Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog kvara

  Bez vode ulice u centru grada

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Vuka Karadžića, do 12 časova bez vode će biti potrošači u Ulici Vuka Karadžića od mosta kod Centra za kulturu do Karađorđeve ulice, kao i potrošači u Ulici Prote Mateje.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Povremeno Pantićeva zatvorena za saobraćaj

  Zbog rekonstrukcije vodovodne mreže u Pantićevoj ulici, i to u delu od Dušanove do Ulice pop Lukine, od utorka će povremeno biti zatvorena za saobraćaj Pantićeva ulica za vreme dok traju radovi, saopšteno je iz gradskog Vodovoda.

 • Pružni prelaz (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Upozorenje iz železnica stanice Valjevo

  Oprez na pružnim prelazima

  Zbog radova na kompletnoj rekonstrukciji donjeg kolosečnog stroja u železničkoj stanici Slovac, neće raditi zvučni i svetlosni signali, kao i polubranici, na dva pružna prelaza između stanica Slovac i Divci od danas do 16. juna, saopšteno je iz železničke stanice Valjevo.

 • Parking Dunav osigaranje (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje Parking službe

  Za praznike bez naplate parkiranja

  Za vreme Vaskršnjih praznika neće biti kontrole i naplate parkiranja u zoniranom delu grada, saopštila je Parking služba JKP Vidrak. Kako se navodi u saopštenju sva parkirališta bice slobodna od petka 14. aprila do ponedeljka 17. aprila. Kontrola i naplata parkiranja počinje u utorak 18. aprila 2017 godine.

 • Kvar na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog kvara

  Bez vode ulica Jakova Nenadovića...

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Bihaćkoj ulici, sutra od 6.00 do 14.30 časova, bez vode će biti potrošači od Ulice Jakova Nenadovića sa poprečnim ulicama do Matije Gupca, Šabačka ulica, Milivoja Radosavljević sa poprečnim ulicama do Miše Reljića, Prešernova i Koste Andrića sa poprečnim ulicama, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Radovi vodovod (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Povremeno zatvoren za saobraćaj Poparski put

  Zbog rekonstrukcije vodovodne mreže u Ulici poparski put, u delu od Plitvičke ulice do "Europroma", od ponedeljka, 3. aprila, dolaziće do povremene obustave saobraćaja za vreme dok traju radovu u pomenutom delu Poparskog puta, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Ekipa Vodovoda na terenu (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Senjak

  Zbog radova na vodovodnoj mreži u naselju Senjak, danas će do 15.00 časovabez vodosnabdevanja biti potrošači u naselju Milorada Pavlovića i Senjaku, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
  U nedelju 26. marta i 9. aprila

  Bazen neće raditi dva dana

  Zatvoreni bazen u Petnici neće raditi u nedelju, 26. marta i u nedelju, 9. aprila, saopšteno je iz Ustanove za fizičku kulturu "Valis". Kako se navodi u saopštenju, razlog zatvaranja bazena su neophodni radovi na elektromreži, koje će obaviti ekipe valjevske Elektrodistribucije.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog zamene zatvarača

  Bez vode ulica Milivoja Radosavljevića

  Zbog zamene zatvarača u Resavskoj ulici, u periodu od 9.00 do 12.00 časova, bez vodosnabdevanja će biti potrošači u Ulici Milivoja Radosavljevića, od Ulice braće Pavićevića do Miše Reljića sa svim poprečnim ulicama,saopšteno je iz valjevskog Vodovoda.

 • Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Stav Vrhovnog kasacionog suda

  NSZ ispravno isplaćivala naknadu

  Nacionalna služba za zapošljavanje je zakonito i ispravno obračunavala i isplaćivala novčanu naknadu po osnovu nezaposlenosti, saopšteno je iz Nacinalne službe. U saopštenju se navodi da je Vrhovni kasacioni sud objavio pravno shvatanje Građanskog odeljenja ovog suda, zauzeto na sednici održanoj 23.01.2017. godine, po kome su novčane naknade za nezaposlene ispravno obračunate i isplaćene.