Slavlje naprednjaka ulicama Mionice (foto: Đorđe Đoković)
Slavlje naprednjaka ulicama Mionice (foto: Đorđe Đoković)
24.12.2017, 20:11

Ubedljiva pobeda naprednjaka u Mionici

č: | fb:

Na vanrednim lokalnim izborima u Mionici pobedila je Srpska napredna stranka (SNS) sa osvojenih 65,8 posto glasova, pokazuju preliminarni rezultati.

   

Prema prvim rezultatima, iz izbornog štaba naprednjaka, koalicija Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija i Srpska radikalna stranka (SPS-JS-SRS) osvojila je 15,5 posto glasova, Demokratska stranka (DS) je dobila 13,6 posto, dok je za Partiju ujedinjenih penzionera (PUPS) glasalo 2,5 posto onih koji su izašli na birališta.

 

Tako će u Skupštini opštine Mionica, koja ima 39 odbornika, najviše odborničkih mesta 28 imati SNS, koalicija SPS-JS-SRS imaće 6 mandata, dok će DS imati 5 odbornika.

 

Prema prvim podacima Opštinskog odbora SNS-a na izbore je izašlo 73,64 posto građana Mionice s pravom glasa.


Na lokalnim izborima u Mionici pre tri godine SNS je osvojila 64,71 posto glasovaSPS i JS imale su 17,85 posto glasova, dok je za DS glasalo 17,44 posto izašlih birača.

Na izbore 2014. godine izašlo je 70,4 odsto građana Mionice s pravom glasa.

 

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 16 sati 56 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 6 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 12 sati 21 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...  · 1 komentar