Zlatna rajačka lisica (foto: Vlada Ivanović)
Zlatna rajačka lisica (foto: Vlada Ivanović)
06.02.2017, 14:53

Najlepšu lisicu odstrelio Veljko Savić

č: | fb:

Tradicionalna lovno-turistička manifestacija Zlatna rajačka lisica, okupila je u nedelju na Rajcu preko 300 lovaca iz raznih krajeva Srbije. Nagradu za najlepšu odstreljenu lisicu osvojio je Veljko Savić iz Ivanovaca, drugo mesto pripalo je Mladenu Jovičiću iz Gornjeg Milanovca, treće Milanu Jankoviću iz Ljiga, a četvrti je Aleksandar Matović iz Gornjih Branetića.

Lovci sa najlepšim lisicama

Lovci sa najlepšim lisicama (Foto: Vlada Ivanović)

 

Na smotri pasa goniča, za najlepšeg psa proglašen je Lune vlasnika Ilije Milovanovića iz Slavkovice, drugi je pas Musa Darka Uskokovića iz Jajčića, a treće mesto po lepoti pripalo je Kasperu Jovana Uskokovića, takođe iz Jajčića.

Najbolji strelac u gađanju glinenih golubova bio je Milan Živković iz Lajkovca, drugo mesto zauzeo je Milan Janković iz Ljiga, a treće Stanimir Milutinović iz Skobalja kod Uba.

 

Uz muziku i srneći gulaš vrlo uspešno je završena 29. Zlatna rajačka lisica, koju organizuje ljiško lovačko udruženje Rajac uz podršku Turističke organizacije Ljiga.

Zlatna rajačka lisica

Zlatna rajačka lisica (Foto: Vlada Ivanović)

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 5 sati 5 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 1 komentar

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 30 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...