Tešnjarske večeri, prvo veče petak (foto: Đorđe Đoković)
Tešnjarske večeri, prvo veče petak (foto: Đorđe Đoković)
08.08.2016, 12:26

Programi za decu, gitarijada, DJ i pena parti...

č: | fb:

Pojedini programi Tešnjarskih večeri biće preseljeni u Centar za kulturu ukoliko večeras bude kiše. Izvršni direktor manifestacije Veseljko Belušević kaže da će preformans dramske radionice Centra za kulturu „Razotkrivanje”, umesto kod spmenika Dragojlu Dudiću, biti izveden u holu Centra za kulturu od 19.00 časova.

Predstava za decu „Štrumfovi i majka priroda”, prvobitno planirana da se izvede na dečjoj sceni letnje bašte Doma vojske, biće odigrana na sceni Centra za kulturu od 20.00 časova.

 

Iz Gradske uprave najavljuju da će se na ovogodišnjim Tešnjarskim večerima predstaviti Lovački savez Srbije na štandu koji će biti postavljen na Desankinom trgu, večeras, u 18.00 časova. Štand će obići predsednik Lovačkog saveza Srbije Dragan Šormaz.

 

Od 17.00 do 19.00 u Parku Pećina za ljubitelje skejta „Rolerica”, dok će u Istraživačkoj kući od 18.00 do 20.00 časova biti organizovan „Istraživački matine”, gledanje kroz teleskop, ishrana iz prirode, izložba fotografija, naučno-popularna predavanja, video projekcije.     

Od 19.00 časova na letnjoj sceni obdaniša „Pinokio” biće izvedena predstava „Vašar u Topoli". Igraju deca Kreativne radionice ,,Pinokio'' Udruženja Anđeli čuvari'' Valjevo.

 

Ukoliko ne bude kiše od 19.15 na platou ispred Muzeja biće „Veče arheološkog filma”, u okviru koga će biti prikazana dva ostvarenja – Ranohrišćanska bazilika kod Bele Palanke i Tajanstveni Turfan, a ukoliko bude padala kiša, projekcija filmova će biti u sali Muzeja.

                        

U galeriji kod poslastičarnice „Rim” od 19.45 časova biće priređena izložba Foto kluba Valjevo. Na Desankinom vencu od 20.15 veče turiustičke agencije „Nacional”, u okviru koje će biti organizovana tribina „Turizam u valjevskom kraju”.        

 

U dvorištu Bibliteke, ukoliko veče bude bez kiše, od 20.30 časova predstaviće se valjevska književna udruženja. Mini gitarijada, kvalifikacije za učešće na 50. Zaječarskoj gitarijadi, planirana je za 21.00 na letnjoj pozornici Keja na Kolubari.

 

Poslednji program četvrtog dana Tešnjarskih večer je DiDžej veče i „pena parti” na platou Centra za kulturu od 23.00 časa.             

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 23 sati 13 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara