Jelka na ubskom trgu (foto: Dragan Belajac Džagi)
Jelka na ubskom trgu (foto: Dragan Belajac Džagi)
29.12.2017, 08:59

Dženan Lončarević peva za Ubljane

č: | fb:

Na Ubu je jedan događaj postao nezaobilazan sa dolaskom novogodišnjih praznika. To je prednovogodišnji koncert u Sportskoj hali, a ovoga puta za Ubljane će pevati Dženan Lončarević. Nastup jednog od naših najpoznatijih pop pevača zakazan je za večeras (petak, 29. decembar) sa početkom u 21 čas i ulaz je slobodan.

 

Pre nastupa Lončarevića publiku će zagrejati DJ Kumba.

 

Podsećamo, popularni pevač na Ubu je imao koncert i 2014. godine, u okviru  kulturnog leta, kada je uz impozantan broj njegovih fanova na Gradskom trgu napravio sjajnu atmosferu, te se i sada očekuje veliko interesovanje i još jedno veče za pamćenje.

 

Koncert Dženana Lončarevića organizuje opština Ub  koja već treću godinu uzastopno uoči najluđe noći svojim sugrađanima poklanja ovakve muzičke programe. Prošle godine Ubljane je zabavaljo Aca Lukas, a pretprošle Amadeus  bend.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 19 sati 58 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 22 sati 35 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara