Trka beba (2014.) (foto: Đorđe Đoković)
Trka beba (2014.) (foto: Đorđe Đoković)
11.08.2017, 12:58

"Trka beba"

č: | fb:

U petoj jubilarnoj godišnjici rada Centar za vantelesnu oplodnju Opšte bolnice nastavlja lepu tradiciju učestvovanja u gradskim manifestacijama. Tim Centra za VTO, roditelji i bebe rođene uz pomoć stručnog tima, podržavaju ove godine program "Trka beba" u okviru letnje gradske manifestacije Tešnjarske večeri.

 

"Trka beba" je u programu manifestacije danas od 19 časova na Desankinom vencu. Prijava za stazu od 24 metra je od 18 časova. U slučaju kiše čitav program biće premešten u Halu sportova.

 

U trci je predviđeno simpatično nadmetanje u više kategorija do 24 meseca starosti dece, a ove godine organizatori primaju i male "puzaće" u trku za neku od nagrada.

 

Za prvih pet godina rada Centra za vantelesnu oplodnju pri Opštoj bolnici Valjevo rođeno je 256 beba, a od tog broja, novih, malih Valjevaca ima 52.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 12 sati 16 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 15 sati 5 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.