Najava koncerta (foto: Dragana Nedeljković)
Najava koncerta (foto: Dragana Nedeljković)
20.06.2017, 09:23

Koncert Željka Vasića

č: | fb:

Opština Ub nastavlja tradiciju besplatnih koncerata za svoje sugrađane. Nakon Ane Bekute, Šabana Šaulića, Ace Lukasa, Dženana Lončarevića, Amadeus Benda,  Borisa Novkovića i Miroslava Ilića, Ubljani će imati priliku da u svom gradu vide i čuju i jednog od najpopularnijih pop pevača Željka Vasića.

 

Koncert će se održati u subotu, 24. juna sa početkom u 21 čas na Letnjoj sceni Doma kulture u okviru kulturne manifestacije "Ubske večeri".

 

Predsednik opštine Ub Darko Glišić kaže da je koncert Željka Vasića na simboličan način poklon "svim našim mladim ljudima, pogotovo onima koji su završili školsku godinu".

 

- Na ovaj način želimo da im čestitamo i jednim besplatnim i dobrim koncertom svim našim maturantima uveličamo proslavu završetka školske godine. Hvala Željku, on je divan momak, vrlo popularan, sa izuzetnim hitovima i siguran sam da će mlađa publika, ali i svi drugi, uživati u njegovom koncertu, koji će imati i niz pratećih sadržaja - navodi Glišić.

 

Željko Vasić prvi put nastupa na Ubu, a osim ovdašnje publike, očekuje se i veliki broj posetilaca iz susednih opština. Prvi javni nastup ovaj pop pevač i kompozitor imao je 2000. godine na festivalu "Sunčane skale"  gde je debitovao sa pesmom "Žena kao ti".

 

Lokalna samouprava ne samo da ovoga leta sa Željkom Vasićem nastavlja dugogodišnju tradiciju organizovanja besplatnih koncerata, već će Ubljane počastiti još jednim „muzičkim spektaklom“ tokom jula. Glišić objašnjava da je taj koncert pre svega za one "koji slušaju drugu vrstu muzike".

 

- Ne želimo da bude samo jedan muzički ukus ispunjen, već ćemo ispuniti i neki drugi, onima koji vole veselije ritmove. Biće to isto spektakularno kao Željko Vasić, ali ne bih još otkrivao o čijem se koncert se radi - najvljuje Darko Glišić još jedan koncert u okviru ubskog kulturnog leta.

 

 

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 16 sati 35 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 16 sati 36 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 dan 11 sati

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara