Registracija Prijava preko FB

Tema: Saopštenja

 • Ekipa Vodovoda (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog radova u sredu

  Bez vode Milovana Glišića i okolne ulice

  Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Milovana Glišića, u sredu 2. marta, u periodu od 8.00 do 17.00 časova bez vode će biti svi potrošači u Ulici Milovana Glišića sa poprečnim i u Ulici Marka Kraljevića i to do raskrsnice sa Hadži Ruvimovom sa poprečnim ulicama, saopšteno je iz Gradskog vodovoda.

 • Postavljanje cevi u Sinđelićevom bloku (foto: Đorđe Đoković)
  Od 31. oktobra do 21. novembra

  Sinđelićeva ulica zatvorena za saobraćaj

  Zbog radova na izgradnji toplovodne mreže u Valjevu, za saobraćaj će biti zatvorena Sinđelićeva ulica u delu od Ulice Jovana Dučića do Pasterove od 31. oktobra do 21. novembra

 • Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje iz Vodovoda

  Bez vode Kolubara 2 i Krfska ulica

  Zbog radova na vodovodnoj mreži u naselju Oslobodioci Valjeva, do 15.00 časova bez vode su potrošači u naselju Oslobodioci Valjeva sve do Lukavca. Takođe, zbog radova na vodovodnoj mreži u Krfskoj ulici, danas do 15.00 časova bez vode će biti potrošači u Krfskoj ulici i deo Ulice Marka Kraljevića sa poprečnim ulicama, saopšteno je iz Vodovoda.

 • Vojska (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
  Obaveštenje o zabrani kretanja u opasnom području

  Pešadijska gađanja do kraja avgusta

  Pešadijska gađanja jedinica Vojske Srbije na poligonu – sтrelišta „Sedlari“ trajaće do kraja avgusta i za to vreme je neophodno da se jedan čas pre počeтka gađanja evakuiše sтanovnišтvo i sтoka iz opasnog područja i zabrani kreтanje do jedan čas po završeтku gađanja.