Registracija Prijava preko FB

Tema: Džez fest

 • Cubismo (foto: Đorđe Đoković)
  Završen 32. Džez fest

  Šest dana dobrog džeza

  Završen je 32. Džez fest u Valjevu. Istinski ljubitelji džeza, koji su još uvek u manjini u odnosu na ljubitelje neke druge muzike, uživali su šest dana u dobrom džezu. Ohrabruje to što je u publici svake godine sve više mladih, a to je znak da Valjevski džez fest ima budućnost, možda i bolju od sadašnjosti.

 • Sava Miletić New York jazz project, Beograd (foto: Đorđe Đoković)
  Šesto veče Džez festa

  Cubismo i niški džez sastav NaissBlue

  Šesto, poslednje veče Valjevskog džez festa rezervisano je za hrvatski bend Cubismo i niški džez sastav NaissBlue. Cubismo je dobro oznat bend valjevskoj publici, koji je sa velikim uspehom nastupao na Džez festu.

 • Dušan Jovanović (foto: Đorđe Đoković)
  Otvorena izložba fotografija Dušana Jovanovića

  Valjevski fotografi baš vole valjevski džez fest

  „Valjevski fotografi, baš vole ovaj festival. To je lako zaključiti gledajući fotografije nastale na našem festivalu. Ogroman broj sjajnih uhvaćnih džez trenutaka, fascinantnih vuzuelnih efekata prouzrokovanih refleksijama i odsjajima instrumenata, toliko na fotografijama ovekovečnih emocija na licima muzičra”, rekao je sinoć dizajener i scenarista arhitekta Dušan Arsenić otvarajući izložbu fotografija Dušana Jovanovića koje svedoče o godinama valjevskog jedinstvenog džaza.

 • Koncert Josipe Lisac (foto: Sreten Pantelić)
  Treće večeri Džez festa koncert Josipe Lisac

  “Muzika nadilazi sve”

  "Magla" za kraj, a zatim bis i dugotrajan aplauz, uz povike bravo, kao nagrada za vrhunsko muzičko veče koje je Josipa Lisac priredila publici u prepunoj sali valjevskog Centra za kulturu. Bio je to doživljaj za publiku koja je dva časa uživala u dobro poznatim melodijama, neke od njih u džez obradi, raskošnom glasu i vokalnom umeću Josipe Lisac, koja je glavna zvezda ovogodišnjeg Džez festa Vredan pažnje i pohvale bio je i njen prateći bend.

 • Veče valjevskih džezera (foto: Đorđe M. Đoković)
  Treće veče Džez festa

  Josipa Lisac i izložba fotografija Dušana Jovanovića

  Treće večeri Džez festa nastupaće hrvatska zvezda Josipa Lisac od 20 časova na sceni Centra za kulturu, a u holu Centra za kulturu od 19.30 biće otvorena izložba fotografija Dušana Jovanovića.

 • Plakat za Džez fest (foto: Dušan Arsenić)
  Počeo 32. Džez fest

  Planule karte za Josipu Lisac

  Rasprodate su karte za nastup hrvatske džez zvezde Josipe Lisac na ovogodišnjem Džez festu u Valjevu. Organizatori kažu da su sve ulaznice prodate brzo nakon puštanja u prodaju, tražena je i karta više, tako da će hrvatska pevačica održati koncert 18. maja u 20 časova u prepunoj sali Centra za kulturu.

 • Plakat (foto: Dušan Arsenić)
  32. Džez fest u Valjevu

  Josipa Lisac, Cubismo... šest dana dobrog džeza

  Na ovogodišnjem 32. Džez festu u Valjevu, koji se održava od 16. do 21. maja, nastupaće Josipa Lisac za čiji koncert već sada vlada veliko interesovanje. Karte za nastup hrvatske džez zvezde, 18. maja u 20 časova na sceni Centra za kulturu, već su u prodaji po ceni od 800 dinara, a organizatori najavljuju veliki broj posetilaca iz drugih gradova.

 • Đorđe Đoković (foto: Đorđe Đoković)
  Otvorena izložba fotografija Đorđa Đokovića

  Bravo majstore!

  Ljubitelji džez zvuka, večeras su imali priliku da uživaju i u džez fotografijama „Emocija muzičara“, koje je, u prethodne četiri godine Džez festa, zabeležio fotograf Đorđe Đoković. Otvarajući samostalnu izložbu nadarenog fotografa, scenarista i arhitekta Dušan Arsenić je rekao da Đorđe pokazuje da u rukama čoveka sa takvim razvijenim estetskim kodom, nije potrebno nikakvo čudo moderne tehnike da prenese emociju, radost muziciranja, trenutke zanosa i ushićenja.

 • Emocija muzičara (foto: Đorđe Đoković)
  U holu Centra za kulturu

  Izložba fotografija Đorđa Đokovića

  Samostalna izložba fotografija Đorđa Đokovića, urednika fotografije internet novina Kolubarske.rs, biće otvorena večeras u 20.20 u holu Centra za kulturu, u okviru programa 31. Džez festa. Na večerašnjoj izložbi biće prikazano 40 fotografija „Emocija muzičara”, nastalih u prethodne četiri godine.

 • Big bend RTS (foto: Đorđe Đoković)
  31. Džez fest

  Večers Big Band RTS-a

  Treće džez večeri u sali Centra za kulturu od 20.30 časova nastupiće Big Band RTS-a, pod dirigentskom palicom Ivana Ilića, zatim Davor Križić Experiment i Vasil Hadžimanov band.