu oko pola miliona dinara, procena je vlasnika.

 • Prvomajski uranak na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
  Na Divčibarama

  "Posni" prvomajski uranak

  Prvomajskog uranka na Divčibarama je bilo, ali za razliku od prethodnih godina, kada su livade bile pune izletnika i kampera, ove godine tek po neki.