Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Divčibare (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Bez vode Divčibare

  Potrošači na Divčibarima danas (četvrtak) će dva časa bi bez vode, od 10 časova do podne, zbog redovnog održavanja i ispiranja vodovodne mreže, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Radovi u Dušanovoj (foto: Đorđe Đoković)
  Saoopštenje Vodovoda

  Bez vode deo Dušanove

  Zbog radova na rekonstrukcikiji vodovodne mreze u delu Dušanove ulice, izmedju Pantićeve ulice i "duplih traka", bez vode će ostati potrošači u Dušanovoj ulici sa poprecnim i u Ulici Dimitrija Tucovića sa poprečnim u periodu od 8 do 14.časova, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Ulica Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog koncerta Ace Lukasa

  Ulica Vuka Karadžića biće zatvorena za saobraćaj

  Ulica Vuka Karadžića biće zatvorena za saobraćaj zbog večerašnjeg koncerta Ace Lukasa koji počinje u 21 čas na platou Centra za kulturu. Kako se navodi u saopštenju kabineta gradonačelnika, Ulica Vuka Karadžića biće zatvorena od 20.30 časova, pa do završetka koncerta, od raskrsnice kod Pošte, do benzinske pumpe u Tešnjaru.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Bez vode deo Dušanove i Dimitrija Tucovića

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u delu Dušanove ulice, između Pantićeve i Ulice vladike Nikolaja, u ponedeljak 18. septembra bez vode će ostati potrošači u Dušanovoj ulici sa poprecnim i u ulici Dimitrija Tucovića sa poprečnim u periodu od 8 do 15 časova, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Voz (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Izmena saobraćaja vozova na barskoj pruzi

  Zbog radova na barskoj pruzi do 14. novembra doći će do izmene saobraćaja međunarodnih i vozova iz unutrašnjeg saobraćaja, obaveštava preduzeće "Srbija Voz".

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Bez vode deo Radničke ulice

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici dr Pantića, u četrvtak 7. septembra bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Ulici Radničkoj od Ulice kneza Miloša do Ulice Tiće Milovanovića sa poprečnim ulicama u periodu od 08 do 14 časova.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Bez vode deo Radničke, Majora Ilića…

  Zbog radova na izgradnji vodovodne mreže u delu Radničke ulice, u ponedeljak, 28. avgusta u periodu od 8 do 15 časova, bez vode će ostati potrošači u Ulici majora Ilića, Radničkoj ulicii to od Ulice majora Ilića do Ulice kneza Miloša, zatim u delu Dušanove ulice od Karađorđeve ulice do mosta na reci Kolubari i u Karađorđevoj ulici od Radničke ulice do Ulice kneza Miloša, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode zbog radova u Radničkoj ulici

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Radničkoj ulici, bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Ulici Karađorđevoj od Dušanove do Radničke ulice, u Ulici kneza Miloša od Karađorđeve do Ulice vojvode Brane sa poprečnim ulicama u Radničkoj od Ulice kneza Miloša do Ulice Tiće Milovanovića sa poprečnim ulicama.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova u ponedeljak

  Bez vode ulice Majora Ilića, deo Radničke, Dušanove i Karađorđeve

  Zbog radova na izgradnji vodovodne mreže u delu Radničke ulice, u ponedeljak, 14. avgusta u periodu od 8 do 15 časova, bez vode će ostati potrošači u Ulici majora Ilića, Radničkoj ulici (od Ulice majora Ilića do Ulice kneza Miloša), u delu Dušanove ulice (od Karađorđeve ulice do mosta na reci Kolubari) i u Karađorđevoj ulici (od Radničke ulice do Ulice kneza Miloša), saopšteno je iz Vodovoda.

 • Česma na Trgu Živojina Mišića (foto: Đorđe Đoković)
  Grad i Vodovod uputili

  Apel za racionalnu potrošnju vode

  Grad Valjevo i JKP Vodovod uputili su apel građanima Valjeva da racionalno troše vodu, da ne zalivaju bašte, cveće i plastenike, uz upozorenje da će biti kažnjeni.