Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode zbog radova u Radničkoj ulici

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Radničkoj ulici, bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Ulici Karađorđevoj od Dušanove do Radničke ulice, u Ulici kneza Miloša od Karađorđeve do Ulice vojvode Brane sa poprečnim ulicama u Radničkoj od Ulice kneza Miloša do Ulice Tiće Milovanovića sa poprečnim ulicama.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova u ponedeljak

  Bez vode ulice Majora Ilića, deo Radničke, Dušanove i Karađorđeve

  Zbog radova na izgradnji vodovodne mreže u delu Radničke ulice, u ponedeljak, 14. avgusta u periodu od 8 do 15 časova, bez vode će ostati potrošači u Ulici majora Ilića, Radničkoj ulici (od Ulice majora Ilića do Ulice kneza Miloša), u delu Dušanove ulice (od Karađorđeve ulice do mosta na reci Kolubari) i u Karađorđevoj ulici (od Radničke ulice do Ulice kneza Miloša), saopšteno je iz Vodovoda.

 • Česma na Trgu Živojina Mišića (foto: Đorđe Đoković)
  Grad i Vodovod uputili

  Apel za racionalnu potrošnju vode

  Grad Valjevo i JKP Vodovod uputili su apel građanima Valjeva da racionalno troše vodu, da ne zalivaju bašte, cveće i plastenike, uz upozorenje da će biti kažnjeni.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova u Pantićevoj

  Nekoliko ulica u centru bez vode

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Dr Pantića bez vode će ostati danas do 15 časova potrošači u Pantićevoj od Ulice vojvode Mišića do Hajduk Veljkove i potrošači u Hajduk Veljkovoj do Ulice vladike Nikolaja, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Dolazak vatrogasaca (foto: Đorđe Đoković)
  Apel Odeljenja za vanredne situacije

  Građani da ne lože vatru na otvorenom prostoru

  Odeljenje za vanredne situacije u Valjevu apelovalo je na građane da, s obzirom na najavljene visoke temperature, ne spaljuju travu, nisko rastinje i smeće na otvorenom prostoru, kao i da ne lože vatru na otvorenom prostoru. U saopštenju se podseća da je Zakonom o zaštiti od požara zabranjeno spaljivanje ostataka strnih useva, spaljivanje smeća na otvorenom prostoru i spaljivanje biljnih ostataka, kao i loženje vatre na rastojanju bližem od 200 metara od ivice šume.

 • Radovi (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog rekonstrukcije puta

  Zatvorena deonica Valjevo-Beloševac

  Danas su počeli radovi na rekonstrukciji lokalnog puta Valjevo-Beloševac u dužini od tri kilometra od raskrsnice na obilaznom putu do fabrike VaLy. Zbog radova, do kraja jula ta deonica biće zatvorena za putnički i teretni saobraćaj, osim za vozila gradskog i prigradskog prevoza.

 • Radovi u Pantićevoj (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode potrošači u delu Pantićeve ulice

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Pantićevoj ulici, u sredu 28. juna, bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Ulici Dr Pantića i to od Pop Lukine do Ulice Vojvode Mišića u periodu od 7.30 do 15 časova, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Radovi na vodovodnoj mreži u Pantićevoj ulici (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Bez vode deo Dušanove i Đerdapske ulice

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Dr Pantića, bez vodosnabdevanja će u ponedeljak od 8 do 13 časova ostati potrošači u Dušanovoj od Karađorđeve do Ulice Dimitrija Tucovića sa poprečnim ulicama, kao i potrošači u Đerdapskoj sa poprečnim ulicama, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova u utorak

  Bez vode ulice Dimitrija Tucovića i Đerdapska

  Zbog radova na vodovodnoj mreži u Ulici Dimitrija Tucovića i u Đerdapskoj ulici u utorak 6. juna od 9 do 17 časova bez vode će ostati potrošači u Ulici Dimitrija Tucovića, i to od Gočke ulice do Rađevog sela, kao i potrošači u Đerdapskoj sa poprečnim ulicama, saopšteno je iz Vodovoda. Dodaje se da u slučaju padavina neće biti isključenja.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Rekonstrukcija mreže

  Bez vode Đerdapska i Dimitrija Tucovića

  Zbog radova na vodovodnoj mreži u Ulici Dimitrija Tucovića i Ulici Đerdapskoj, u petak, 02.06.2017. godine, u periodu od 9 do 17 časova, bez vode će ostati potrošači u Ulici Dimitrija Tucovića, i to od Ulice Gočke do Rađevog sela, kao i potrošači u Ulici Đerdapskoj sa poprečnim ulicama.