Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Radovi na vodovodnoj mreži (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Bez vode Pantićeva, Rajkovačka, deo Petnice i Beloševca

  Zbog radova na vodovodnoj mreži i na crpnoj stanici danas bez vode do 14 časova su potrošači u delu Ulice doktora Pantića, Rajkovačkoj, Petnici i Beloševcu, saopšteno je iz JKP Vodovod.

 • Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje predsednika Udruženja boraca rata

  Namešten konkurs i sporan sastav komisije?

  Predsednik Udruženja boraca rata od 1990. godine Ljubomir Bradić je u saopštenju za javnost izneo ozbiljne opružbe na račun gradonačelnika Valjeva Slobodana Gvozdenovića.

 • Radovi vodovod (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Bez vode od Meteorološke stanice do Divaca

  Zbog radova na vodovodnoj mreži danas će bez vodosnabdevanja ostati potrošači od Meteorološke stanice do Divaca sa poprečnim ulicama u periodu od 8 do 13 časova, saopšteno je iz gradskog Vodovoda.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Beloševac, Mrčić, Paune i Klinci

  Zbog radova na vodovodnoj mreži u Beloševcu danas će bez vodosnabdevanja biti potrošači u selima Beloševac, Mrčić, Paune i Klinci u periodu od 8 do 13 časova, saopšteno je iz gradskog Vodovoda.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje vodovoda

  Bez vode Novo naselje, Iverak, Gorić

  Zbog rekonstrukcije vodovodne mreže u Ulici 25 maj i zamene zatvarača na teritoriji Mesne zajednice Novo naselje, bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u mesnim zajednicama Novo naselje, Iverak i Gorić, kao i sela Popučke, Divci i Dupljaj. Bez bode će biti do 15 časova.

 • Radovi vodovod (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje Vodovoda

  Prekidi u vodosnebdevanju

  Danas će bez vode biti potrošači u Petnici, Klincima i deo Beloševca, kao i potrošači u gradu, i to u ulicma Braće Nedić i Milića Kedića sa poprečnim ulicama, najavljeno je iz JKP Vodovod.

 • Česma (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje vodovoda

  Restrikcija vode u nekim selima

  Zbog smanjenog dotoka vode sa izvorišta na području seoskog vodovoda "Kukalj" uvedene su restrikcije za potrošače na seoskom području. Gradski vodovod je saopštio raspored kojim danima pojedini potrošači će ostati bez vode.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje Vodovoda

  Bez vode ulice Jakova Nenadovića i Dročinska

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Jakova Nenadovića u petak, 21. septembra od 8 do 15 časova bez vode će ostati potršači u Ulici Jakova Nenadović od Šabačke ulice do kraja, kao i Ulica Dročinska do Šabačkog puta, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Saopštenje za javnost (foto: www.cepris.org)
  Saopštenje CEPRISA povodom izjave gradonačelnika Valjeva

  Omalovažavanje i zastrašivanje sudija

  Centar za pravosudna istraživanja smatra da nedavne izjave gradonačelnika Valjeva Slobodana Gvozdenovića pokazuju zabrinjavajuće nepoznavanje osnova ustavnog sistema i važećih propisa, i predstavljaju neodgovorno i nedopustivo iznošenje uopštenih ili proizvoljnih ocena s ciljem da se obezvrede proklamovani autoritet i autonomija sudske vlasti, a sudije liše svojih prava i dodatno zastraše”, navodi se u saopštenju.

 • UNS (foto: UNS)
  Saopštenje

  UNS traži kaznu za pretnje i uvrede novinaru Slobodanu Ćiriću

  Udruženje novinara Srbije (UNS) osuđuje pretnje i uvrede novinaru lista "Napred" i dopisniku "Politike" iz Valjeva Slobodanu Ćiriću i traži od nadležnih da kazne počinoca.