Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Radovi na vodovodnoj mreži (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Bez vode deo Hajduk Veljkove

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovode mreže, danas od 11.30 do 13.30 časova, bez vodosnabdevanja će biti potrošači u delu Ulice hajduk Veljkova, od Karađorđeve do Ulice Mirka Obradovića i Ulica MirkaObradovića, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Radovi u Dušanovoj ulici (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Bez vode Dušanova, Dimitrija Tucovića...

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovode mreže u Dušanovoj ulici, u utorak 15.11.2016. godine u periodu od 08.00 do 11.00 časova, bez vodosnabdevanja će biti potrošači u Dušanovoj ulici i Ulici Dimitrija Tucovića sa poprečnim ulicama, saopšteno je iz Gradskog vodovoda.

 • Radovi u Dušanovoj ulici (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Bez vode ulice Dušanova i Dimitrija Tucovića

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovode mreže u Dušanovoj ulici, u subotu 05.11.2016. godine u periodu od 08.00 do 13.00 časova, bez vodosnabdevanja će biti potrošači u Dušanovoj ulici i Ulici Dimitrija Tucovića sa poprečnim ulicama.

 • Kafići u Knez Miloševoj (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Otac ubijenog mladića otkazao konferenciju za novinare

  Vlatko Dragojlović, otac Damjana Dragojlovića mladića koji je ubijen prošlog vikenda u kafiću "Zipa", otkazao je konferenciju za novinare zakazanu za ponedeljak na kojoj je, kako je naveo, želeo da se obrati javnosti i saopšti činjenice povodom velike tragedije koja je zadesila njegovu porodicu.

 • Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
  Gradonačelnik poručuje

  Bezbednost u gradu stabilna; podrška rešavanju slučaja ugrožene bezbednosti Vučića

  Dan nakon ubistva jednog mladića i ranjavanja trojice u kafiću u centru Valjeva i dve nedelje nakon što je jedan mladić izboden nožem u kafiću u Tešnjaru, gardonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović je, neobazirujući se na tragične događaje, bezbednost u gradu ocenio kao stabilnu.

 • Dušanova ulica (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Dušanova

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovode mreže u Dušanovoj ulici, danas do 15.00 časova, bez vodosnabdevanja će biti potrošači u Dušanovoj ulici, od Ulice vladike Nikolaja i Ulica Dimitrija Tucovića sa poprečnim ulicama, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Radovi (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevo

  Bez vode deo Pantićeve ulice

  Zbog radova na popravci kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Dr. Pantića, danas do 14.00 časova bez vodosnavdevanja će biti potrošači u Ulici Dr Pantića, od Ulice pop Lukina do Ulice vojvode Mišića.

 • Radovi na vodovodnoj mreži u Dušanovoj (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Dušanova i Dimitrija Tucovića

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Dušanovoj ulici, u sredu, 19.10.2016. godine, u periodu od 9.00 do 14.00 časova, bez vodosnabdevanja će biti potrošači u Dušanovoj ulici i Ulici Dimitrija Tucovića sa poprečnim ulicama, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Radovi na vodovodnoj mreži u Dušanovoj (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Dušanova i Ulica Dimitrija Tucovića

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Dušanovoj, od Ulice vladike Nikolaja do Ulice Petra Molera, u četvrtak, 13.10.2016. godine, u periodu od 9.00 do 14.00 časova, bez vodosnabdevanja će biti svi potrošači u Dušanovoj ulici i Ulici Dimitrija Tucovića sa poprečnim ulicama, saopšteno je iz gradskog Vodovoda.

 • Radovi (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova na vodovodnoj mreži

  Dušanova zatvorena za saobraćaj

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Dušanovoj ulici, na potezu od Ulice vladike Nikolaja do Ulice Selimira Đorđevića, koji počinju sutra (četvrtak), ulica će parcijalno biti zatvarana za saobraćaj.