Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Oluja (ilistracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Do 15. decembra

  Prijava štete od olujnog nevremena

  Gradska vlast je pozvala sve građane koji su u olujnom nevremenu pretrpeli štetu da najkasnije do 15. decembra prijave štetu. "U noći između 10 i 11. decembra deo teritorije grada Valjeva je zahvatio jak i olujni vetar. Vetar je nosio crepove sa kuća, plastenike i druge predmete i izazvao značajnu materijalnu štetu u domaćinstvima.

 • Havarija u Pantićevoj ulici (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog pucanja cevi

  Bez vode Pantićeva ulica

  Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži od 08 do 14 časova bez vode će ostasti potrošači u Ulici doktora Pantića, od Ulice vojvode Mišića do Ulice Hajduk Veljkove sa svim poprečnim ulicama, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Asfaltiranje (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Zatvoren za saobraćaj deo puta u Leliću

  Zbog završnih radova na putu Valjevo-Mravinjci, do četvrtka će za saobraćaj biti zatvorena deonica od manastira u Leliću do pošte u tom selu. Radove na asfaltiranju 1,5 kilometara puta u Leliću finansira JP „Putevi Srbije“, a izvođač radova je Preduzeće za puteve.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Bez vode Ulica vladike Nikolaja i deo Petog puka

  Zbog radova na vodovodnoj mreži danas će bez vode do 13 časova ostati potrošači u Ulici vladike Nikolaja od Meterološke stanice do Divaca sa poprečnim ulicama.

 • Divčibare (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Bez vode Divčibare

  Potrošači na Divčibarima danas (četvrtak) će dva časa bi bez vode, od 10 časova do podne, zbog redovnog održavanja i ispiranja vodovodne mreže, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Radovi u Dušanovoj (foto: Đorđe Đoković)
  Saoopštenje Vodovoda

  Bez vode deo Dušanove

  Zbog radova na rekonstrukcikiji vodovodne mreze u delu Dušanove ulice, izmedju Pantićeve ulice i "duplih traka", bez vode će ostati potrošači u Dušanovoj ulici sa poprecnim i u Ulici Dimitrija Tucovića sa poprečnim u periodu od 8 do 14.časova, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Ulica Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog koncerta Ace Lukasa

  Ulica Vuka Karadžića biće zatvorena za saobraćaj

  Ulica Vuka Karadžića biće zatvorena za saobraćaj zbog večerašnjeg koncerta Ace Lukasa koji počinje u 21 čas na platou Centra za kulturu. Kako se navodi u saopštenju kabineta gradonačelnika, Ulica Vuka Karadžića biće zatvorena od 20.30 časova, pa do završetka koncerta, od raskrsnice kod Pošte, do benzinske pumpe u Tešnjaru.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Bez vode deo Dušanove i Dimitrija Tucovića

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u delu Dušanove ulice, između Pantićeve i Ulice vladike Nikolaja, u ponedeljak 18. septembra bez vode će ostati potrošači u Dušanovoj ulici sa poprecnim i u ulici Dimitrija Tucovića sa poprečnim u periodu od 8 do 15 časova, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Voz (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Izmena saobraćaja vozova na barskoj pruzi

  Zbog radova na barskoj pruzi do 14. novembra doći će do izmene saobraćaja međunarodnih i vozova iz unutrašnjeg saobraćaja, obaveštava preduzeće "Srbija Voz".

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Bez vode deo Radničke ulice

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici dr Pantića, u četrvtak 7. septembra bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Ulici Radničkoj od Ulice kneza Miloša do Ulice Tiće Milovanovića sa poprečnim ulicama u periodu od 08 do 14 časova.