Registracija Prijava preko FB
Horfest (foto: Muzička škola)
Horfest (foto: Muzička škola)
16.04.2018, 11:32

Koncert - U susret HORFESTU

č: | fb:

Pet valjevskih horova održaće večeras koncert u Muzičkoj školi u 19.30 časova, posvećen predstojećem 3. Horfestu valjevskom festivalu.

 

Ovogodišnji Horfest, koji traje 20. do 22. aprila, okupiće 25 horova različitog uzrasta i izvođačkog žanra sa teritorije Srbije i Bosne i Hercegovine.

 

Ideju popularizacije horskog pevanja i dodatnog unapređenja, već izuzetno razvijene tradicije horskog zvuka u Valjevu, Horfest će i ove godine predstaviti koncertima takmičarskih horova u toku predstojećeg vikenda, a koncert "U susret Horfestu" jeste valjevska slika ovog muzičkog žanra kojom dva crkvena hora, hor Va capella, hor Srednje muzičke škole i hor Prve osnovne škole žele da dovoljno inspirišu Valjevce da svojim prisustvom Horfestu učine zanimljivijim, viđenijim i kvalitetnijim.

Aktuelno

PK Valis (foto: PK Valis)
Na međunarodnom plivačkom mitingu Pre 2 sati 32 minuta

Plivači Valisa treći

Plivački klub Valis je osvojio pehar za treće mesto i proglašen je za jedan od tri najbolja kluba, na međunarodnom plivačkom mitingu „Pirat kup 2018“, koji je održan u Kraujevcu.

Đorđe Milićević (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 3 sati 16 minuta

"Glas naroda, glas je boga!". Ako mi odgovara...

Da se takozvanom "omaškom" može mnogo reći i ono što se ne želi, poznato je mnogo pre nego što se Frojd pozabavio njom (i snom). Jedan od razloga zbog kojih se i kaže: "Ispeci, pa reci!", da je...

Muzička škola (foto: Dragana Nedeljković)
Od 23. do 28. aprila Pre 1 dan

16. Festival ubske muzičke škole

U ubskoj Školi za osnovno muzičko obrazovanje danas je počeo 16. Internacionalni Festival muzike i umetnosti, koji će trajati do 28. aprila. Festival će večeras, od 19.30 sati, svečano biti otvoren...