Puletić i drugari (foto: PANI)
Puletić i drugari (foto: PANI)
12.06.2018, 11:53

“First take” Radovana Puletića u “Priči”

č: | fb:

Pisac, novinar, kolumnista i bloger Radovan Puletić večeras će od 21 čas u valjevskom kafeu "Priča" predstaviti svoju knjigu eseja "First take". Priče sabrane pod ovim naslovom nastajale su u poslednjih sedam godina, a većina je objavljena i u internet novinama Kolubarske.rs, u okviru bloga "3put odjedanput".

 

Kao i na prethodne četiri promocije svog poslednjeg proznog dela, koje su održane na Ubu,u Lajkovcu, Koceljevi i Senti, i večeras će Puletić biti u dvostrukoj ulozi – i pisca i moderatora književne večeri i kroz formu, za ovakvu vrstu kulturnog događaja, jednog originalnog stend apa, Valjevce voditi svojim stvaralačkim i životnim stazama.

 

S obzirom da mu je ova druga, životna, po sopstvenom priznanju, podeljena na tri dela: fudbalsku, kafansku i pešačku, onda se može reći da je mesto večerašnje promocije knjige "First take" odličan izbor za priče o pričama u kafeu "Priča". Jer, kako je Puletić konstatovao u jednom od svojih najčitanijih blogova "Jebeš čoveka koji nema svoju kafanu. Taj nema ni gde da skrivi, ni gde da mu oproste!".

 

Pored autora, u promociji učestvuju  i Aleksandar Tadić, Vlada Tadić, Vladislav Krsmanović, Đorđe Lučić i Dragan Maki Maksimović.

 

Radovan Puletić (1963) po zanimanju je pravnik, a pisanjem se bavi skoro tri decenije na jedan originalan i literarno prepoznatljiv način. Do sada je objavio zbirke tekstova "Brat" i "Krvni prijatelji". Oženjen je i otac dvoje dece. Živi i radi na Ubu.

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 12 sati 41 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 15 sati 17 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara