Registracija Prijava preko FB

Tema: SRC Petnica

 • Petnički bazeni u nedelju (foto: SRC Petnica)
  U SRC Petnica

  Za vikend 3.300 posetilaca

  Na početku ovogodišnje letnje sezone u SRC Petnica, prva dana, bilo je 3.300 posetilaca. Kako je Kolubarskim.rs rečeno u "Valisu", ustanovi koja gazduje petničkim bazenima, prvog dana u subotu bilo je 300 kupača, pretpostavljaju da je bio manji broj zbog lošeg vremena, dok je u nedelju bilo 3000 posetilaca koji su uživali u lepom i sunčanom danu, kao i u prelepomo ambijentu SRC Petnica.

 • Bazen u Petnici (foto: A.M.B.)
  Počinje sezona u SRC Petnica

  Od sutra do 9. juna besplatno kupanje

  Letnja sezona u sportsko rekreativnom centru Petnica počinje sutra (subota) i to tako što će kupanje za sve posetioce biti besplatno, i ne samo prvog dana sezone nego do 9. juna. Direktor "Valisa", ustanove koja gazduje petničkim bazenima, Aleksandar Mijailović kaže da je odluku o sedam dana besplatnog kupanja donelo rukovodstvo, što je već postala tradicija na početku letnje sezone, jer je i prethodnih godina bi

 • SRC Petnica (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Počele pripreme za letnju sezonu

  Ovog leta skuplje kupanje u Petnici?

  U Sportsko rekreativnom centru Petnica završena je zimska sezona, spušten je balon nad olimpijskim bazenom i već su počele pripreme za letnju sezonu koja će startovati 1. juna, najavljeno je iz UFK "Valis". Upravni odbor predlaže nove, više cene za ovu sezonu.

 • Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
  Za vreme raspusta u zatvorenom bazenu

  Besplatno za decu, đake i studente

  Bazen pod balonom u SRC Petnica za vreme zimskog raspusta moći će besplatno da koriste deca, osnovci, srednjoškolci i student do 30 godina starosti iz Valjeva, kao i iz drugih opština Kolubarskog okruga, odlučio je Upravni odbor UFK "Valis", koja gazduje petničkim bazenima.

 • Balon u Petnici (foto: Kolubarske.rs)
  Nakon šestodnevnih radova u SRC

  Ponovo otvoren "balon" u Petnci

  Zimski bazen u SRC Petnica ponovo radi, s obzirom na to da su završeni radovi na remontu pumpe i zameni cevi, od bušotine do bazena, koje su stare 33 godine ili koliko i petnički bazeni.

 • Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog zamene cevi za vodu

  Zimski bazen zatvoren do 2. januara

  Zimski bazen u Petnici neće raditi do 2. januara zbog remonta pumpe i zamene dubinskih cevi za vodu koje su stare koliko i petnički bazeni ili 33 godine.

 • Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
  U SRC Petnica

  Otvorena sezona kupanja "pod balonom"

  Sezona zimskog kupanja u SRC Petnica počela je juče i trajaće do sredine maja, kada se spušta balon i počinju pripreme za letnju sezonu. Ovogodišnja dnevna ulaznica za kupanje "pod balonom” košta, kao i prošle godine, 250 dinara, dok mesečna karta iznosi 2.500 dinara. Cena je ista i za odrasle i za decu.

 • SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
  Nagoveštaj dobre sezone

  Na petničkim bazenima za vikend 5.500 kupača

  Na bazenima SRC Petnica ovog viknda prodato je 5.500 ulaznica, a rekordna poseta od početka sezone bila je juče, kada je prodato 2.900 ulaznica. Direktor UFK Valis, koja gazduje petničkim bazenima, Aleksandar Mijailović kaže da je sezona dobro počela, što pokazuje i broj prodatih karata.

 • Punjenje bazena (foto: Đorđe Đoković)
  Na petničkim bazenima

  Počela sezona kupanja

  Danas je, uprkos oblacima i temperaturi od 23 stepena koliko je bilo u 11.00 časova, počela letnja sezona kupanja na bazenima u Sportsko rekreativnom centra Petnica. Ovog prepodneva na petničkim bazenima bilo je dvadesetak kupača, koji su otvorili novu sezonu.

 • Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
  U SRC Petnica

  Spušta se zimski balon, kreće letnja sezona

  Zimski balon nad olimpijskim bazenom u SRC Petnica biće spušten sutra u ranim jutarnjim časovima ukoliko dozvole vremenski uslovi, ne bude kiše i vetra, najavio je direktor UFK „Valis“ Aleksandar Mijailović. Zimski balon se ne koristi od 1. maja kada je i zvanično završena zimska sezona, koja je otvorena početkom decenbra prošle godine. Pored vaterpolista i plivača zimski balon u SRC Petnica su koristili građani i organizovano učenici ovdašnjih škola.