Tešnjarske večeri (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Tešnjarske večeri (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
05.08.2017, 08:05

Večeras otvaranje i koncert Nataše Bekvalac

č: | fb:

31. Tešnjarske večeri, pre zvaničnog otvaranja, sinoć je otvorio Sanja Ilić i Balkanika koncertom na letnjoj pozornici. Na istom mestu večeras od 21.15 nastupiće Nataša Bekvalac.

 Koncert Sanja Ilić i Balkanika

Koncert Sanja Ilić i Balkanika (Foto: Đorđe Đoković)

Na Trgu vojvode Mišića u 21 čas Tešnjarske večeri će otvoriti gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović, a članovima Vaterpolo kluba Valjevo ove godine je pripala čast da podignu zastavu letnje manifestacije.

 

I ove godine u Parku Pećina biće organizovano takmičenje u Skejt parku u disciplinama: roleri, skejt i BMX. Takmičenje pčinje u 16 časova i trajaće do ponoći. Na 17.00 – 21.00  Gradskom trgu od 17 do 21 čas ROYAL PET HAPPENING. 

 

U 19.15 na platou ispred Narodnog muzeja Valjevo, dr Vladimir Krivošejev održaće predavanje o prvim lekarima valjevske civilne bolnice. U letnjoj bašti Doma vojske od 20 časova predstava za deccu "Pokahontasi i čarobna zemlja", kreativne radionice Udruženja "Anđeli čuvari".                  

 

Izložba poštanskih marki od 1866. godine do danas, kolekcionara Branka Goloskokovića biće otvorena u 20 časova na platou ispred pivare Golos, Birčaninova 3. Izložba će biti otvorena do 11. avgusta.

 

U Eko kutku u  Birčaninovoj broj 5, od 20.08, "Priča o poljskom bilju, da li ste znali?", profesora Dragana  Nedeljkovića.                  

"Dobrodošli u Anin svet lepote, šminke, stila" je u 21.30 u U Birčaninovoj broj 54 u Tešnjaru.

 Koncert Sanja Ilić i Balkanika

Koncert Sanja Ilić i Balkanika (Foto: Đorđe Đoković)

        

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 3 sati 29 minuta

Uhapšena Valjevka zbog utaje poreza

Valjevska policija uhapsila je S. Đ. (1993) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila četiri krivična dela poreska utaja. Kako se sumnja, ona je izbegla da plati porez i oštetila...  · 1 komentar

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 20 sati 25 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 3 sati

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...