Tešnjarske večeri (2016.) (foto: Đorđe Đoković)
Tešnjarske večeri (2016.) (foto: Đorđe Đoković)
11.08.2016, 12:38

Večeras koncert Nede Ukraden

č: | fb:

Prema najavama meteorologa večeras neće padati kiša, tako da će Neda Ukraden, kako je i planirano, održati koncert večeras od 21.00 čas na letnjoj pozornici Keja na Kolubari, u okviru Tešnjarskih večeri.

 

Organizatori valjevskog letnjeg festivala odlučili su da trka beba, koja je trebalo da se održi na Desankinom vencu, bude premeštena u Halu sportova od 19.00 časova. Prijavljivanje beba, starosti do 24 meseca, za ovo takmičenje je od 18.00 do 19.00 časova.

Premijera dečje predstave „Praseća rokersko-ekološka bajka”, najavljena na dečjoj sceni Doma Vojske, biće održana u 20.15 časova u Centru za kulturu.

Tešnjarske večeri

Tešnjarske večeri (Foto: Đorđe Đoković)

 

Vreme nije bilo naklonjeno jubilarnim 30. Tešnjarskim večerima, tako da je bilo više kiše i oblaka nego sunca i vedrog neba. Jedino je prvo veče, u petak, bilo vedro i toplo, dok je ostalih dana bilo kišovito, oblačno i prohladno. Zbog lošeg vremena neki programi u subotu, nedelju i sredu su otkazani, a pojedini su bili premešteni u zatvoren prostor, kao što će to biti i večeras, poslednjeg dana Tešnjarskih večeri. 

 

Organizatori pozivaju Valjevce da večeras dođu na koncert Nede Ukraden od 21.00 čas na letnjoj pozornici Keja na Kolubari, kojim se završavaju ovogodišnje Tešnjarske večeri, uz poruku da, kako najavljuju meteorolozi, kiše neće biti, a temperatura će se kretati oko 16 stepeni.

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 9 sati 19 minuta

Uhapšena Valjevka zbog utaje poreza

Valjevska policija uhapsila je S. Đ. (1993) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila četiri krivična dela poreska utaja. Kako se sumnja, ona je izbegla da plati porez i oštetila...  · 1 komentar

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 1 dan 2 sati

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 9 sati

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...