Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
12.11.2017, 16:14

Teška nesreća na nezavršenom Koridoru 11

č: | fb:

Jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4 časa na nezavršenoj deonici auto puta Ub-Lajkovac u selu Stublenica, na Koridoru 11.

 

Prema nezvaničnim informacijama na licu mesta je nastradao suvozač M. J. (1947) iz Beograda, dok su vozač M. S. (1949) iz Beograda i putnik Z. Č. (1947) koji je sedeo na zadnjem sedištu teško povređeni. Oni su zbrinuti u valjevskoj bolnici i nalaze se u teškom stanju.

 

Prema informacijama iz Opšte bolnice, putnik Z. Č, koji je bio na zadnjem sedištu, je u teškom stanju i smešten je na odeljenje intenzivne nege.

"On je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju. U trenutku prijema bio pri svesti, ali je postepeno upadao u stanje šoka. Dijagnostika je pokazala tešku politraumu sa povredama grudnog koša i abdomena, obe potkolenice i jedne ruke. Ortopedski i hirurški je zbrinut, na posmatranju i praćenju u jedinici intenzivne nege, i dalje je u veoma teškom stanju. Drugo lice koje je upravljalo vozilom M. S. je zbrinuto sa politraumama i nalazi se u jedinici poluintenzivne nege", saopšteno je iz Opšte bolnice.

 

Saobraćajka na nezavršenom Koridoru 11

Saobraćajka na nezavršenom Koridoru 11 (Foto: Kolubarske.rs)

Prema prvim nezvaničnim informacijama do nesreće je došlo kada je "mercedes", nemačkih registarskih tablica, probio betonsku prepreku na kraju nezavršene deonice auto-puta na Koridoru 11, i sleteo u rupu.

Vozač se uključio na auto-put u lajkovačkom selu Nepričava, gde stoji tabla kojom je obeleženo uključenje na auto-put za Beograd iako ta deonica nije puštena u saobraćaj. Pored toga, sa jednog dela uključenja na auto-put je uklonjena betonska prepreka.

Aktuelno

Europrom torba (foto: Đorđe Đoković)
Naplata biorazgradivih kesa od četvrtka Pre 4 sati 55 minuta

Od svake "Europrom" kese deo novca ide u donacije

Biorazgradive ljubičaste kese koje se dobijaju na kasama "Europroma" naplaćivaće se od četvrtka dva dinara po komadu. Europrom i DTL od svake prodate kese izdvajaće 0,2 dinara za donacije....

Aforizmi (foto: Dušan Arsenić)
Zlatno doba Pre 6 sati 54 minuta

Daj mi oči jedan krug

"Svaki čovek drži granice vlastitog vidnog polja granicama sveta", Šopenhauer.   Vidimo da smo slepci, priznati nećemo nikada. Uz pomoć prijatelja stigli smo do bezizlazne situacije....

Sinđelićeva ka Knez Mihajlovoj (foto: Đorđe Đoković)
Redakcijski foto-blog Pre 19 sati 13 minuta

Obilna kiša i olujni vetar u pojedinim delovima grada

Nevreme praćeno pljuskom i olujnim vetrom koji je 26 minuta duvao 13 metara u sekundi zahvatilo je danas oko 16.30 časova pojedine delove Valjeva i okolinu.   Kako nam je rečeno, u centru...