Registracija Prijava preko FB
Koncert na Tešnjarskim večerima (foto: Đorđe Đoković)
Koncert na Tešnjarskim večerima (foto: Đorđe Đoković)
09.08.2017, 12:39

Tešnjarske bez "koncerta iznenađenja"

č: | fb:

Neće biti "koncerta iznenađenja" koji su organizatori "najavili" za četvrtak 10. avgust na Letnjoj pozornici, saopšteno je danas.

 

"Koncert neće biti održan sutra uveče iz objektivnih razloga, saopšteno je organizatorima od strane predstavnika velike zvezde koja je trebala da održi koncert. Ovaj koncert će biti realizovan do kraja godine, tako da će Valjevci imati prilike da slušaju ne samo ovu, već i druge velike zvezde domaće muzike", piše u saopštenju koje potpisuje Info Valjevo.

 

Spekulisalo se da je "koncert iznenađenja" ili "veklika zvezda domaće muzike", koja će gostovati na Tešnjarskim večerima Aca Lukas. Prema saznanjima Kolubarskih.rs OK bend je trebalo da uskoči umesto "velike zvezde domaće muzike", ali je i zamena otkazala iz "objektivnih razloga".

 

Večeras Legende 

 

Šestog dana Tešnjarskih večeri koncert će u 21 čas na Letnjoj pozornici održati jedna od najpoznatijih domaćih grupa "Legende".

Današnji program Tešnjarskih večeri startovao je u 10 časova 3D slikanjem, koje je slikar Milivoj Kostić posvetio Milovanu Glišiću, na platou Centra za kulturu Valjeva.
Programi posvećeni deci počinju u 19 časova, lutkarskom predstavom "Tri praseta", Kreativne radionice "Pinokio" Udruženja "Anđeli čuvari" u bašti ovog obdaništa u Karađorđevoj ulici 35.

 

Dečja predstava "Čarobna dolina" biće odigrana u 20 časova u Bašti Doma vojske.

 

U Holu Centra za kulturu u 21.05 časova počinje "Glumarenje", predstavljanje glumačke radionice Centra za kulturu, koju su vodili glumci Uglješa Spasojević i Angelina Lukić.

 

Veče sa Marčelom je od 22 časa u letnjoj bašti Doma vojske, u organizaciji Matične biblioteke "Ljubomir Nenadović". U Tešnjaru, u Eko kutku-prostoru Gljivara u Birčaninovoj ulici 5-7, od 20.08 časova održaće se program posvećen žitaricama, profesora Dragana Nedeljkovića.

 

Aktuelno

Gradonačelnik sa saradnicima i obezbeđenjem na koncertu (foto: Đorđe Đoković)
Milion dinara sporedni troškovi Pre 4 sati 52 minuta

Šta je Grad sve platio za Srpsku novu godinu?

Valjevci su pored 1,5 milion dinara za koncert Šabana Šaulića za doček Srpske nove godine platili još milion dinara za privatno obezbeđenje, ručkove, reklame..., čak i ono što je trebalo da plati...  · 6 komentara

Led bilbord na Pašićevoj zgradi (foto: Đorđe Đoković)
Na zgradu u centru Valjeva Pre 1 dan 4 sati

Bilbord je postavila firma iz Uba bez odobrenja

Led bilbord je, na "Pašićevu" zgradu u centru Valjeva, postavila firma iz Uba i to bez odobrenja Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine. U Gradskoj upravi ne...  · 13 komentara