Muzička škola (foto: Đorđe Đoković)
Muzička škola (foto: Đorđe Đoković)
23.01.2017, 11:22

Koncert flautistkinje Elene Medić

č: | fb:

Flautistkinja Elena Medić, jedna od najboljih učenica MŠ "Živorad Grbić", održaće svoj treći solistički koncert večeras u 18.30 časova u sali Muzičke škole. Ona će, uz klavirsku saradnju prof. Ane Pejović, izvesti dela Telemana, Hendla, Baha, Popa i drugih kompozitora. Pored Elene, valjevska publika će imati priliku da čuje i goste koncerta, flautistkinju Mašu Lazić i ansambl flauta "Flautissimo". 

 

Elena Medić je učenica četvrtog razreda flaute u klasi prof. Nevene Nikolić u OMŠ "Živorad Grbić". Dobitnica je mnogobrojnih priznanja na gotovo svim takmičenjima u zemlji, među kojima su Republičko takmičenje muzičkih škola, Međunarodno takmičenje "Davorin Jenko" kao i valjevski susreti flautista - Tahir Kulenović.

 

Jedna od najuspešnijih učenica, harizmatična, sa već izgrađenom umetničkom interpretacijom i zavidnom tehnikom sviranja flaute, Elena je jednako uspešna kao solista, kamerni muzičar i kao član orkestra.

 

Od ove godine, valjevska muzička škola će realizovati nekoliko celovečernjih koncerata svojih najuspešnijih učenika sa ciljem što vidljivije promocije njihovog talenta i kvaliteta. Ovi koncerti će se realizovati u prostoru muzičke škole, Narodnog muzeja  i Valjevske gimnazije, saopšteno je iz MŠ "Živorad Grbić".

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 23 sati 28 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara