Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenje

 • Štadlerovi vozovi (foto: Boško Đoković)
  Saopštenje

  Izmena saobraćaja zbog radova na delu barske pruge

  Zbog radova na delu barske pruge između Stepojevca i Vreoca do četvrtka, 22. februara, do 18.10 časova, biće izmenjen saobraćaj vozova, saopštio je "Srbija Voz" a.d.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Pop Lukina ulica

  Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži danas će do 14 časova bez vodosnabdevanja biti potrošači u Pop Lukinoj ulici i to od Karađorđeve do Ulice dr Pantića, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Bez vode Poparski put

  Zbog radova na rekonstrukciji crpne stanice "Bair" danas će do 18 časova bez vodosnabdevanja ostati potrošači u Ulici Poparski put sa poprečnim ulicama, Ulica Marka Kraljevića sa poprečnim ulicama, potrošači koji se snabdevaju vodom sa hidrofora "Bobija" kao i potrošači u naselju Sedlari od kafane "Bora" do Jovanje.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Zbog radova bez vode deo Pantićeve ulice

  Zbog radova na izradi vodovodnog priključka u Ulici dr Pantića od broja 103 do broja 105, danas od 8 do 14 časova bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Pantićevoj ulici i to od Ulice vojvode Mišića do Hajduk Veljkove ulice sa poprečnim ulicama, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Povremeno bez vode

  Zbog radova na crpnoj stanici "Janko Janković", postoji mogućnost da će u toku dana dolaziti do kratkotrajnog prekida u vodosnabdevanju potrošača na Užičkom putu od Prve Brazde do kraja Užičkog puta sa poprečnim ulicama,saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.

 • Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
  Nezakonito skraćen rok za prijavu štete

  Grad uskraćuje pravo građanima

  Gradska uprava je uskratila pravo građanima da prijave štetu nastalu tokom oluje, ograničavajući ih na rok od samo tri dana, a po zakonu taj rok iznosi najmanje 15 dana, ukazuje Lokalni front Valjevo.

 • Oluja (ilistracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Do 15. decembra

  Prijava štete od olujnog nevremena

  Gradska vlast je pozvala sve građane koji su u olujnom nevremenu pretrpeli štetu da najkasnije do 15. decembra prijave štetu. "U noći između 10 i 11. decembra deo teritorije grada Valjeva je zahvatio jak i olujni vetar. Vetar je nosio crepove sa kuća, plastenike i druge predmete i izazvao značajnu materijalnu štetu u domaćinstvima.

 • Havarija u Pantićevoj ulici (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog pucanja cevi

  Bez vode Pantićeva ulica

  Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži od 08 do 14 časova bez vode će ostasti potrošači u Ulici doktora Pantića, od Ulice vojvode Mišića do Ulice Hajduk Veljkove sa svim poprečnim ulicama, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Asfaltiranje (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Zatvoren za saobraćaj deo puta u Leliću

  Zbog završnih radova na putu Valjevo-Mravinjci, do četvrtka će za saobraćaj biti zatvorena deonica od manastira u Leliću do pošte u tom selu. Radove na asfaltiranju 1,5 kilometara puta u Leliću finansira JP „Putevi Srbije“, a izvođač radova je Preduzeće za puteve.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova

  Bez vode Ulica vladike Nikolaja i deo Petog puka

  Zbog radova na vodovodnoj mreži danas će bez vode do 13 časova ostati potrošači u Ulici vladike Nikolaja od Meterološke stanice do Divaca sa poprečnim ulicama.