18.06.2014, 10:21

Privrednici u Hrvatskoj

č: | fb:

Podgorski privrednici učestvovali su, nastupajući na zajedničkom štandu, na tradicionalnom međunarodnom Sajmu preduzetništva i vina MESAP, koji se održava u Nedelišću, u Hrvatskoj. Direktor Turističke organizacije “Podgorina”, Nikola Tomić ocenio je kako su se podgorski privrednici uspešno predstavili, te da su najviše interesovanja domaćina i posetilaca izazvali voćarski proizvodi, posebno suve šljive i rakija, konditorski proizvodi sa osnovnim sastojkom voćem, kao i program “plastičara”.

Delegaciju je predvodila Zlatija Miličić, predsednica SO Osečina, koja je prisustvovala svečanostima povodom Dana opštine Nedelišće i programima priređenim u slavu Svetog Vida, zaštitnika te lokalne zajednice. Dogovorena je uzvratna poseta, krajem avgusta, tokom 9. Međunarodnog sajma šljiva u Osečini.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 12 sati 47 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 15 sati 36 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.