Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
12.11.2017, 16:14

Teška nesreća na nezavršenom Koridoru 11

č: | fb:

Jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4 časa na nezavršenoj deonici auto puta Ub-Lajkovac u selu Stublenica, na Koridoru 11.

 

Prema nezvaničnim informacijama na licu mesta je nastradao suvozač M. J. (1947) iz Beograda, dok su vozač M. S. (1949) iz Beograda i putnik Z. Č. (1947) koji je sedeo na zadnjem sedištu teško povređeni. Oni su zbrinuti u valjevskoj bolnici i nalaze se u teškom stanju.

 

Prema informacijama iz Opšte bolnice, putnik Z. Č, koji je bio na zadnjem sedištu, je u teškom stanju i smešten je na odeljenje intenzivne nege.

"On je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju. U trenutku prijema bio pri svesti, ali je postepeno upadao u stanje šoka. Dijagnostika je pokazala tešku politraumu sa povredama grudnog koša i abdomena, obe potkolenice i jedne ruke. Ortopedski i hirurški je zbrinut, na posmatranju i praćenju u jedinici intenzivne nege, i dalje je u veoma teškom stanju. Drugo lice koje je upravljalo vozilom M. S. je zbrinuto sa politraumama i nalazi se u jedinici poluintenzivne nege", saopšteno je iz Opšte bolnice.

 

Saobraćajka na nezavršenom Koridoru 11

Saobraćajka na nezavršenom Koridoru 11 (Foto: Kolubarske.rs)

Prema prvim nezvaničnim informacijama do nesreće je došlo kada je "mercedes", nemačkih registarskih tablica, probio betonsku prepreku na kraju nezavršene deonice auto-puta na Koridoru 11, i sleteo u rupu.

Vozač se uključio na auto-put u lajkovačkom selu Nepričava, gde stoji tabla kojom je obeleženo uključenje na auto-put za Beograd iako ta deonica nije puštena u saobraćaj. Pored toga, sa jednog dela uključenja na auto-put je uklonjena betonska prepreka.

Morate biti registrovani da biste imali mogućnost komentarisanja tesktova i slanja direktnih poruka uredništvu. Molimo prijavite se ili kreirajte besplatan nalog.

Aktuelno

Košarkaška utakmica (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Košarkaška liga Srbije (KLS) Pre 8 sati 28 minuta

Metalac lako sa Zemuncima

Utakmicu 6. kola KLS, igranu večeras u Hali sportova, Metalac je protiv Mladosti dobio lakše od očekivanja sa 85:66 (19:14,17:14, 27:18, 22:20). Pobeda je mogla biti u uverljivija da u poslednja...

Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Ovog vikenda Pre 16 sati

Karavan igre u Valjevu

Karavan igre, koji je početkom septembra krenuo iz Niša, stigao je i u Valjevu. Cilj projekta je da kroz umetničke, kreativne i edukativne programe promoviše umetničku igru.

Istraživači sade drveće na Mejinoj ćesmi (foto: Đorđe Đoković)
Još jedna akcija Pre 17 sati 23 minuta

Na Mejinoj česmi istraživači zasadili drveće

Nakon što su pre sedam meseci uredili zapuštenu i zakorovljenu Mejinu česmu, članovi Društva istraživača "Vladimir Mandić Manda" su nastavili sa uređenjem tog prostora uz reku Gradac. Ovaj put su...

Košarkaška utakmica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Sportski vikend Pre 19 sati 52 minuta

Derbi do derbija

Ovaj sportski vikend obiluje događanjima u odbojci, košarci, vaterpolu, rukometu, fudbalu... Na programu je nekoliko derbi mečeva, a klubovi zaslužuju pohvalu za elementarno usaglašavanje termina...