Registracija Prijava preko FB

Tema: SRC Petnica

 • Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
  Za vreme raspusta u zatvorenom bazenu

  Besplatno za decu, đake i studente

  Bazen pod balonom u SRC Petnica za vreme zimskog raspusta moći će besplatno da koriste deca, osnovci, srednjoškolci i student do 30 godina starosti iz Valjeva, kao i iz drugih opština Kolubarskog okruga, odlučio je Upravni odbor UFK "Valis", koja gazduje petničkim bazenima.

 • Balon u Petnici (foto: Kolubarske.rs)
  Nakon šestodnevnih radova u SRC

  Ponovo otvoren "balon" u Petnci

  Zimski bazen u SRC Petnica ponovo radi, s obzirom na to da su završeni radovi na remontu pumpe i zameni cevi, od bušotine do bazena, koje su stare 33 godine ili koliko i petnički bazeni.

 • Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog zamene cevi za vodu

  Zimski bazen zatvoren do 2. januara

  Zimski bazen u Petnici neće raditi do 2. januara zbog remonta pumpe i zamene dubinskih cevi za vodu koje su stare koliko i petnički bazeni ili 33 godine.

 • Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
  U SRC Petnica

  Otvorena sezona kupanja "pod balonom"

  Sezona zimskog kupanja u SRC Petnica počela je juče i trajaće do sredine maja, kada se spušta balon i počinju pripreme za letnju sezonu. Ovogodišnja dnevna ulaznica za kupanje "pod balonom” košta, kao i prošle godine, 250 dinara, dok mesečna karta iznosi 2.500 dinara. Cena je ista i za odrasle i za decu.

 • SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
  Nagoveštaj dobre sezone

  Na petničkim bazenima za vikend 5.500 kupača

  Na bazenima SRC Petnica ovog viknda prodato je 5.500 ulaznica, a rekordna poseta od početka sezone bila je juče, kada je prodato 2.900 ulaznica. Direktor UFK Valis, koja gazduje petničkim bazenima, Aleksandar Mijailović kaže da je sezona dobro počela, što pokazuje i broj prodatih karata.

 • Punjenje bazena (foto: Đorđe Đoković)
  Na petničkim bazenima

  Počela sezona kupanja

  Danas je, uprkos oblacima i temperaturi od 23 stepena koliko je bilo u 11.00 časova, počela letnja sezona kupanja na bazenima u Sportsko rekreativnom centra Petnica. Ovog prepodneva na petničkim bazenima bilo je dvadesetak kupača, koji su otvorili novu sezonu.

 • Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
  U SRC Petnica

  Spušta se zimski balon, kreće letnja sezona

  Zimski balon nad olimpijskim bazenom u SRC Petnica biće spušten sutra u ranim jutarnjim časovima ukoliko dozvole vremenski uslovi, ne bude kiše i vetra, najavio je direktor UFK „Valis“ Aleksandar Mijailović. Zimski balon se ne koristi od 1. maja kada je i zvanično završena zimska sezona, koja je otvorena početkom decenbra prošle godine. Pored vaterpolista i plivača zimski balon u SRC Petnica su koristili građani i organizovano učenici ovdašnjih škola.

 • Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
  Za mlade Kolubarskog okruga

  U „zimskom“ bazenu besplatno kupanje

  U „zimskom“ bazenu SRC Petnica od danas je besplatno kupanje za decu, osnovce, srednjoškolce i studente. Upravni odbor UFK „Valis“ doneo je odluku da mladima iz Valjeva, ali i iz svih opština Kolubarskog okruga, omogući besplatno kupanje u „balonu“ do 1. maja.

 • (foto: Valis)
  Uslovi idealni, kupača malo

  Za mesec dana u zimskom bazenu 350 kupača

  Za mesec dana, od kada je zimski bazen u SRC Petnica otvoren i za građane, „pod balonom“ je bilo 350 kupača. Direktor UFK „Valis“ Aleksandar Mijailović kaže da je to očekivani broj i da nisu iznenađeni tako malom posetom.

 • Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
  Zimska sezona kupanja

  Od danas balon u Petnici i za građane

  Nakon dve nedelje od podizanja balona nad olimpijskim bazenom u SRC Petnica od danas će i građani moći da ga koriste, potvrđeno nam je u UFK „Valis”, koja gazduje SRC Petnica. „Zimski” bazen će građanima biti na raspolaganju radnim danom od 15.00 do 19.00 časova, a vikendom od 12.00 do 18.00 časova, a cena ulaznice je 250 dinara.