Radionica dekupaža (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Radionica dekupaža (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
28.12.2016, 13:12

Novogodišnja humanitarna izložba ATELJEA

č: | fb:

Novogodišnja humanitarna izložba ATELJEA Centra za kulturu biće otvorena večeras u 18.00 časova holu Centra za kulturu. "Ukoliko budete želeli, možete poneti neki ukras sa izložbe, a simboličnim davanjem pomoći onima kojima je potrebno i učiniti da lepše provedu novogodišnje praznike", kaže mentorka ATELJEA slikarka Katarina Marinković.

 

Likovni ATELJE Centra za kulturu je već sedam godina mesto okupljanja, rada, maštanja i učenja naših najmlađih sugrađana.

"Ugostili smo do sada skoro 300 dece, mladih i odraslih. Neke smo odgajili, ispratili u umetničke škole i fakultete, nekima smo ulepšali dane, omogućili da veruju u sebe, a mnogima učinili da sretnu jedni druge i da se upoznaju. Na istom zadatku- evo nas i ovog decembra", kaže Katarina Marinković.

 

Radovi koji će biti izloženi su nastali prethodnih nekoliko meseci na radionicama koje su organizovane u ATELJEU, kao i na otvorenim susretima dece koja su dolazila u goste polaznicima ATELJEA..

 

"Imali smo likovnu radionicu, radionicu izrade nakita i radionicu izrade novogodišnjeg nakita dekupaž tehnikom. Deo tih kreativnih radova biće izloženi večeras", kaže Katarina Marinković, koja je zajedno sa Sekom Soldatović bila mentorka likovnog ATELJEA.

Novogodišnji nakit

Novogodišnji nakit

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 4 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara