"Mali budo"
02.10.2014, 14:47

„Mali budo” u Centru za kulturu

č: | fb:

Novi domaći hit film "Mali Budo" rediteljski prvenac Danila Bećkovića, od večeras u bioskopu Centra za kulturu.

Reč je o crnohumornoj komediji u kojoj naslovnu ulogu igra Petar Strugar. Budo je sin podgoričkog hirurga na lošem glasu, koji se seli u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubaciće ga u kovitlac crnohumornih dešavanja, koje će na duhovit način dočarati susret jednog mladića sa velikim gradom.

Glumačku ekipu čine još i Sergej Trifunović, Petar Božović, Tihomir Stanić, Hristina Popović, Aleksandra Janković, Slobodan Ćustić,  Andrija Milošević, Milorad Kapor, Stefan Bundalo, Uroš Jovčić, Slaviša Čurović, Tanasije Uzunović, Jelena Rakočević, Marko Kon, Toma Kuruzović i Marko Baćović.

Scenario potpisuju Dimitrije Vojnov i Danilo Bećković, a direktor fotografije je Valjevka Bojana Andrić. Deo glumačke i autorske ekipe filma „Mali budo” posetiće Valjevo i pokloniti se publici na projekcijama u petak, 3. oktobra. Ovaj film je za kratko vrteme videlo preko 73.000 gledalaca u Srbiji, Crnoj Gori i BiH.

Najnoviji film Danila Bećkovića je na repertoaru bioskopa Centra za kulturu  do 5. oktobra, projekcije su od 18 i 20 časova, a cena karte je 250 dinara.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 14 sati 43 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 17 sati 20 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara