Predsednik Lazarević sa najboljim učenicima (foto: Moroslava Kojić)
Predsednik Lazarević sa najboljim učenicima (foto: Moroslava Kojić)
02.07.2017, 08:09

Prijem za najbolje učenike

č: | fb:

Predsednik ljiške opštine Dragan Lazarević primio je učenike nosioce diploma "Vuk Karadžić". U Srednjoj školi "Hiljadu trista kaplara" prestižno priznanje dobili su gimnazijalci Todor Šiljegović i Nikola Stanković (đaci generacije, budući studenti elektrotehnike, odnosno medicine), takođe i Đorđe Kovačević i Jelena Srećković (turistički tehničari).

 

Iz OŠ "Sava Kerković" najbolji su Andrijana Marković (đak generacije), Saša Popović, Ana Obradović  (uskoro ljiški gimnazijalci) i Vojin Spasojević, a iz OŠ "Sestre Pavlović" Belanovica, na prijem je došla đak generacije Anica Šajinović.

 

Vukovci

Vukovci (Foto: Morislava Kojić)

U obraćanju nosiocima Vukove diplome, uz čestitke za dosadašnje uspešno školovanje i želje za daljim uspesima, predsednik Lazarević rekao je da će od opštine dobiti desetodnevno nagradno letovanje u Herceg Novom, a podelio im je karte za bazen u Ljigu, za jul i avgust.

 

Svi učenici ljiških škola sa prosekom 5,00 i učenici sportisti dobili su besplatne karte za bazen.

 

Dodela ulaznica za bazen

Dodela ulaznica za bazen (Foto: Morislava Kojić)

Lokalna samouprava, iako skromnih finansijskih mogućnosti, obezbeđuje besplatan prevoz za sve učenike koji pohađaju škole na teritoriji opštine, što je velika pomoć roditeljima u školovanju dece.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 13 sati 18 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 16 sati 7 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.