Registracija Prijava preko FB

Tema: SRC Petnica

 • Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
  U SRC Petnica

  Počelo kupanje u "zimskom bazenu"

  Zatvoreni bazen u SRC "Petnica" otvoren je za građane, cena dnevne ulaznice je 250, dok mesečna karta košta 2.500 dinara. U UFK Valis, koja gazduje bazenima u Petnici, kažu da cene nisu menjane u odnosu na prethodnu godinu.

 • SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
  Uspešna letnja sezona u Petnici

  Sezona kupanja se završava 15. septembra

  Sezona kupanja u SRC Petnica traje do 15. septembra, s tim što je radno vreme skraćeno pa su kapije bazena otvorene od 10 do 18 časova. Po završetku letnje sezone slede pripreme za zimsku sezonu i podizanje balona, najavljeno je iz UFK "Valis", koja gazduje petničkim bazenima.

 • SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
  Na petničkim bazenima

  Još jedno noćno kupanje

  U SRC Petnica i večeras od 21 čas do ponoći biće organizovano noćno kupanje po ceni od 200 dinara, saopšteno je iz UFK "Valis", koja gazduje petničkim bazenima.

 • Noćno kupanje u Petnici (foto: Kolubarske.rs)
  Večeras (četvrtak)

  Noćno kupanje na petničkim bazenima

  U SRC Petnica večeras od 21 čas do ponoći biće organizovano noćno kupanje, saopšteno je iz UFK "Valis", koja gazduje petničkim bazenima. Kako je rečeno noćno kupanje je organizovano s obzirom na to da je temperatura vazduha i u večernjim satima preko 27 stepenii.

 • Noćno kupanje u Petnici (foto: Kolubarske.rs)
  Iz "Valisa" najavljuju

  Večeras i u nedelju noćno kupanje u Petnici

  U SRC Petnica, po drugi put u ovogodišnjoj letnjoj sezoni, biće organizovano noćno kupanje. Kako je najavljeno iz UFK "Valis", koja gazduje petničkim bazenima, kapije SRC Petnica biće otvorene večeras 2. avgusta od 21 čas do ponoći. Noćno kupanje ponovo će biti organizovano u nedelju 6. avgusta.

 • Noćno kupanje u Petnici (foto: Kolubarske.rs)
  Od večeras

  Noćno kupanje u Petnici

  Prvi put u ovogodišnjoj letnjoj sezoni večeras od 21 čas do ponoći biće organizovano noćno kupanje u SRC Petnica. Direktor Ustanove za fizičku kulturu "Valis" koja gazduje petničkim bazenima, Aleksandar Mijailović kaže da je i ove godine odlučeno, kao i prethodnih, da zbog visokih dnevnih temperatura, ali i interesovanja posebno mladih, organizuju i noćno kupanje. On dodaje da je u dane vikenda za noćno kupanje manje interesovanje, otuda će samo radnim danima kapije bazena biti otvorene i noću.

 • SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
  Spas od vrućine

  U Petnici 5.500 kupača, uskoro i noćno kupanje

  Spas od vrućine na bazenima SRC Petnica potražilo je u protekla tri dana preko 5.500 kupača i to ne samo iz Valjeva i okolnih opština, nego i iz rugih gradova Srbije. "Juče je prodato 2.600 karata, u petak 1.400, dok je u subotu na bazenima u Petnici bilo 1.500 posetilaca. Pored Valjevaca i žitelja susednih opština, bilo ih je iz Beograda, Obrenovca, Užica, Šapca, čak je bila i jedna grupa iz Kosovske Mitrovice", kaže Aleksandar Mijailović direktor UFK "Valis" koja gazduje bazenima u Petnici.

 • Petnički bazeni u nedelju (foto: SRC Petnica)
  U SRC Petnica

  Za vikend 3.300 posetilaca

  Na početku ovogodišnje letnje sezone u SRC Petnica, prva dana, bilo je 3.300 posetilaca. Kako je Kolubarskim.rs rečeno u "Valisu", ustanovi koja gazduje petničkim bazenima, prvog dana u subotu bilo je 300 kupača, pretpostavljaju da je bio manji broj zbog lošeg vremena, dok je u nedelju bilo 3000 posetilaca koji su uživali u lepom i sunčanom danu, kao i u prelepomo ambijentu SRC Petnica.

 • Bazen u Petnici (foto: A.M.B.)
  Počinje sezona u SRC Petnica

  Od sutra do 9. juna besplatno kupanje

  Letnja sezona u sportsko rekreativnom centru Petnica počinje sutra (subota) i to tako što će kupanje za sve posetioce biti besplatno, i ne samo prvog dana sezone nego do 9. juna. Direktor "Valisa", ustanove koja gazduje petničkim bazenima, Aleksandar Mijailović kaže da je odluku o sedam dana besplatnog kupanja donelo rukovodstvo, što je već postala tradicija na početku letnje sezone, jer je i prethodnih godina bi

 • SRC Petnica (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Počele pripreme za letnju sezonu

  Ovog leta skuplje kupanje u Petnici?

  U Sportsko rekreativnom centru Petnica završena je zimska sezona, spušten je balon nad olimpijskim bazenom i već su počele pripreme za letnju sezonu koja će startovati 1. juna, najavljeno je iz UFK "Valis". Upravni odbor predlaže nove, više cene za ovu sezonu.