Registracija Prijava preko FB
Koncert na Tešnjarskim večerima (foto: Đorđe Đoković)
Koncert na Tešnjarskim večerima (foto: Đorđe Đoković)
09.08.2017, 12:39

Tešnjarske bez "koncerta iznenađenja"

č: | fb:

Neće biti "koncerta iznenađenja" koji su organizatori "najavili" za četvrtak 10. avgust na Letnjoj pozornici, saopšteno je danas.

 

"Koncert neće biti održan sutra uveče iz objektivnih razloga, saopšteno je organizatorima od strane predstavnika velike zvezde koja je trebala da održi koncert. Ovaj koncert će biti realizovan do kraja godine, tako da će Valjevci imati prilike da slušaju ne samo ovu, već i druge velike zvezde domaće muzike", piše u saopštenju koje potpisuje Info Valjevo.

 

Spekulisalo se da je "koncert iznenađenja" ili "veklika zvezda domaće muzike", koja će gostovati na Tešnjarskim večerima Aca Lukas. Prema saznanjima Kolubarskih.rs OK bend je trebalo da uskoči umesto "velike zvezde domaće muzike", ali je i zamena otkazala iz "objektivnih razloga".

 

Večeras Legende 

 

Šestog dana Tešnjarskih večeri koncert će u 21 čas na Letnjoj pozornici održati jedna od najpoznatijih domaćih grupa "Legende".

Današnji program Tešnjarskih večeri startovao je u 10 časova 3D slikanjem, koje je slikar Milivoj Kostić posvetio Milovanu Glišiću, na platou Centra za kulturu Valjeva.
Programi posvećeni deci počinju u 19 časova, lutkarskom predstavom "Tri praseta", Kreativne radionice "Pinokio" Udruženja "Anđeli čuvari" u bašti ovog obdaništa u Karađorđevoj ulici 35.

 

Dečja predstava "Čarobna dolina" biće odigrana u 20 časova u Bašti Doma vojske.

 

U Holu Centra za kulturu u 21.05 časova počinje "Glumarenje", predstavljanje glumačke radionice Centra za kulturu, koju su vodili glumci Uglješa Spasojević i Angelina Lukić.

 

Veče sa Marčelom je od 22 časa u letnjoj bašti Doma vojske, u organizaciji Matične biblioteke "Ljubomir Nenadović". U Tešnjaru, u Eko kutku-prostoru Gljivara u Birčaninovoj ulici 5-7, od 20.08 časova održaće se program posvećen žitaricama, profesora Dragana Nedeljkovića.

 

Vaše mišljenje je važno

Morate biti registrovani da biste imali mogućnost komentarisanja tesktova i slanja direktnih poruka uredništvu. Molimo prijavite se ili kreirajte besplatan nalog.

Aktuelno

Valjevo  (foto: Đorđe Đoković)
Isti iznos kao i za ovu godinu Pre 6 sati 19 minuta

Valjevu "nenamenski" oko 388 miliona dinara

Prema Predlogu zakona o budžetu Republike Srbije, Valjevu će sledeće godine iz republičke kase biti dodeljeno oko 388 miliona dinara nenamenskog transfera, što je identičan iznos koliko je Valjevu...

Oluja (ilistracija) (foto: Đorđe Đoković)
Do 15. decembra Pre 2 sati 52 minuta

Prijava štete od olujnog nevremena

Gradska vlast je pozvala sve građane koji su u olujnom nevremenu pretrpeli štetu da najkasnije do 15. decembra prijave štetu. "U noći između 10 i 11. decembra deo teritorije grada Valjeva je...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Deda Mraz, predstava, DJ Pre 16 minuta

Novogodišnji program za decu i na Divčibarama

Novogodišnji program za decu, pored Valjeva, biće organizovan i na Divčibarama. Tako će gosti Divčibara ove godine po prvi put imati organizovanu novogodišnju zabavu i za decu i za odrasle. Dečji...

Divčibare (foto: Đorđe Đoković)
Jedini zainteresovani bend Pre 23 sati 32 minuta

Osvajači u novogodišnjoj noći na Divčibarama

U novogodišnjoj noći goste na Divčibarama zabavljaće grupa Osvajači, saznaju Kolubarske.rs. Ponuda agencije Euroton iz Kragujevca da za 599.000 dinara organizuje novogodišnji koncert Osvajača na...  · 3 komentara