Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
31.12.2014, 10:01

Uhapšeni zbog krađe cigareta

č: | fb:

Tri osobe iz Ljiga uhapšene su zbog krađe cigareta, saopštila je valjevska policija. Sumnja se da su R.N. (1995), Ž. P. (1995) i A. P. (1995) iz Ljiga u ponedeljak u noć iz prodavnice mešovite robe u selu Dići kod Ljiga ukrali 116 paklica cigareta.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, osumnjičeni Ž. P. i R. N. su pomoću  makaza za sečenje armature presekli zaštitnu rešetku na sporednim vratima magacina, a nakon toga su metalnom polugom otvorili vrata i ušli u prodavnicu, dok ih je treći osumnjičeni čekao u automobilu, u neposrednoj blizini prodavnice. Oni su uspeli da pobegnu policiji koja ih je zatekla na licu mesta, ali su kasnije uhapšeni. Pronađene su ukradene cigarete, koje su bile sakrivene u propustu ispod magistralnog puta, oko 200 metara od prodavnice. Osumnjičeni su privedeni osnovnom javnom tužiocu u Mionici na dalju nadležnost.

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 56 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 22 sati 24 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...