Plakat za promoviju knjige
Plakat za promoviju knjige
09.11.2016, 11:37

Predstavljanje knjige Dragana Todorovića „U tri lepe“

č: | fb:

"U tri lepe", naziv je nove knjige Dragana Todorovića novinara Vremena, koja će biti predstvljena večeras u 18.00 časova u Grand hotelu. Knjigu čine 33 teksta Dragana Todorovića objavljena u Vremenu mahom 2015. godine, uz nekoliko ovogodišnjih i tekstova iz 2014. godine. Među tekstovima je i "Aplaudiranje temeljcu i pritiskanje dugmeta" o ovogodišnjoj poseti "Krušiku" premijera Aleksandra Vučića.

 

U knjizi i tekstovima su događaji i vreme u kome jesmo, na ovaj ili onaj način, sagledani očima i ušima Dragana Todorovića opisanih specifičnim stilom, po kome je Todorović prepoznatljiv.

 

"Kad je sistem naštimovan da loši budu bolji, da škart bude jedini resurs, normalno da sve to evoluira i eksplodira. Tako se u tom napredovanju došlo i stiglo da i Treća Srbija uđe u 'napredno proleće' i dođe po svoje...", deo je teksta pod nazibom "U tri lepe..." objavljenog u proleće 2014. godine u Vremenu.

 

Na predstavljanju knjige u Grand hotelu, pored autora, govoriće glavni urednik Vremena Dragoljub Žarković i književnik Radovan Beli Marković.

Aktuelno

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 1 sati 17 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 19 sati 17 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...