Gradski hor Abrašević (foto: Dragan Krunić)
Gradski hor Abrašević (foto: Dragan Krunić)
14.12.2016, 12:58

Decembarski koncert gradskog hora "Abrašević"

č: | fb:

Gradski mešoviti hor "Abrašević" održaće večeras tradicionalni decembarski koncert u Valjevskoj gimnaziji. Ovoga puta, u okviru celovečernjeg programa, biće izvedene kompozicije različitih autora, kao što su: Stevan St. Mokranjac, Konstantin Babić, Borivoja Simić, Vojislav Ilić, Tina Harington, Mozes Hogan, Eriks Ešenvald.

  

Solisti su soprani Ljiljana Jovanović i Milica Stepanović-Babamilkić, Đurđa Perović alt i tenori  Slobodan Lazarević i Milan Novaković. Umetnički rukovodilac Gradskog hora "Abrašević" je dirigent  prof. Dragan Vasiljević. Gosti ovog muzičkog zbivanja su članovi hora Prve osnovne škole iz Valjeva. Koncert će biti održan u Svečanoj sali Valjevske gimnazije, sa početkom u 20 sati.

Aktuelno

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 14 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 18 sati 13 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...