Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Ekipa Vodovoda na terenu (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Senjak

  Zbog radova na vodovodnoj mreži u naselju Senjak, danas će do 15.00 časovabez vodosnabdevanja biti potrošači u naselju Milorada Pavlovića i Senjaku, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
  U nedelju 26. marta i 9. aprila

  Bazen neće raditi dva dana

  Zatvoreni bazen u Petnici neće raditi u nedelju, 26. marta i u nedelju, 9. aprila, saopšteno je iz Ustanove za fizičku kulturu "Valis". Kako se navodi u saopštenju, razlog zatvaranja bazena su neophodni radovi na elektromreži, koje će obaviti ekipe valjevske Elektrodistribucije.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog zamene zatvarača

  Bez vode ulica Milivoja Radosavljevića

  Zbog zamene zatvarača u Resavskoj ulici, u periodu od 9.00 do 12.00 časova, bez vodosnabdevanja će biti potrošači u Ulici Milivoja Radosavljevića, od Ulice braće Pavićevića do Miše Reljića sa svim poprečnim ulicama,saopšteno je iz valjevskog Vodovoda.

 • Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Stav Vrhovnog kasacionog suda

  NSZ ispravno isplaćivala naknadu

  Nacionalna služba za zapošljavanje je zakonito i ispravno obračunavala i isplaćivala novčanu naknadu po osnovu nezaposlenosti, saopšteno je iz Nacinalne službe. U saopštenju se navodi da je Vrhovni kasacioni sud objavio pravno shvatanje Građanskog odeljenja ovog suda, zauzeto na sednici održanoj 23.01.2017. godine, po kome su novčane naknade za nezaposlene ispravno obračunate i isplaćene.

 • Sajam zapošljavanja (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  NSZ objavila konkurse

  Subvencije za zapošljavanje

  Nacionalna služba za zapošljavanje je objavila 11 javnih poziva i konkursa za realizaciju aktivnih mera zapošljavanja u 2017. godini, saopšteno je iz valjevske filijale. Iznos subvencija za samozapošljavanje koji se dodeljuje jednokratno je 180.000 dinara, a 200.000 dinara u slučaju samozapošljavanja viškova zaposlenih i

 • Kolubara 2 (foto: Đorđe Đoković)
  Do 15.00 časova

  Bez vode Kolubara 2

  Potrošači u Naselju oslobodioca Valjevo danas će do 15.00 časova biti bez vode. Kako se navodi u saopštenju iz Gradskog vodovoda zbog zamene zatvarača gnajvećegradsko naselje danas će biti bez vode.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog kvara

  Bez vode ulica Branka Miljkovića

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Branka Miljkovića danas do 15.00 časova bez vodosnavdevanja će biti potrošači u toj ulici. Takođe, u istom periodu moguće je otežano vodosnabdevanje, što znači da bio bio manji pritisak, na Petom puku, saopšteno je iz gradskog Vodovoda.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Bez vode deo Hajduk Veljkove

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovode mreže, danas od 11.30 do 13.30 časova, bez vodosnabdevanja će biti potrošači u delu Ulice hajduk Veljkova, od Karađorđeve do Ulice Mirka Obradovića i Ulica MirkaObradovića, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Radovi u Dušanovoj ulici (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Bez vode Dušanova, Dimitrija Tucovića...

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovode mreže u Dušanovoj ulici, u utorak 15.11.2016. godine u periodu od 08.00 do 11.00 časova, bez vodosnabdevanja će biti potrošači u Dušanovoj ulici i Ulici Dimitrija Tucovića sa poprečnim ulicama, saopšteno je iz Gradskog vodovoda.

 • Radovi u Dušanovoj ulici (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Bez vode ulice Dušanova i Dimitrija Tucovića

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovode mreže u Dušanovoj ulici, u subotu 05.11.2016. godine u periodu od 08.00 do 13.00 časova, bez vodosnabdevanja će biti potrošači u Dušanovoj ulici i Ulici Dimitrija Tucovića sa poprečnim ulicama.