Registracija Prijava preko FB
Predsednik Lazarević sa najboljim učenicima (foto: Moroslava Kojić)
Predsednik Lazarević sa najboljim učenicima (foto: Moroslava Kojić)
02.07.2017, 08:09

Prijem za najbolje učenike

č: | fb:

Predsednik ljiške opštine Dragan Lazarević primio je učenike nosioce diploma "Vuk Karadžić". U Srednjoj školi "Hiljadu trista kaplara" prestižno priznanje dobili su gimnazijalci Todor Šiljegović i Nikola Stanković (đaci generacije, budući studenti elektrotehnike, odnosno medicine), takođe i Đorđe Kovačević i Jelena Srećković (turistički tehničari).

 

Iz OŠ "Sava Kerković" najbolji su Andrijana Marković (đak generacije), Saša Popović, Ana Obradović  (uskoro ljiški gimnazijalci) i Vojin Spasojević, a iz OŠ "Sestre Pavlović" Belanovica, na prijem je došla đak generacije Anica Šajinović.

 

Vukovci

Vukovci (Foto: Morislava Kojić)

U obraćanju nosiocima Vukove diplome, uz čestitke za dosadašnje uspešno školovanje i želje za daljim uspesima, predsednik Lazarević rekao je da će od opštine dobiti desetodnevno nagradno letovanje u Herceg Novom, a podelio im je karte za bazen u Ljigu, za jul i avgust.

 

Svi učenici ljiških škola sa prosekom 5,00 i učenici sportisti dobili su besplatne karte za bazen.

 

Dodela ulaznica za bazen

Dodela ulaznica za bazen (Foto: Morislava Kojić)

Lokalna samouprava, iako skromnih finansijskih mogućnosti, obezbeđuje besplatan prevoz za sve učenike koji pohađaju škole na teritoriji opštine, što je velika pomoć roditeljima u školovanju dece.

Morate biti registrovani da biste imali mogućnost komentarisanja tesktova i slanja direktnih poruka uredništvu. Molimo prijavite se ili kreirajte besplatan nalog.

Aktuelno

Toplana  (foto: Đorđe Đoković)
Na biomasu zdravije i jeftinije Pre 3 sati 48 minuta

Cena grejanja zavisi od vrste energenata

Korisnici daljinskog sistema grejanja u Valjevu jeftiniju uslugu mogu očekivati tek nakon što Toplana pređe na korišćenje obnovljivih izvora energije, odnosno biomasu, što je u planu najkasnije za...  · 2 komentara

Sportski tereni u Poljoprivrednoj školi (foto: Đorđe Đoković)
Pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete Pre 38 minuta

Karavan "Duh mladosti" u Poljoprivrednoj školi

Danas u Valjevu boravi karavan „Duh mladosti“, koji organizuje Omladinska organizacija Spirit of Youth, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. U prostoru...

Pokret Dosta je bilo (foto: Đorđe Đoković)
Dosta je bilo smatra Pre 37 minuta

Sporna Komisija za praćenje javnih nabavki

"Dosta je bilo" smatra da nije bilo potrebno formirati Komisiju za praćenje javnih nabavki, kao i da osnivanje tog tela nema utemeljenje u Statutu grada, ni u odlukama koje regulišu rad organa...