Registracija Prijava preko FB
Koncert na Tešnjarskim večerima (foto: Đorđe Đoković)
Koncert na Tešnjarskim večerima (foto: Đorđe Đoković)
09.08.2017, 12:39

Tešnjarske bez "koncerta iznenađenja"

č: | fb:

Neće biti "koncerta iznenađenja" koji su organizatori "najavili" za četvrtak 10. avgust na Letnjoj pozornici, saopšteno je danas.

 

"Koncert neće biti održan sutra uveče iz objektivnih razloga, saopšteno je organizatorima od strane predstavnika velike zvezde koja je trebala da održi koncert. Ovaj koncert će biti realizovan do kraja godine, tako da će Valjevci imati prilike da slušaju ne samo ovu, već i druge velike zvezde domaće muzike", piše u saopštenju koje potpisuje Info Valjevo.

 

Spekulisalo se da je "koncert iznenađenja" ili "veklika zvezda domaće muzike", koja će gostovati na Tešnjarskim večerima Aca Lukas. Prema saznanjima Kolubarskih.rs OK bend je trebalo da uskoči umesto "velike zvezde domaće muzike", ali je i zamena otkazala iz "objektivnih razloga".

 

Večeras Legende 

 

Šestog dana Tešnjarskih večeri koncert će u 21 čas na Letnjoj pozornici održati jedna od najpoznatijih domaćih grupa "Legende".

Današnji program Tešnjarskih večeri startovao je u 10 časova 3D slikanjem, koje je slikar Milivoj Kostić posvetio Milovanu Glišiću, na platou Centra za kulturu Valjeva.
Programi posvećeni deci počinju u 19 časova, lutkarskom predstavom "Tri praseta", Kreativne radionice "Pinokio" Udruženja "Anđeli čuvari" u bašti ovog obdaništa u Karađorđevoj ulici 35.

 

Dečja predstava "Čarobna dolina" biće odigrana u 20 časova u Bašti Doma vojske.

 

U Holu Centra za kulturu u 21.05 časova počinje "Glumarenje", predstavljanje glumačke radionice Centra za kulturu, koju su vodili glumci Uglješa Spasojević i Angelina Lukić.

 

Veče sa Marčelom je od 22 časa u letnjoj bašti Doma vojske, u organizaciji Matične biblioteke "Ljubomir Nenadović". U Tešnjaru, u Eko kutku-prostoru Gljivara u Birčaninovoj ulici 5-7, od 20.08 časova održaće se program posvećen žitaricama, profesora Dragana Nedeljkovića.

 

Aktuelno

Europrom torba (foto: Đorđe Đoković)
Naplata biorazgradivih kesa od četvrtka Pre 4 sati 54 minuta

Od svake "Europrom" kese deo novca ide u donacije

Biorazgradive ljubičaste kese koje se dobijaju na kasama "Europroma" naplaćivaće se od četvrtka dva dinara po komadu. Europrom i DTL od svake prodate kese izdvajaće 0,2 dinara za donacije....

Aforizmi (foto: Dušan Arsenić)
Zlatno doba Pre 6 sati 53 minuta

Daj mi oči jedan krug

"Svaki čovek drži granice vlastitog vidnog polja granicama sveta", Šopenhauer.   Vidimo da smo slepci, priznati nećemo nikada. Uz pomoć prijatelja stigli smo do bezizlazne situacije....

Sinđelićeva ka Knez Mihajlovoj (foto: Đorđe Đoković)
Redakcijski foto-blog Pre 19 sati 12 minuta

Obilna kiša i olujni vetar u pojedinim delovima grada

Nevreme praćeno pljuskom i olujnim vetrom koji je 26 minuta duvao 13 metara u sekundi zahvatilo je danas oko 16.30 časova pojedine delove Valjeva i okolinu.   Kako nam je rečeno, u centru...