Štand Mionice na SPREG-u (foto: Ana Perić)
Štand Mionice na SPREG-u (foto: Ana Perić)
30.03.2018, 09:35

Opština Mionica na SPREG-u

č: | fb:

Na 15. jubilarnom Sajmu privrede zapadne Srbije – SPREG opština Mionica tradicionalno predstavlja svoje privredne potencijale. Na ovoj sajamskoj manifestaciji u okviru udruženog štanda mioničke opštine ukupno 12 firmi predstavlja svoju ponudu.

 

Pored poznatih brendova “Voda Voda” i “Aqua Gala” učestvovaće i d.o.o. “Fima”, hotel “Vrujci”, “Pet-mil”, kao i druge firme koje se bave delatnostima poljoprivrede, turizma i domaće radinosti.  Ove godine po prvi put u okviru štanda mioničke opštine svoje proizvode predstavljaju i “Emka Feinguss” i “M-frigo”.

Boban Janković

Boban Janković (Foto: Ana Perić)

Pored toga, Turistička organizacija Mionica promoviše smeštajne kapacitete na području opštine, novu ponudu izleta, kao i predstojeće manifestacije od kojih je prva Međunarodno biciklističko takmičenje "Trka kroz Srbiju" koja 6. juna kreće iz Mionice.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 5 sati 41 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 8 sati 18 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar