Ubski bazeni (foto: Dragan Belajac)
Ubski bazeni (foto: Dragan Belajac)
01.06.2017, 09:30

Danas počinje sezona kupanja

č: | fb:

Gradski bazeni na Ubu danas su otvorili svoje kapije i prvog dana ulaz je, tradicionalno, besplatan. Do 31. avgusta, koliko traje sezona, bazeni će kupačima biti na raspolaganju svakog dana od 10 do 19 časova. Cene su iste kao i pre osam godina – dnevna karta je 150 dinara, a omogućena je i kupovina pretplatnih sezonskih kartica sa neograničenim brojem ulazaka, koje koštaju 3.000 dinara za učenike i studente i 3.500 dinara za ostale posetioce.

 

Kako navode u Ustanovi za kulturu i sport, na bazenskom kompleksu završene su sve pripreme za početak ovogodišnje letnje sezone, tako da je potpuno spreman za kupače. U prethodnih mesec i po dana, sanirano je korito velikog i kompenzacionog bazena, kao i prelivni kanali, zamenjeni su oštećeni delovi cevovoda, remontovani motori, pumpe, vodovodne instalacije i druga postrojenja. Sređeni su i sanitarni čvorovi, zelene površine i igrališta, a stari i dotrajali suncobrani od trske zamenjeni novim.

 

Ubski bazeni

Ubski bazeni (Foto: Dragan Belajac)

Uz prijatan ambijent i čistu vodu, čija se ispravnost  redovno kontroliše i proverava, na ubskim  bazenima posetioci će moći da uživaju i u dnevnim, živim svirkama i noćnim kupanjima, dok će za najlađe i ovoga leta biti organizovana škola plivanja i  i drugi sadržaji.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 19 sati 33 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 22 sati 10 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara