Registracija Prijava preko FB
Koncert na Tešnjarskim večerima (foto: Đorđe Đoković)
Koncert na Tešnjarskim večerima (foto: Đorđe Đoković)
09.08.2017, 12:39

Tešnjarske bez "koncerta iznenađenja"

č: | fb:

Neće biti "koncerta iznenađenja" koji su organizatori "najavili" za četvrtak 10. avgust na Letnjoj pozornici, saopšteno je danas.

 

"Koncert neće biti održan sutra uveče iz objektivnih razloga, saopšteno je organizatorima od strane predstavnika velike zvezde koja je trebala da održi koncert. Ovaj koncert će biti realizovan do kraja godine, tako da će Valjevci imati prilike da slušaju ne samo ovu, već i druge velike zvezde domaće muzike", piše u saopštenju koje potpisuje Info Valjevo.

 

Spekulisalo se da je "koncert iznenađenja" ili "veklika zvezda domaće muzike", koja će gostovati na Tešnjarskim večerima Aca Lukas. Prema saznanjima Kolubarskih.rs OK bend je trebalo da uskoči umesto "velike zvezde domaće muzike", ali je i zamena otkazala iz "objektivnih razloga".

 

Večeras Legende 

 

Šestog dana Tešnjarskih večeri koncert će u 21 čas na Letnjoj pozornici održati jedna od najpoznatijih domaćih grupa "Legende".

Današnji program Tešnjarskih večeri startovao je u 10 časova 3D slikanjem, koje je slikar Milivoj Kostić posvetio Milovanu Glišiću, na platou Centra za kulturu Valjeva.
Programi posvećeni deci počinju u 19 časova, lutkarskom predstavom "Tri praseta", Kreativne radionice "Pinokio" Udruženja "Anđeli čuvari" u bašti ovog obdaništa u Karađorđevoj ulici 35.

 

Dečja predstava "Čarobna dolina" biće odigrana u 20 časova u Bašti Doma vojske.

 

U Holu Centra za kulturu u 21.05 časova počinje "Glumarenje", predstavljanje glumačke radionice Centra za kulturu, koju su vodili glumci Uglješa Spasojević i Angelina Lukić.

 

Veče sa Marčelom je od 22 časa u letnjoj bašti Doma vojske, u organizaciji Matične biblioteke "Ljubomir Nenadović". U Tešnjaru, u Eko kutku-prostoru Gljivara u Birčaninovoj ulici 5-7, od 20.08 časova održaće se program posvećen žitaricama, profesora Dragana Nedeljkovića.

 

 1. Gadaffi

  Milos Pavlovic i Milos P jeste li vi rodjaci? :)

 2. dr Boba Gvozdenović

  Zamenik Jeremić više nije magistar sad je on doktor kao i ja, doktorirao je nauke na Megatrendu kod cenjenog Miće Jovanovića iz SPS. Doktor Jeremić ako se i naljuti na mene to nije strašno, ako mi on nešto ne učini ili mi ne da onda će učiniti i dati neko drugi iz SPS, ali mi je mnogo strašno ako se Gorica naljuti.

 3. Milos Pavlovic

  Ahahah, bravo kralju!!! Jel se naljutio magistar Poćuta?

 4. Milos p

  Nije bilo para za veliku zvezdu , pa zato ....

 5. dr Boba Gvozdenović

  Gorica je htela Lukasa, doktor Jeremić je hteo OK bend i jedino ovako smo mogli napraviti kompromis, pa zato.

Morate biti registrovani da biste imali mogućnost komentarisanja tesktova i slanja direktnih poruka uredništvu. Molimo prijavite se ili kreirajte besplatan nalog.

Aktuelno

Dan druženja sa policijom (foto: Đorđe Đoković)
Promocija policije u osnovnoj školi Pre 9 sati 48 minuta

"Dan druženja sa policijom"

Valjevska policija je, u saradnji sa Školskom upravom Valjevo, organizovala "Dan druženja sa policijom" za učenike i roditelje, u školskom dvorištu OŠ "Nada Purić". Osnovci su bili vrlo...

Izložba Sanje Ribić Milivojević (foto: Dragana Nedeljković)
Izložba Sanje Ribić Milivojević Pre 12 sati 19 minuta

Unikatna ogledala u ubskoj galeriji

Izložbeni prostor ubske galerije "Sveti Luka" krase umetnička ogledala Sanje Ribić Milivojević (1967), rođene Tuzlanke sa adresom selo Laćarak pored Sremske Mitrovice. U pitanju je samostalna...

Laboratorija u bolnici (foto: Đorđe Đoković)
Četiri meseca pacijenti ispaštaju Pre 16 sati 26 minuta

Rekonstrukcija laboratorije u Domu zdravlja pod velom tajne

Već skoro četiri meseca građani Valjeva su prinuđeni da laboratorijske analize umesto u Domu zdravlja rade u Opštoj bolnici, gde se čeka i po nekoliko časova zbog velikog broja pacijenata. Svi sa...

Čišćenje snega (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Manje od mesec dana pred početak zimske sezone Pre 13 sati 17 minuta

Nije uspeo tender za zimsko održavanje ulica i puteva

Manje od mesec dana pred početak sezone zimskog održavanje ulica i puteva nije izabrano preduzeće koje će čistiti sneg jer, kako je rečeno Kolubarskim.rs, "javna nabavka nije uspela".  · 1 komentar