Registracija Prijava preko FB
Koncert na Tešnjarskim večerima (foto: Đorđe Đoković)
Koncert na Tešnjarskim večerima (foto: Đorđe Đoković)
09.08.2017, 12:39

Tešnjarske bez "koncerta iznenađenja"

č: | fb:

Neće biti "koncerta iznenađenja" koji su organizatori "najavili" za četvrtak 10. avgust na Letnjoj pozornici, saopšteno je danas.

 

"Koncert neće biti održan sutra uveče iz objektivnih razloga, saopšteno je organizatorima od strane predstavnika velike zvezde koja je trebala da održi koncert. Ovaj koncert će biti realizovan do kraja godine, tako da će Valjevci imati prilike da slušaju ne samo ovu, već i druge velike zvezde domaće muzike", piše u saopštenju koje potpisuje Info Valjevo.

 

Spekulisalo se da je "koncert iznenađenja" ili "veklika zvezda domaće muzike", koja će gostovati na Tešnjarskim večerima Aca Lukas. Prema saznanjima Kolubarskih.rs OK bend je trebalo da uskoči umesto "velike zvezde domaće muzike", ali je i zamena otkazala iz "objektivnih razloga".

 

Večeras Legende 

 

Šestog dana Tešnjarskih večeri koncert će u 21 čas na Letnjoj pozornici održati jedna od najpoznatijih domaćih grupa "Legende".

Današnji program Tešnjarskih večeri startovao je u 10 časova 3D slikanjem, koje je slikar Milivoj Kostić posvetio Milovanu Glišiću, na platou Centra za kulturu Valjeva.
Programi posvećeni deci počinju u 19 časova, lutkarskom predstavom "Tri praseta", Kreativne radionice "Pinokio" Udruženja "Anđeli čuvari" u bašti ovog obdaništa u Karađorđevoj ulici 35.

 

Dečja predstava "Čarobna dolina" biće odigrana u 20 časova u Bašti Doma vojske.

 

U Holu Centra za kulturu u 21.05 časova počinje "Glumarenje", predstavljanje glumačke radionice Centra za kulturu, koju su vodili glumci Uglješa Spasojević i Angelina Lukić.

 

Veče sa Marčelom je od 22 časa u letnjoj bašti Doma vojske, u organizaciji Matične biblioteke "Ljubomir Nenadović". U Tešnjaru, u Eko kutku-prostoru Gljivara u Birčaninovoj ulici 5-7, od 20.08 časova održaće se program posvećen žitaricama, profesora Dragana Nedeljkovića.

 

 1. Gadaffi

  Milos Pavlovic i Milos P jeste li vi rodjaci? :)

 2. dr Boba Gvozdenović

  Zamenik Jeremić više nije magistar sad je on doktor kao i ja, doktorirao je nauke na Megatrendu kod cenjenog Miće Jovanovića iz SPS. Doktor Jeremić ako se i naljuti na mene to nije strašno, ako mi on nešto ne učini ili mi ne da onda će učiniti i dati neko drugi iz SPS, ali mi je mnogo strašno ako se Gorica naljuti.

 3. Milos Pavlovic

  Ahahah, bravo kralju!!! Jel se naljutio magistar Poćuta?

 4. Milos p

  Nije bilo para za veliku zvezdu , pa zato ....

 5. dr Boba Gvozdenović

  Gorica je htela Lukasa, doktor Jeremić je hteo OK bend i jedino ovako smo mogli napraviti kompromis, pa zato.

Morate biti registrovani da biste imali mogućnost komentarisanja tesktova i slanja direktnih poruka uredništvu. Molimo prijavite se ili kreirajte besplatan nalog.

Aktuelno

Sa italijanske turneje (foto: Iz privatnog albuma)
Muzička putovanja Aleksandre Latinović Pre 11 sati 27 minuta

Koncertna turneja po Italiji

Ubska mlada i darovita violinistkinja Aleksandra Latinović upravo se vratila sa jednomesečne letnje turneje po Italiji, gde je kao koncert majstor Simfonijskog orkestra mladih muzičara Evrope imala...

Poreska uprava (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 11 sati 13 minuta

POHOD NEZNALICA (treći nastavak)

Danas, 22.avgusta, navršilo se četiri sedmice otkako su Poreskoj upravi u Valjevu, u skladu sa zakonom, predati pismeni prigovori na zapisnik koji su neki poreski inspektori 22. jula sačinili kod...

Marko Louis (foto: Đorđe Đoković)
Preko 2.500 posetilaca Pre 1 dan 15 sati

MMF brend Divčibara

Marko Louis i Zemlja gruva bili su "šlag na tortu" drugog Mountain music fest-a (MMF), koji je održan u subotu na Divčibarama, a koji je u svakom pogledu prevazišao prošlogodišnji.  · 1 komentar