Tešnjar u sumrak (foto: Đorđe Đoković)
Tešnjar u sumrak (foto: Đorđe Đoković)
23.08.2014, 13:20

Veče folklora

č: | fb:

Pretposlednje Tešnjarsko veče posvećeno je folkloru. Na platou Centra za kulturu će od 21 sat nastupiti kulturno-umetnička društva Đerdan, Krušik, Izvor, Sveti Georgije, Valjarice.

Prvi vek Valjevske gimnazije u fotografiji će kroz video prezentaciju prikazati Milivoje Mićko Milinković u 21 sat u bašti Doma vojske. Na istom mestu će u 23 sata koncert održati Laza Avramović, sa temom “World Music”.

Zabavno će biti na trgu Desanke Maksimović gde će u 19 časova biti održana trka beba, starosti do 24 meseca.

Uz uobičajene sadržaje u Tešnjaru, gde su se svake večeri predstavljali izlagači meda, rakije, kupinovog vina, različitih rukotvorina od odeće do nakita, druženje za kraj u Etno kutku Udruženja domaćina najavljeno je za 20 časova, a sa Valjevskom pivarom za 21.30 u gornjem delu stare čaršije.

Poslednje veče ove letnje manifestacije posvećeno je mladima, pa će sutra na letnjoj pozornici od 18 časova do jedan sat iza ponoći biti održan “House Music Festival”.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 7 sati 58 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 10 sati 48 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.