Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Radovi vodovod (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog rekonstrukcije mreže

  Bez vode Kosjerićka ulica

  Zbog rekonstrukcije vodovodne mreže u Ulici Kosjerićkoj, danas (sreda) od 8.00 do 13.00 časova bez vode će ostati svi potrošači u Ulici Kosjerićkoj, Banatskoj, Neretvanskoj i Ulici Save Vujanovića i to od „S“ krivine do kraja ulice,saopšteno je iz gradskog vodovoda.

 • Europrom (foto: Đorđe Đoković)
  U dane praznika

  Radno vreme Europroma

  Europrom maloprodajni objekti neće raditi u nedelju na Vaskrs, dok će ostale dane praznika raditi normalno, osim u ponedeljak kada će raditi skraćeno do 15 časova.

 • Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Bez vode Užički put sa poprečnim ulicama

  Zbog radova na crpnoj stanici "Janka Jankovića" u sredu 07. marta od 7 do 19 časova bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Ulici Užički put od Prve Brazde do kraja Užičkog puta sa poprečnim ulicama. Zahvaljujemo se građanima na strpljenju i razumevanju, navodi se u saopštenju iz Gradskog vodovoda.

 • Česma (foto: Đorđe Đoković)
  U nedelju zbog radova

  Bez vode veći broj potrošača

  Zbog radova na vodovodnoj mreži u Ulici vladike Nikolaja, radi se zamena sektorskih zatvarača, u nedelju 25. februara od 7 do 14 časova bez vode će ostati potrošači u Ulici vladike Nikolaja i to od ulice Milenka Pavlovića do Divaca, kao i sela Popučke, Dupljaj, Lukavac i Divci.

 • Štadlerovi vozovi (foto: Boško Đoković)
  Saopštenje

  Izmena saobraćaja zbog radova na delu barske pruge

  Zbog radova na delu barske pruge između Stepojevca i Vreoca do četvrtka, 22. februara, do 18.10 časova, biće izmenjen saobraćaj vozova, saopštio je "Srbija Voz" a.d.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Pop Lukina ulica

  Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži danas će do 14 časova bez vodosnabdevanja biti potrošači u Pop Lukinoj ulici i to od Karađorđeve do Ulice dr Pantića, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Poparski put

  Zbog radova na rekonstrukciji crpne stanice "Bair" danas će do 18 časova bez vodosnabdevanja ostati potrošači u Ulici Poparski put sa poprečnim ulicama, Ulica Marka Kraljevića sa poprečnim ulicama, potrošači koji se snabdevaju vodom sa hidrofora "Bobija" kao i potrošači u naselju Sedlari od kafane "Bora" do Jovanje.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Zbog radova bez vode deo Pantićeve ulice

  Zbog radova na izradi vodovodnog priključka u Ulici dr Pantića od broja 103 do broja 105, danas od 8 do 14 časova bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Pantićevoj ulici i to od Ulice vojvode Mišića do Hajduk Veljkove ulice sa poprečnim ulicama, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Povremeno bez vode

  Zbog radova na crpnoj stanici "Janko Janković", postoji mogućnost da će u toku dana dolaziti do kratkotrajnog prekida u vodosnabdevanju potrošača na Užičkom putu od Prve Brazde do kraja Užičkog puta sa poprečnim ulicama,saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.

 • Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
  Nezakonito skraćen rok za prijavu štete

  Grad uskraćuje pravo građanima

  Gradska uprava je uskratila pravo građanima da prijave štetu nastalu tokom oluje, ograničavajući ih na rok od samo tri dana, a po zakonu taj rok iznosi najmanje 15 dana, ukazuje Lokalni front Valjevo.