Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
12.11.2017, 16:14

Teška nesreća na nezavršenom Koridoru 11

č: | fb:

Jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4 časa na nezavršenoj deonici auto puta Ub-Lajkovac u selu Stublenica, na Koridoru 11.

 

Prema nezvaničnim informacijama na licu mesta je nastradao suvozač M. J. (1947) iz Beograda, dok su vozač M. S. (1949) iz Beograda i putnik Z. Č. (1947) koji je sedeo na zadnjem sedištu teško povređeni. Oni su zbrinuti u valjevskoj bolnici i nalaze se u teškom stanju.

 

Prema informacijama iz Opšte bolnice, putnik Z. Č, koji je bio na zadnjem sedištu, je u teškom stanju i smešten je na odeljenje intenzivne nege.

"On je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju. U trenutku prijema bio pri svesti, ali je postepeno upadao u stanje šoka. Dijagnostika je pokazala tešku politraumu sa povredama grudnog koša i abdomena, obe potkolenice i jedne ruke. Ortopedski i hirurški je zbrinut, na posmatranju i praćenju u jedinici intenzivne nege, i dalje je u veoma teškom stanju. Drugo lice koje je upravljalo vozilom M. S. je zbrinuto sa politraumama i nalazi se u jedinici poluintenzivne nege", saopšteno je iz Opšte bolnice.

 

Saobraćajka na nezavršenom Koridoru 11

Saobraćajka na nezavršenom Koridoru 11 (Foto: Kolubarske.rs)

Prema prvim nezvaničnim informacijama do nesreće je došlo kada je "mercedes", nemačkih registarskih tablica, probio betonsku prepreku na kraju nezavršene deonice auto-puta na Koridoru 11, i sleteo u rupu.

Vozač se uključio na auto-put u lajkovačkom selu Nepričava, gde stoji tabla kojom je obeleženo uključenje na auto-put za Beograd iako ta deonica nije puštena u saobraćaj. Pored toga, sa jednog dela uključenja na auto-put je uklonjena betonska prepreka.

Aktuelno

Matija Nastasić (arhiva) (foto: Martin Rickett)
Odbornici prihvatili predlog demokrata Pre 4 sati 13 minuta

Matija Nastasić počasni građanin Valjeva

Matija Nastasić, fudbalski reprezentativac, proglašen je za počasnog građanina Valjeva. Odluku o dodeli najvišeg priznanja Grada našem proslavljenom fudbaleru su jednoglasno doneli odbornici...

Aforizmi (foto: Dušan Arsenić)
Zlatno doba Pre 8 sati 48 minuta

Valjevo voljeni grade

"Između sela i grada, ovako zaboravljen svet palanke nije ni selo ni grad. Duh njegov, međutim, jeste duh između plemenskog, kao idealno - jedinstvenog, i svetskog duha, kao idealno otvorenog",...

Aleksandar Ranković (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 6 sati 46 minuta

Ispeci, pa reci!

Reagovati na svaku "bombastu" izjavu "odgovornih", značilo bi upravo ono što žele: pridavanje izjavama i onima čije su, značaja koji ne zaslužuju. I nepridavanje značaja onome i onima, koji ga...  · 3 komentara

Branko Janković (foto: kozanostra.rs)
Farma koza u Gunjacima – i ljubav i biznis Pre 1 dan 6 sati

Poljoprivreda iz ugla poznatog glumca

Glumac Branko Janković u svom rodnom selu Gunjaci, nadomak Valjeva, ima farmu koja broji oko 150 koza rase Alpina, od čijeg mleka proizvodi visokokvalitetan sir, kajmak i surutku. Kozji sir i...