Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
12.11.2017, 16:14

Teška nesreća na nezavršenom Koridoru 11

č: | fb:

Jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4 časa na nezavršenoj deonici auto puta Ub-Lajkovac u selu Stublenica, na Koridoru 11.

 

Prema nezvaničnim informacijama na licu mesta je nastradao suvozač M. J. (1947) iz Beograda, dok su vozač M. S. (1949) iz Beograda i putnik Z. Č. (1947) koji je sedeo na zadnjem sedištu teško povređeni. Oni su zbrinuti u valjevskoj bolnici i nalaze se u teškom stanju.

 

Prema informacijama iz Opšte bolnice, putnik Z. Č, koji je bio na zadnjem sedištu, je u teškom stanju i smešten je na odeljenje intenzivne nege.

"On je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju. U trenutku prijema bio pri svesti, ali je postepeno upadao u stanje šoka. Dijagnostika je pokazala tešku politraumu sa povredama grudnog koša i abdomena, obe potkolenice i jedne ruke. Ortopedski i hirurški je zbrinut, na posmatranju i praćenju u jedinici intenzivne nege, i dalje je u veoma teškom stanju. Drugo lice koje je upravljalo vozilom M. S. je zbrinuto sa politraumama i nalazi se u jedinici poluintenzivne nege", saopšteno je iz Opšte bolnice.

 

Saobraćajka na nezavršenom Koridoru 11

Saobraćajka na nezavršenom Koridoru 11 (Foto: Kolubarske.rs)

Prema prvim nezvaničnim informacijama do nesreće je došlo kada je "mercedes", nemačkih registarskih tablica, probio betonsku prepreku na kraju nezavršene deonice auto-puta na Koridoru 11, i sleteo u rupu.

Vozač se uključio na auto-put u lajkovačkom selu Nepričava, gde stoji tabla kojom je obeleženo uključenje na auto-put za Beograd iako ta deonica nije puštena u saobraćaj. Pored toga, sa jednog dela uključenja na auto-put je uklonjena betonska prepreka.

Aktuelno

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Konačno nakon pet godina od kada je priključena Pre 48 minuta

Opštu bolnicu ove zime grejaće Toplana

Opštu bolnicu Valjevo će, nakon pet godina od kada je priključena na daljinski sistem grejanja, konačno grejati gradska Toplana. Međutim, ugovor nije potpisan za celu gredjnu sezonu, nego samo na...

Aforizmi (foto: Dušan Arsenić)
Zlatno doba Pre 2 sati 33 minuta

Čestitamo!

"Kakvo mišljenje imate o ljudima, tako se prema njima i ponašate. Kako se prema ljudima ponašate oni takvi postaju", Gete....

Vaterpolo (foto: Đorđe Đoković)
Vaterpolo: Regionalna A-2 liga 13.10.2018

Solaris ubedljiv na startu

Solaris je večeras u Šibeniku bio bolji od VK Valjevo na startu Regionalne A-2 lige u vaterpolu i pobedio sa 12:3. Shodno izjavi sa najavne pres konferencije trener valjevskih vaterpolista Igor...