Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
12.11.2017, 16:14

Teška nesreća na nezavršenom Koridoru 11

č: | fb:

Jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4 časa na nezavršenoj deonici auto puta Ub-Lajkovac u selu Stublenica, na Koridoru 11.

 

Prema nezvaničnim informacijama na licu mesta je nastradao suvozač M. J. (1947) iz Beograda, dok su vozač M. S. (1949) iz Beograda i putnik Z. Č. (1947) koji je sedeo na zadnjem sedištu teško povređeni. Oni su zbrinuti u valjevskoj bolnici i nalaze se u teškom stanju.

 

Prema informacijama iz Opšte bolnice, putnik Z. Č, koji je bio na zadnjem sedištu, je u teškom stanju i smešten je na odeljenje intenzivne nege.

"On je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju. U trenutku prijema bio pri svesti, ali je postepeno upadao u stanje šoka. Dijagnostika je pokazala tešku politraumu sa povredama grudnog koša i abdomena, obe potkolenice i jedne ruke. Ortopedski i hirurški je zbrinut, na posmatranju i praćenju u jedinici intenzivne nege, i dalje je u veoma teškom stanju. Drugo lice koje je upravljalo vozilom M. S. je zbrinuto sa politraumama i nalazi se u jedinici poluintenzivne nege", saopšteno je iz Opšte bolnice.

 

Saobraćajka na nezavršenom Koridoru 11

Saobraćajka na nezavršenom Koridoru 11 (Foto: Kolubarske.rs)

Prema prvim nezvaničnim informacijama do nesreće je došlo kada je "mercedes", nemačkih registarskih tablica, probio betonsku prepreku na kraju nezavršene deonice auto-puta na Koridoru 11, i sleteo u rupu.

Vozač se uključio na auto-put u lajkovačkom selu Nepričava, gde stoji tabla kojom je obeleženo uključenje na auto-put za Beograd iako ta deonica nije puštena u saobraćaj. Pored toga, sa jednog dela uključenja na auto-put je uklonjena betonska prepreka.

Vaše mišljenje je važno

Morate biti registrovani da biste imali mogućnost komentarisanja tesktova i slanja direktnih poruka uredništvu. Molimo prijavite se ili kreirajte besplatan nalog.

Aktuelno

Ssveće za Olivera Ivanovića  (foto: Đorđe Đoković)
U Hramu Vaskrsenja Gospodnjeg Pre 10 sati 7 minuta

Zapalili sveće za Olivera Ivanovića

Ubijenom lideru Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću večeras je u Hramu Vaskrsenja Gospodnjeg u Valjevu služen parastos. Okupili su se predstavnici nekoliko...

Kalendar Valjevske pivare (foto: Đorđe Đoković)
Promovisan kalendar za 2018. godinu Pre 16 sati 21 minuta

"Okom ljubitelja Valjevskog piva"

Fotografije ljubitelja Valjevskog piva sa najrazličitijih mesta i sa raznih krajeva sveta, koje su slali Valjevskoj pivari, ukrašavaju ovogodišnji kalendar Valjevske pivare. "Okom ljubitelja...

Projekcija filma Druga strana svega (foto: ĐorđeĐoković)
U prepunom Bioskopu 85 Pre 21 sati 28 minuta

Bravo za dokumentarni film "Druga strana svega"

Dokumentarni film "Druga strana svega", autorke Mile Turajlić prikazan je sinoć u Bioskopu 85. Tokom dve projekcije sala je bila ispunjena do poslednjeg mesta, dodate su i pomoćne stolice zbog...

SRC Školarac (foto: Dragan Belajac Džagi)
Opštinskom odlukom Pre 19 sati 30 minuta

Ubski bazeni i "Školarac" u nadležnosti "Đunisa"

Ubski Gradski bazeni i Sportsko-rekreativni centar „Školarac“ od ove godine imaju novog upravljača. Umesto Ustanove za kulturu i sport, koja je poslednjih desetak godina gazdovala tim objektima, za...