Projekat Herkules
Projekat Herkules
03.02.2017, 11:50

"Projekat Herkules"

č: | fb:

Knjiga Valjevca Ivana Brankovića "Projekat Herkules", u izdanju Portalibrisa, biće predstavljena večeras u 19.00 časova u holu Centra za kulturu.

"Projekat Herkules" je nastavak "Prometejevog dnevnika" domaćeg pisca i game developer-a Ivana Brankovića. Kako je napisano u pozivu, delo predstavlja mešavinu žanrova naučne fantastike, misterije i romanse začinjeno dobrom akcijom.

 

"Nastavak ‘Prometejevog dnevnik’ nema nijednu manu karakterističnu za druge delove nekog serijala, a poseduje sve prednosti širenje polja interesovanja (i borbe), produbljivanje karaktera protagonista i njihovih intrigantnih odnosa, i naravno, ne štedi na vratolomnoj akciji! U Brankovićevom književnom svetu, oplemenjenom autentičnom poetikom i temeljnim istraživanjem, čitalac dobija idealan spoj zabave i umetnosti uz bonus suptilne edukacije, a sam autor ovim romanom postavlja moćnu nadogradnju za epopeju u nastajanju", napisao je pisac i strip scenarista Pavle Zelić o novoj knizi Ivana Brankovića.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 22 sati 31 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara