Zaseok Krivo Brdo (foto: Dragan Savić)
Zaseok Krivo Brdo (foto: Dragan Savić)
29.05.2014, 14:20

Dete se utopilo u bari

č: | fb:

Petogodišnji dečak utopio se u velikoj bari, koja je namenjena za sakupljanje vode radi zalivanja useva. Ova velika  tragedija dogodila se u sredu, u popodnevnim časovima, u Ostružnju kod Osečine, u zaseoku Krivo Brdo.

Kako nezvanično saznajemo, tri dečaka su se igrala kraj neobezbeđene bare na privatnom posedu. Nesrećnonom pališanu u vodu je upala sandala, a kada je pokušao da je dohvati i sam je potonuo. Brat i drugar, sedmogodišnjak i šestogodišnjak, pokušali su da mu pomognu, ali uzalud. Leš malog utopljenika izvađen je dosta kasnije kada su stigli odrasli i ispustili vodu iz bare.

Zaseok Krivo Brdo poznat je po velikom broju dece za današnje prilike, ali i zavidnoj slozi meštana oko realizacije zajedničkih poslova. Vredni zemljoradnici, koji su prethodnih godina imali dosta problema sa sušom, sada to pitanje pokušavaju da reše kopanjem velikih bara u kojima  prikupljaju kišnicu i izvorske vode kao rezervu za zalivanje malinjaka, kupinjaka, bašta i voćnjaka u slučaju potrebe. Na žalost, u jednoj od njih, tagično je nastradalo nedužno dete.  

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 18 sati 42 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 21 sati 19 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara